راهکارهای اجرایی‌شدن رونق تولید در استان کردستان مورد بررسی قرار گرفت


راهکارهای اجرایی‌شدن رونق تولید در استان کردستان مورد بررسی قرار گرفت

راهکارهای اجرایی‌شدن رونق تولید در استان با حضور نماینده ولی فقیه در کردستان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نشست هم‌اندیشی راهکارهای اجرایی شدن رونق تولید در استان عصر امروز با حضور نماینده ولی فقیه در کردستان، فعالان اقتصادی بخش خصوصی و مسئولان دولتی در این شهر برگزار شد و موانع و چالش‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

مشاور عالی و رئیس دفتر نماینده ولی فقیه در استان کردستان در این نشست اظهار داشت: نهایی کردن نقشه توسعه‌ای استان کردستان و تبدیل آن به یک گفتمان توسعه و گفتمان کار با محوریت دستگاه‌های فرهنگی باید در دستور کار قرار گیرد تا بتوان رونق فضای کسب و کار را ایجاد کرد.

حجت‌الاسلام مهدی فرزی افزود: ویژگی‌های اقتصادی کردستان در چهار حوزه کشاورزی، مرز، فرهنگ غنی و اکوتوریسم و در نهایت نیروی انسانی متخصص ظرفیت‌هایی هستند که در نوع خود کم‌نظیر و ویژه این استان هستند.

وی با تأکید بر بکارگیری ظرفیت‌های موجود در استان، گفت: توجه به فعال‌سازی ظرفیت‌های اشتغال‌آفرین استان می‌تواند به توسعه و رونق اقتصادی بینجامد.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به قدرت و ظرفیت تعاونی‌ها در رونق اقتصادی استان، تصریح کرد: استان کردستان ظرفیت‌های عظیمی در حوزه استارت‌آپ‌ها را داراست، بنابراین باید با بکارگیری این بخش از تولید توسعه را سرعت بخشید.

فرزی با ذکر اینکه استفاده از ثروت‌های موجود در استان نیازمند یک فکر عمیق و راهبری درست است، هشدار داد: در صورت عدم توجه به این بعد، احتمال وقوع بحران‌های ممتد در کردستان گریزناپذیر است.

وی توجه به ضرورت اشتغال‌های عمومی تحت عنوان مشاغل خانگی را در راستای راه‌اندازی زنجیره تولید از دیگر راه‌هکارهای توسعه‌ای استان برشمرد و اظهار کرد: می‌توان از نمونه‌های موفق دیگر استان‌های کشور الگو گرفته و با بومی‌سازی آن برندهای خاصی را در زمینه مشاغل خانگی در کردستان ایجاد کرد.

فرزی دیگر مقوله حائز اهمیت در توسعه اقتصادی استان را توجه به بازار عراق و تولید محصول برای بازار عراق دانسته و آن را به عنوان فرصت ارزش‌آفرین در کردستان توصیف کرد.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به اینکه با توجه به نیاز بازار عراق می‌توان در حوزه تولید جهت‌گیری‌های مختوم به نتیجه را ایجاد کرد، خاطرنشان کرد: تمرکز بر این بازار باید به نحوی صورت گیرد که بتوان در بازار رقابتی شکل گرفته، بیشترین ثمره و فواید را از بازار عراق کسب کرد.

وی با تأکید بر اینکه مدیران باید توجیه شوند که از محصولات و تولیدات خود استان استفاده شود، دلیل اجرایی شدن این امر را اینگونه توصیف کرد: رونق اقتصادی استان با خرید محصولات تولیدی تولیدکنندگان استانی محقق شده و این امر منجر به چرخش چرخ تولید در کردستان می‌شود.

فرزی در پایان با بیان اینکه می‌طلبد از ظرفیت اشتغال و تولید در مسیر صحیح استفاده بهینه شوند، یادآور شد: مسئولان و سرمایه‌گذاران به گونه‌ای عمل کنند که بستر حضور فعالان اقتصادی و امنیت خاطر کارگران و کارفرمایان را فراهم سازند.

انتهای پیام/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران