آیت‌الله سبحانی: انسان باید در تفسیر قرآن خود را شاگرد مبانی الهی بداند


آیت‌الله سبحانی: انسان باید در تفسیر قرآن خود را شاگرد مبانی الهی بداند

مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه انسان باید در تفسیر قرآن کریم خود را شاگرد مبانی الهی بداند گفت: نباید قرآن کریم را با فهم خود تفسیر کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله سبحانی مرجع تقلید شیعیان ظهر امروز در سلسله مباحث تفسیر قرآن کریم که در مدرسه علمیه حجتیه برگزار شد با اشاره به حدیثی از پیامبر(ص) اظهار داشت: تنها فرقه‌ای که در میان مذاهب اسلامی توانسته اسلام ناب را حفظ کند تشیع است.

وی افزود: پیامبر(ص) فرمودند سایر مذاهب اسلامی به بیراهه رفته و نتوانستند عدد خلفای پس از پیامبر گرامی اسلام(ص) را با تعداد خلفای خود توجیه کنند.

مرجع تقلید شیعیان با اشاره به فرارسیدن سال روز میلاد امام حسن مجتبی(ع) با اشاره به حدیثی از این امام همام تصریح کرد: کودکان و نوجوانان در آینده بزرگان کشور می‌شوند بنابراین باید سرمایه جمع‌آوری کنند و آن سرمایه علم و دانش است.

استاد سطوح عالی حوزه علمیه با تأکید بر اینکه آینده کشور دست جوانان است ادامه داد: نسل جوان باید علم و دانش را فرابگیرند، مملکتی که بر آن جهل و نادانی حکومت کند عقب‌افتاده می‌شود ولی اگر سواد، علم و دانش بر آن حاکم باشد بدون شک به پیشرفت می‌رسد.

آیت‌الله سبحانی با اشاره به آیه 62 سوره توبه بیان کرد: شخصی در رابطه با مسلمانان بدگویی کرده بود، در حالی‌ که خود را اهل ایمان می‌دانست، در این هنگام پیامبر اکرم(ص) او را احضار و مورد سؤال قرار داد.

وی افزود: خداوند در این آیات نسبت به توطئه‌های منافقان هشدار داده و می‌گوید منافقان باید برای ادعاهای خود نزد خداوند و پیامبر(ص) بینه بیاورند، زیرا عامه مسلمانان از غیب خبر ندارند و نمی‌توانند توطئه‌های منافقان را خنثی سازند.

مرجع تقلید شیعیان ادامه داد: خداوند در آیات الهی نسبت به عاقبت عذاب‌آور و دردناک منافقان هشدار داده است زیرا منافقان در دنیا به کارهای ناپسند پرداخته و میوه و ثمره خوبی در دار فانی ایجاد نکردند.

استاد سطوح عالی حوزه علمیه با بیان اینکه انسان باید در تفسیر قرآن کریم خود را شاگرد مبانی الهی بداند، خاطرنشان کرد: نباید قرآن کریم را با فهم خود تفسیر کرد، برخی معنای واژه خالد را مدت‌زمان طولانی گرفته و گفتند خلود عذاب کفار در جهنم به معنای مدت‌زمان طولانی است در حالی‌که طبق مبانی دینی مراد از واژه خلود عذاب، پیوستگی آن است.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon