نمایشگاه دائمی فرش در قم احداث می‌شود


نمایشگاه دائمی فرش در قم احداث می‌شود

در جلسه گفت‌وگوی بخش خصوصی با دولت از برپایی نمایشگاه دائمی فرش در قم تأکید و از روند پیشرفت فیزیکی آن خبر داده شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، جلسه گفت‌وگوی شورای بخش خصوصی با دولت عصر امروز با حضور بهرام سرمست استاندار قم در سالن جلسات استانداری برگزار شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم در این جلسه، تأکید کرد: 2400 قلم کالا که در فهرست سازمان صمت قرار دارد برای واردات به مناطق ویژه اقتصادی نیازی به ثبت سفارش و عوارض گمرکی ندارد.

صنایع غذایی قم از حمایت سازمان صمت استان برخوردار می‌شوند

محمود سیجانی با تأکید بر سختی‌های مسیر واردات تجهیزات خط تولید به مناطق ویژه اقتصادیگفت: حذف هزینه‌های ناشی از واردات تجهیزات خط تولید فقط با مصوبه دیگر دولت قدرت اجرایی خود را از دست می‌دهد.

وی ادامه داد: اولویت استان در بخش صنعت، در درجه نخست تولید و بعد از تجارت است، فرش یکی از اولویت‌های اصلی تولید استان بوده و تسهیلات روستایی و تسهیلات ارزان‌قیمت یارانه‌ای به آن اختصاص پیداکرده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم عنوان کرد: برای برپایی نمایشگاه فرش قم 2 میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی و 2.5 میلیارد تومان نیز از محل مرکز فرش ایران اختصاص پیداکرده است.

 وی تأکید کرد: برای تأمین مواد اولیه صنایع غذایی در شکر، گوشت و آرد 40 واحد تولیدی بزرگ استان موردحمایت‌ سازمان صمت قم قرارگرفته‌اند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم ادامه داد: حداقل از 50 درصد از نیاز واحدهای استان به روغن خوراکی باید از تولیدات بومی تأمین‌شده و مابقی از محصولات استان‌های دیگر تأمین کنند.

بخش خصوصی 40 درصد نیاز برق کشور را تأمین می‌کند

رئیس اتاق بازرگانی قم نیز در بخشی از این جلسه، با اشاره به مشکلات ناشی از ارزش‌افزوده گفت: صندوق مکانیزه فروش در سال جدید در حال جانمایی بوده و آخرین مرحله روش ملاک عمل درزمینهٔ ارزش‌افزوده نهایی خواهد بود.

ابوالفضل خاکی همچنین با اشاره به مبحث صادرات مواد اولیه بدون ثبت سفارش و به‌صورت آزاد در مناطق ویژه اقتصادی نیز  گفت: واردات کالاها و قطعات تولید به منطقه ویژه اقتصادی نیازی به ثبت سفارش ندارد اما برای واردات تجهیزات خط تولید ثبت سفارش نیاز است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم نیز در ادامه این جلسه، تأکید کرد: بخش خصوصی بیش از 40 درصد از نیاز کشور به برق را تولید می‌کند که باید به مطالبات و نیازهای آن‌ها نیز به‌درستی رسیدگی شود.

مهدی آهنین‌پنجه گفت: سال گذشته  بیش از 3 میلیون کیلووات برق در استان قم  فروخته‌شده که در بخش خانوار از حمایت‌های ویژه و یارانه‌های دولتی برخوردار است، قیمت تمام‌شده برق بسیار بیشتر از قیمت کنونی آن است.

مهرداد غضنفری معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم نیز گفت:برخی از کالاهای اساسی با سختی‌های زیادی تأمین می‌شود اما به دلیل ضعف در نظارت‌های سازمان‌های متولی مشکلاتی در توزیع کالا ایجاد می‌شود.

استاندار قم نیز عنوان کرد: مشکلات قطعی برق واحدهای صنعتی استان با تأمین زیرساخت‌های لازم تا آغاز فصل گرما باید به حداقل خاموشی ممکن برسد.

بهرام سرمست تأکید کرد: وزارت نیرو باید نسبت به تأمین زیرساخت‌های صنعتی شهرک‌های صنعتی قم اهتمام داشته باشد، در حال حاضر جهت‌گیری و عملکرد شرکت توزیع نیروی برق استان قم مطلوب ارزیابی می‌شود.

وی با اشاره به مشکلات بخش خصوصی قم در تأمین برق گفت: برخی از مشکلات بخش خصوصی قم در این زمینه ریشه‌های ملی داشته و در محدوده اختیارات استانی قابل‌حل نیست.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon