تحقق ۱۰۶ درصدی بودجه نقدی سال گذشته شهرداری تهران / تخلفات شهروند محرز شود برخورد جدی می‌کنیم


تحقق 106 درصدی بودجه نقدی سال گذشته شهرداری تهران / تخلفات شهروند محرز شود برخورد جدی می‌کنیم

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: عملکرد سال گذشته شهرداری تهران در بخش بودجه نقد ۱۰۶ درصد و در بخش بودجه غیرنقد ۵۴ درصد محقق شده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عبدالحمید امامی در نشست خبری اظهار کرد: از زمان حضور بنده در شهرداری تلاش کرده‌ایم که اعتماد عمومی مردم را جلب کنیم و طبیعتا برای این کار باید برنامه‌ریزی مناسبی با دیدگاه‌ها فراهم شود.

وی در ارتباط با برنامه‌ریزی شهرداری تهران و حوزه مالی این نهاد برای اخذ وصول بدهی‌های شهروندان تصریح کرد: در سال گذشته  تخفیفی برای عوارض پسماند در نظر گرفته نشد و در واقع همه موظف شدند که طبق تعرفه مصوب پرداخت کنند.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران ادامه داد: یکی دیگر از سیاست‌های شهرداری در این دوره این است که اختلافات درونی را به سطح شهر نکشانیم و بتوانیم خدمت‌رسانی مناسبی را به مردم داشته باشیم و مردم بتوانند شهری سالم و با آرامش را داشته باشند و در همین زمینه برنامه‌ریزی مدونی صورت گرفته است. تعامل و همکاری با دستگاه‌های مختلف یکی دیگر از سیاست‌های این معاونت محسوب می‌شود تا ما بتوانیم علاوه بر افزایش درآمدها، درآمدهای جدیدی را نیز برای شهرداری تهران داشته باشیم.

وی افزود: فراهم کردن منابع مالی پایدار یکی دیگر از سیاست‌های شهرداری تهران محسوب می‌شود علاوه بر آن موضوع کاهش هزینه‌ها یا بهینه هزینه کردن درآمدها یکی دیگر از سیاست‌های معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران محسوب می‌شود.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به موضوع تاکسی اینترنتی شهرداری اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر تعداد قابل توجهی خودرو در شهرداری تهران وجود دارد و برخی از خودروها در روز حدود یک یا دو بار در سطح شهر تردد می‌کنند به همین دلیل برنامه‌ای برای راه‌اندازی تاکسی اینترنتی یا اسنپ شهرداری پیش‌بینی شده است تا با استفاده از این سیستم کارمندان شهرداری در سطح جابجا شوند.

امامی تصریح کرد: کاهش هزینه‌های غیرضروری و انضباط مالی یکی دیگر از سیاست‌های معاونت مالی و اقتصادی شهری شهرداری تهران محسوب می‌شود و از ابتدای سال جاری براساس برنامه تنظیم شده تلاش ویژه‌ای در حوزه انضباط مالی و بر اساس ساختارهای پیش‌بینی شده عمل خواهیم کرد.

وی به پرداخت برخی از بدهی‌های شهرداری تهران به پیمانکاران اشاره کرد و گفت: سال گذشته مبلغ قابل توجهی بدون تنش و استرس فراهم کردیم و در پایان اسفند سال گذشته بخشی از بدهی‌های شهرداری تهران به پیمانکاران پرداخت شد. برهمین اساس عملکرد سال گذشته شهرداری تهران در بخش بودجه نقد 106 درصد و در بخش بودجه غیرنقد 54 درصد محقق شده است و در سال جاری با توجه به افزایش 7 درصدی بودجه شهرداری تهران قطعا عملکرد بهتری را نسبت به سال گذشته خواهیم داشت.

وی در ارتباط با لایحه مالیات بر ارزش افزوده گفت: این موضوع هم اکنون در مجلس در دست بررسی قرار دارد و با توجه به استقرار شهرداری تهران در پایتخت و با عنایت به اینکه شهرداری تهران جلودار کلانشهرها است با قدرت کامل در جلسات مربوط به این لایحه شرکت کرده است و‌ آخرین جلسه نیز مربوط می‌شود به حضور هاشمی رئیس شورای شهر تهران، حناچی شهردار تهران و مرتضی الویری رئیس شورای عالی استان‌ها با نمایندگان مجلس که تا به امروز توانسته‌ایم نتایج خوبی را در پی این جلسات داشته باشیم و انشاءالله شرایط بهتری را در آینده خواهیم داشت.

امامی ادامه داد: طی سال گذشته طرح‌های خوبی از سوی شهرداری اجرا شد که می‌توان به اجرای طرح ترافیک سال 97 اشاره کرد که این طرح تاثیر بسزایی را در کاهش آلودگی هوا داشته است.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به بدهی‌ها و مطالبات دولت به شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: در این زمینه نیز سیاست قابل قبولی را در دست گرفته‌ایم و با تعامل صورت گرفته در سال گذشته 3 هزار میلیارد تومان از طلب‌های شهرداری را با دولت تهاتر کردیم و این در حالی بود که با توجه به اینکه سال گذشته شهرداری بدهی‌های سنگینی را به بانک‌ها داشت و سیستم بانکی تسهیلاتی را به شهرداری نمی‌داد این فرآیند نیز اصلاح شده و با توجه به شرایط، شهرداری می‌تواند تسهیلات بانکی را نیز از بانک‌ها اخذ کند.

وی افزود: بر اساس آخرین آمار حدود 17 هزار میلیارد تومان شهرداری تهران از دولت و شرکت‌های وابسته به دولت طلب دارد.

امامی سپس به موضوع شهر آفتاب و وضعیت این مجموعه اشاره کرد و گفت: این مجموعه با هدف ارائه خدمات در حوزه نمایشگاهی در دوره گذشته ایجاد شده است اما همانطور که در نظر مدیران وقت شهرداری بود قرار بر این بود که نمایشگاههای پرحجم و پرترافیک در شهر آفتاب برگزار شود اما متاسفانه زیرساخت‌های آن انجام نشده است که این موضوع نیز مورد توجه مدیریت شهری در این دوره قرار گرفته است.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در ادامه به برگزاری نمایشگاه‌های پرحجم و ترافیک در شهر آفتاب اشاره کرد و گفت: بنا داریم ترکیبی را با همکاری نمایشگاه بین‌المللی (سئول) داشته باشیم و در واقع نمایشگاه‌های کوچک را در مرکز شهر و نمایشگاه‌های پرحجم و پرترافیک را در مجموعه شهر آفتاب برگزار کنیم. مساحت نمایشگاه شهر آفتاب 11 هزار متر مربع است اما زیرساخت‌های آن کامل نشده است و برنامه‌ریزی برای این موضوع در دستور کار قرار گرفته است ضمن اینکه سرمایه‌گذاری و توسعه آن یکی از راه‌های درآمدی در شهر آفتاب است.

وی با اشاره به منطقه ویژه اقتصادی در شهر آفتاب گفت: البته این موضوع در دوران قبل از انقلاب نیز مطرح بود به طوریکه بر اساس برنامه قرار بر این بود که در مجاورت فرودگاه منطقه‌ای ویژه اقتصادی در نظر گرفته شود که البته در آن زمان این پروژه متوقف و به بعد از انقلاب موکول شد که در همین زمینه طرح‌ها و پروژه‌های مورد نظر در دستور کار قرار دارند و اگر دولت این آمادگی را داشته باشد که محوطه فرودگاه را به شهر آفتاب نزدیک کند قطعا ما می‌توانیم از این ظرفیت برای منطقه ویژه اقتصادی استفاده کنیم.

امامی در ادامه با اشاره به موضوع املاک و بازپس‌گیری آنها از برخی از سازمان‌ها، ارگان‌ها و اشخاص گفت: موضوع املاک که در اختیار سازمان‌ها و افراد است موضوعی است که مورد توجه مدیریت شهری قرار گرفته است و تعدادی از این املاک‌ها که در اختیار سازمان‌هاست که به خوبی بهره‌برداری می‌شود ضمن اینکه بازپس‌گیری برخی از املاک که در اختیار برخی افراد است در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: در همین زمینه لیستی از املاکی که در اختیار برخی از افراد قرار گرفته است در دستور کار است و تا به امروز حدود 80 فقره از این املاک پس گرفته شده و این در حالیست که برخی از این افراد خانه‌ها را به راحتی تخلیه نمی‌کنند.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران تصریح کرد: در خصوص املاک نجومی نیز اطلاعاتی ندارم اما اگر اطلاعات جدیدی در این زمینه رسید آن را در اختیار مراجع قضایی قرار خواهیم داد.

امامی به موضوع تحقیق و تفحص در بحث املاک شهرداری اشاره کرد و گفت: البته این موضوع حق طبیعی شورا بوده اما به صورت وسیع به این موضوع ورود پیدا نکرده‌اند و در همین زمینه نیز در ارتباط با برخی از املاک تحقیقاتی را در دستور کار خود قرار داده است.

وی از بازپس‌گیری ساختمان روزنامه اطلاعات خبر داد و گفت: این ساختمان چندی پیش در اختیار شهرداری قرار گرفته شد و به زودی برخی از واحدهای شهرداری تهران در این ساختمان مستقر خواهند شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به آخرین وضعیت کارگزاری‌ها تصریح کرد: با توجه به مشکلاتی که در این بخش وجود دارد احتمال دارد این کارگزاری‌ها تعطیل شوند.

امامی همچنین با اشاره به راه‌اندازی تالار معاملات برای شهرداری تهران گفت: البته این موضوع را نمی‌توان مثل تالار بورس تلقی کرد اما امیدواریم که امسال این موضوع عملیاتی شود.

وی در ادامه به بدهی‌های شهرداری تهران به تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: در این زمینه نیز اختلاف نظری بین مسئولان تامین اجتماعی و معاونت مالی شهرداری تهران بود چرا که آنها اعتقاد داشتند که شهرداری مبلغ 560 میلیارد تومان به تامین اجتماعی بدهکار است که در نهایت ما تاکید داشتیم که این بدهی حدود 200 میلیارد تومان است که هم اکنون فرآیند پرداخت بدهی‌های شهرداری تهران به تامین اجتماعی به صورت اقساطی در دستور کار قرار گرفته است.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران ادامه داد: یکی از بزرگترین چالش‌های شهرداری تهران پیمانکاران هستند و با توجه به مشکلات مالی آنها باید تمهیداتی برای رفع مشکلات آنها در نظر گرفته شود و این در حالیست که در سال گذشته تعداد قابل توجهی از آنها با حضور در مقابل ساختمان شورای شهر و شهرداری تهران نسبت به عدم پرداخت مطالبات خود تجمع می‌کردند که در همین زمینه جلساتی را با آنها برگزار کردیم و امیدواریم بتوانیم بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده بدهی‌های آنها را نیز پرداخت کنیم.

امامی افزود: یکی از منابع درآمدی شهرداری تهران بخش حاصل درآمد از کمیسیون ماده 100 است که امیدواریم با تمهیدات مراجع قضایی این درآمدها و منابع هر چه زودتر در اختیار شهرداری قرار بگیرد تا بتوانیم بخشی از بدهی‌های خود را پرداخت کنیم که البته یکی دیگر از راه‌های پرداخت بدهی  و همچنین تامین منابع موضوع املاک شهرداری تهران است.

وی گفت: با توجه به لغو مصوبه برج باغات و با توجه به تدابیر شهرداری تهران برای جلوگیری از ساخت‌ و سازهای غیرمجاز از جمله اطلس مال قاعدتا درآمدهای شهرداری کاهش پیدا کرده و باید به سمت درآمدهای پایدار حرکت کنیم.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در ادامه با اشاره به حواشی پیش آمده در ارتباط با فروشگاه شهروند گفت: این موضوع را شب گذشته از طریق اخبار متوجه شدم که در آن به برخی از مشکلات شهروند در بحث گرانفروشی و سایر موارد اشاره کرده بود که در همین زمینه نیز بنده تاکید کردم که بازرسی ویژه‌ای در این زمینه انجام شود و در صورتی که مشخص شود که مسئولان شهروند در ارتباط با موضوع اشاره شده تخلف داشته‌اند با آنها برخورد جدی خواهد شد.

امامی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه علاوه بر گرانفروشی احتکار نیز در دو شعبه فروشگاه شهروند انجام شده است گفت: در این زمینه همانطور که اعلام شد بررسی‌های لازم صورت می‌گیرد و نتیجه آن به اطلاع رسانه‌ها و عموم مردم خواهد رسید.

انتهای پیام/

حج و زیارت
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon