بوشهر| ۵۰۰ هکتار اراضی دیلم علیه ملخ صحرایی سمپاشی شد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دیلم با اشاره به گستردگی هجوم ملخ صحرایی گفت: عملیات مبارزه با ملخ صحرایی تاکنون در ۵۰۰ هکتار از اراضی شهرستان دیلم اجرایی شد که برای مقابله با این آفت نیازمند مشارکت نیروهای مردمی است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از دیلم، اعظم ناصری در جمع خبرنگاران در دیلم با اشاره به هجوم ملخهای صحرایی در اراضی شهرستان دیلم اظهار داشت: با توجه به آخرین گزارش ارسالی از سازمان خواروبار کشاورزی(فائو) مبنی بر هجوم دستههای ملخ از شبه جزیره عربستان به استانهای جنوبی کشور از جمله بوشهر تیمهای ردیابی و مقابله فعال شده است.
وی با بیان اینکه عملیات مبارزه با این آفت از اسفندماه سال گذشته در شهرستان آغاز شد خاطرنشان کرد: به منظور ردیابی و مبارزه با این آفت خطرناک 4 تیم دیدهبانی، 7 تیم خودرویی مبارزه زمینی و یک هواپیمای سم پاشی برای مبارزه با ملخ صحرایی توسط جهاد کشاورزی عملیات مبارزه با این آفت خطرناک را از اسفندماه سال گذشته در شهرستان آغاز کردند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دیلم با تاکید بر همکاری همگانی برای مقابله با ملخ صحرایی تصریح کرد: برای مبارزه با ملخ صحرایی بسیج همه دستگاهها و مردم را میطلبد و نیاز داریم که بیش از این کمک شود و آنچه که امروز در سطح شهرستان گزارش میرسد حکایت از جمعیت بسیار بالای ملخهای صحرایی است.
ناصری عنوان کرد: تاکنون 500 هکتار از زمینهای آلوده به ملخ در سطح شهرستان سم پاشی شده و اعتبار مورد نیاز مبارزه با ملخها از محل اعتبارات خاص که برای سازمان حفظ نباتات است تامین میشود.
وی بیان کرد: با توجه به بارندگیهای اسفند و فروردین، افزایش رطوبت و درجه حرارت شرایط مناسبی برای خروج پوره ملخ صحرایی و هجوم دستجات بزرگ ملخ از شبه جزیره عربستان به استانهای جنوبی بالاخص شهرستان دیلم که خسارات هنگفتی به بخش کشاورزی ومنابع طبیعی وارد میکند فراهم شده است.
رئیس جهاد کشاورزی دیلم افزود: نابودی ملخها در منطقه باتوجه به پیش بینیهایی که در ماندگاری آنان بین 3 تا 5 سال در استان بوشهر شده دشوار و سخت است اما تلاش میشود که آنها را کاهش دهیم تا درفصل پاییز شاهد هجوم زیاد آنان نباشیم.
وی گفت: باتوجه به اینکه پورههای ملخ درصورت بزرگ شدن به استانهای همجوار دارای هوای مناسب و مراتع مهاجرت میکنند و در فصل پاییز مجدد به استان بوشهر بازمیگردند برنامه مبارزه با آنها تا قبل از بالغ شدن در دستور کار جدی قرار گرفته است.
ناصری اظهار داشت: ملخها تاکنون خسارتی به مزارع و باغهای این شهرستان وارد نکردهاند.
انتهای پیام/ح