کردستان| استعدادهای برتر ورزشی کشور شناسایی می‌شوند


کردستان| استعدادهای برتر ورزشی کشور شناسایی می‌شوند

مدیرکل آموزش‌های پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان گفت: در دومین دوره المپیاد استعداد‌های برتر کشور افراد مستعد شناسایی می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، جلسه برنامه‌ریزی دومین دوره المپیاد استعداد‌های برتر کشور با حضور مدیرکل آموزش‌های پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان، روسا، نواب رئیس‌ و دبیران هیئت‌های ورزشی استان کردستان در سنندج برگزار شد.

مدیرکل آموزش‌های پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان در این جلسه یادآور شد: نخستین دوره المپیاد استعداد‌های برتر کشور در 78 رشته ورزشی با حضور 450 هزار ورزشکار در مرحله استانی و حضور 21 هزار نفر در قالب تیم‌های استانی برگزار و در قالب یک المپیک کوچک با هم به رقابت پرداختند.

احمد سعادتمند با اشاره به اینکه دو هزار و 448 مستعد در نخستین المپیاد انتخاب شدند، افزود: سه رکورد در رشته دو و میدانی کشور توسط افرادی تغییر و به ثبت رسید که در هیچ مسابقه رسمی کشوری شرکت نکرده بودند.

وی گفت: وزارت ورزش و جوانان تمام استان‌های کشور را با بودجه و شرایطی مساوی در نخستین دوره المپیاد استعداد‌های برتر کشور شرکت داد و افراد مستعد را شناسایی کرد و امسال نیز این روند ادامه دارد.

مدیرکل آموزش‌های پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه توجه به ورزش پایه در کشور بسیار کم‌رنگ شده بود، گفت: در حوزه ورزش کردستان توجه به رده پایه بسیار زیاد است و نتیجه آن هم کسب رتبه 10 در نخستین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشور در میان 31 استان کشور است.

سعادتمند خاطرنشان کرد: استان کردستان در نخستین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشور میزبانی برگزاری مسابقات سه رشته ورزشی را قبول کرد که در این دوره به 10 رشته افزایش داده است.

استعدادهای ورزشی استان کردستان شناسایی شود

معاون مدیرکل آموزش‌های پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان نیز در ادامه با تاکید بر توجه بیشتر به استعدادهای برتر جوانان یادآور شد: استان کردستان در نخستین دوره المپیاد استعدادهای برتر با کسب 71 مدال یعنی چهار و نیم درصد کل مدال‌ها رتبه دهم کشور و رتبه نخست استان‌های درجه سه را کسب کرد که این نشان از زحمات و تلاش‌های فراوان ورزشکاران و مدیران ورزشی است.

شهرام عظیمی افزود: در سال گذشته 14 هیئت ورزشی کردستان در نخستین دوره المپیاد استعدادهای برتر مدال کسب کردند و 68 ورزشکار مستعد به اردوهای تیم‌ملی دعوت شدند.

وی گفت: سال گذشته برای نخستین دوره المپیاد استعدادهای برتر 10 میلیارد و 800 میلیون تومان اعتبار هزینه شد و خوشبختانه مدال‌های زیادی توسط پسران و دختران کسب کردیم.

معاون مدیرکل آموزش‌های پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: باید با حساسیت بیشتری به استعدادهای ورزشی کردستان توجه و نگاه شود و همه منتخبین استعدادیابی در پایگاه قهرمانی تست دهند.

اسپانسرها از هیئت‌های ورزشی کردستان حمایت کنند

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان نیز در این جلسه با قدردانی از زحمات روسا، نواب رئیس‌ و دبیران هیئت‌های ورزشی در سطح استان اظهار داشت: بر خود می‌بالیم که در سال گذشته در میان استان‌های درجه سه مقام نخست را کسب کردیم.

حامد جولائی افزود: در سال گذشته جلسات برنامه‌ریزی المپیاد استعداد‌های برتر کشور با تأخیر می‌شد اما امسال برای حضور موفق‌تر در دومین دوره این المپیاد برنامه‌ریزی‌ها از ابتدا سال‌جاری آغاز شده و امیدواریم مدال‌های زیادی کسب کنیم.

وی گفت: در سال گذشته 500 داور، مربی و بازیکن از استان در 14 رشته ورزشی نخستین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشور شرکت و 71 مدال رنگارنگ یعنی چهاردرصد از کل مدال‌ها را برای کردستان کسب کردند.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان خاطرنشان کرد: گرچه شاید کردستان از لحاظ زیر ساخت‌ها و شرایط اقتصادی کم برخوردار و ضعیف باشد اما پتانسیل خوبی در حوزه ورزش دارد که این استعدادها نیازمند توجه بیشتر مسئولان است.

جولائی با اشاره به اینکه 40 تیم از استان در رشته‌های مختلف ورزشی در لیگ‌های کشوری فعالیت دارند، اذعان کرد: هیئت‌های ورزشی کردستان از نظر مالی توان حضور در لیگ‌های کشور را ندارند و اگر اسپانسرها پای کار و از آنان حمایت شود در سطح یک ورزش کشور حرف برای گفتن دارند.

در این جلسه برخی از روسا، نواب رئیس‌ و دبیران هیئت‌های ورزشی استان کردستان نیز دغدغه‌ها و مشکلات حوزه ورزشی خود را بیان کردند.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon