ساعات کار مراکز انتقال خون کرمان در شبهای قدر افزایش یافت
مدیرکل انتقال خون استان کرمان با اشاره به جزئیات فعالیت مراکز انتقال خون استان کرمان در شبهای قدر از افزایش ساعات کار این مراکز خبر داد.
روحالله میرزائی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه در ایام ماه مبارک رمضان هستیم و معمولا اهدای خون در این ماه کم میشود اظهار داشت: نیاز به خون و فرآوردههای آن مختص به زمان خاصی نیست و این نیاز همیشه وجود دارد.
وی با بیان اینکه در ایام ماه مبارک رمضان افزایش ساعات کار پایگاههای انتقال خون تا بعد از افطار را داریم گفت: در ایام ماه رمضان پایگاه بلوار 22 بهمن کرمان صبحها از ساعت 7:30 تا 13:30 و عصرها از ساعت 16:30 تا 22:30 دایر است.
مدیرکل انتقال خون استان کرمان با اشاره به اینکه درشبهای قدر تمامی مراکز انتقال خون استان شامل کرمان، رفسنجان، سیرجان، جیرفت و بم آماه ارائه خدمت به شب هم استانیها هستند بیان کرد: در شهر کرمان پایگاه مرکزی انتقال خون بلوار 22 بهمن و همچنین تیم سیار خونگیری انتقال خون مستقر در مهدیه صاحب الزمان(عج) از ساعت 21 تا 2 بامداد آماده خونگیری از اهداکنندگان است.
وی با اشاره به اینکه پایگاههای انتقال خون شهرستانهای رفسنجان، سیرجان، جیرفت و بم در شبهای قدر آماده خونگیری از اهداکنندگان هستند گفت: این پایگاهها از ساعت 9 شب لغایت 1:30 بامداد آماده ارائه خدمت به داوطلبان است.
میرزائی با بیان اینکه به خاطر زنده بودن بافت خون و فرآوردههای آن روزانه به خون نیاز داریم و از شهروندان میخواهیم به صورت مستمر و روزانه به مراکز انتقال خون برای اهدای خون مراجعه کنند عنوان کرد: مراکز درمانی استان کرمان روزانه به حدود 400 واحد خونی نیاز دارند.
وی با اشاره به اینکه اگر این میزان خون تامین نشود بیماران زیادی دچار مشکل میشوند گفت: خونهای اهدایی در اعمال جراحی، تصادفات، بیماران سرطانی و بسیاری از بیماریها از جمله تالاسمی مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیرکل انتقال خون استان کرمان با اشاره به اینکه بیش از 1500 بیمار تالاسمی در استان کرمان وجود دارد بیان کرد: 8 درصد بیماران تالاسمی کشور در استان کرمان هستند.
وی با بیان اینکه بیماران تالاسمی ماهانه یک تا دو واحد خون نیاز دارند افزود: حدود 40 درصد میزان خون اهدایی در استان، برای این بیماران اختصاص پیدا میکند.
میرزائی با بیان اینکه خون اهدایی سه فرآورده گلبول قرمز، پلاکت و پلاسما تولید میشود گفت: عمر فرآورده مهمی بهنام پلاکت که از خونهای اهدایی تهیه میشود، تنها سه روز است و امکان ذخیرهسازی برای این فرآورده وجود ندارد.
وی افزود: افراد 18 تا 60 سال با سلامت کامل جسمی و روحی و در دست داشتن کارت ملی میتوانند به مراکز انتقال استان مراجعه کنند.
انتهای پیام/ن