۴۹ هزار هکتار اراضی استان بوشهر علیه آفت ملخ صحرایی سمپاشی شد
رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به سمپاشی علیه هجوم و آفت ملخهای صحرایی گفت: تاکنون ۴۹ هزار هکتار اراضی استان بوشهر با تجهیزات زمینی و هوایی علیه آفت ملخ صحرایی سمپاشی شده است.
محمدتقی منوچهری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با بیان اینکه مبارزه و سمپاشی علیه هجوم ملخهای صحرایی افزایش یافته است اظهار داشت: مبارزه با هجوم ملخهای صحرایی که سبب نگرانی کشاورزان شده از بهمن ماه سال قبل در استان بوشهر اجرایی شده و همچنان ادامه دارد.
وی از فعالیت سمپاش زمینی و هوایی در اراضی استان بوشهر خبرداد و بیان کرد: تاکنون با انواع سمپاشهای هوایی و زمینی، 49 هزار هکتار اراضی استان بوشهر علیه آفت ملخ صحرایی سمپاشی شده است.
رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به اینکه در مبارزه با ملخ صحرایی در استان بوشهر از 16 هزار لیتر سم استفاده شده است خاطر نشان کرد: در اجرای مبارزه با ملخ صحرایی و کانونهای زاد و ولد آنها از دو فروند هواپیما و 130 دستگاه انواع سمپاش استفاده شده است.
منوچهری از افزایش هواپیمای سمپاش علیه این آفت خبر داد و بیان کرد: با توجه به افزایش هجوم ملخهای صحرایی در اراضی استان بوشهر 10 روز آینده روزهای حساس در مقابله با ملخهای صحرایی است که در این راستا یک فروند هواپیمای سم پاش دیگر به دو فروند هواپیمای دیگر افزوده میشود.
وی با بیان اینکه ملخهای بالدار کنونی تا 10 روز دیگر بالغ و وارد مرحله تخم ریزی میشوند تصریح کرد: برای تسریع در مقابله با ملخهای صحرایی و موفقیت در این عملیات نیازمند همکاری بیشتر همه دستگاهها، کشاورزان، شوراهای اسلامی و دهیاریها هستیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با تاکید بر همکاری همه کشاورزان با امکانات و تجهیزات در 10 روز آینده علیه ملخ صحرایی گفت: با توجه به بالغ شده ملخها اگر تا 10 روز آینده نتوانیم مقابله علیه این آفت را به خوبی انجام دهیم شرایط سختی در پیشروی استان قرار میگیرد.
منوچهری وضعیت شهرستانهای 10 گانه استان بوشهردر زمینه هجوم ملخها را مورد اشاره قرار داد و خاطر نشان کرد:در استان بوشهر از 10 شهرستان فقط سه شهرستان عسلویه،جم و کنگان درگیر هجوم ملخ نیستند و بیشتر شدت هجوم ملخها در شهرستان دشتستان است.
وی، بیشترین عملیات سمپاشی را در شهرستانهای دشتستان، دیلم و گناوه دانست و خاطر نشان کرد: 15 درصد از عملیات مبارزه با ملخ صحرایی به صورت سمپاشی هوایی و 85 درصد نیز زمینی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه بیشترین مبارزه با ملخها در مناطق صعب العبور و عرصههای منابع طبیعی است افزود: انتظار میرود کسانیکه امکانات و تجهیزات لازم در امر مبارزه با ملخ صحرایی دارند با جهاد کشاورزی همکاری کنند تا این آفت ریشهکن شود.
انتهای پیام/ن