بانک‌های خصوصی در رفع موانع تولید گیلان نقشی ندارند


بانک‌های خصوصی در رفع موانع تولید گیلان نقشی ندارند

رئیس سازمان صنعت،‌ معدن و تجارت گیلان گفت: بانک‌های خصوصی استان گیلان نیز باید در رابطه با افزایش رونق تولید و رفع موانع تولید در استان گیلان نقش و سهم داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، فرهاد دلق‌پوش عصر امروز در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اظهار داشت: در راستای تسهیلات پرداختی جهت رفع موانع تولید در استان گام‌های مؤثری برداشته شده است و در این راستا، هزار و 108 مورد از تسهیلات پرداختی را در جلسات کارگروه رفع موانع تولید سال97 مورد بررسی قرار دادیم.

رئیس سازمان صمت گیلان با اشاره به پرداخت 509 میلیارد تومان تسهیلات در حوزه رونق تولید استان گفت: با توجه به تفکیک بانک‌های عامل استان در رابطه با پرداخت تسهیلات، سهمیه مربوط به بانک تجارت، 52 درصد و سهمیه بانک ملت 36 درصد بود.

دلق‌پوش با اشاره به اینکه بانک‌های خصوصی استان گیلان در راستای رونق تولید سهمی نداشتند ابراز داشت: حدود 26 جلسه کارگروه‌ رفع موانع تولید در سال 97 تشکیل شد که از مجموع 459 مصوبات، 55 درصد از این مصوبات اجرا شد.

وی با اشاره به برخی مشکلات در حوزه رفع موانع تولید گفت: اِعمال مشوق‌های مالیاتی و اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده، عدم اِعمال تخفیف در حق بیمه کارفرما در مورد واحدهای صنعتی استان از جمله مشکلات حوزه رفع موانع تولید هستند.

رئیس سازمان صنعت،‌ معدن و تجارت استان گیلان اظهار داشت: بخشش برخی جرایم بیمه‌ای و مالیاتی، بهره‌مندی از ظرفیت‌های شرکت‌های دولتی و شبه دولتی از جمله موارد درخواستی و جزء پیشنهادات ما به شمار می‌روند.

دلق‌پوش با بیان اینکه استان گیلان قطب نخست صنعت نساجی در کشور بود خاطرنشان کرد: متاسفانه امروز بسیاری از واحدهای نساجی در استان گیلان غیرفعال و زمین‌گیر شدند که باید جهت احیاء و راه‌اندازی مجدد آن‌ها سریع وارد عمل شد.

وی با اشاره به اینکت بیش از 10 بانک خصوصی در استان گیلان فعالیت دارند که در کارگروه رونق تولید استان نقشی ندارند گفت: بنابراین ضروری‌‌ست که بانک‌های خصوصی جهت افزایش رونق تولید در استان گیلان در این مسیر نقش و سهم داشته باشند.

84 درصد از اراضی شالیکاری گیلان تجهیز و نوسازی شدند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: 180 هزار از ارضی شالیکاری گیلان دارای قابلیت تجهیز و نوسازی اراضی هستند که 84 درصد از اراضی تجهیز و نوسازی شدند.

همچنین علی درجانی در این جلسه  اظهار داشت: استان گیلان از لحاظ تولید محصولاتی مانند فندق، بادام،زمینی، نوغانداری و مرغ بومی در کشور رتبه نخست را کسب کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه این استان از لحاظ  تولیدات برنج، گاو بومی و ماهی‌های خاویار نیز در کشور رتبه دوم را کسب کرده است خاطرنشان کرد: 180 هزار از ارضی شالیکاری این استان دارای قابلیت تجهیز و نوسازی اراضی هستند.

درجانی با اشاره به اینکه حدود 84 درصد از اراضی  شالیکاری در استان گیلان تجهیز و نوسازی شده‌اند ابراز داشت: مابقی این اراضی نیز در طول سال 98 و 99، اقدامات تجهیز و نوسازی آن‌ها انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه 15 هزار خانوار به صورت مستقیم در حوزه صنعت و طیور گیلان در حال کار و فعالیت هستند گفت: در این راستا اقداماتی مانند احیاء و توسعه صنعت نوغانداری، نوسازی و توسعه توتستان‌ها و حفظ و نگهداری درختان توت موجب رونق اقتصادی استان می‌شوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با اشاره به اهمیت و ضرورت احداث و بازسازی جایگاه پرورش کرم ابریشم در این استان خاطرنشان کرد: استان گیلان در صید و آبزی‌پروری نیز از رتبه‌های برتر در کشور برخوردار است.

درجانی گفت: در سال 97 حدود 191 مصوبه برای رفع موانع تولید استان گیلان داشتیم و برنامه‌ریزی برای جذب حداقل 760 میلیارد ریال تسهیلات خط ویژه مکانیزاسیون، برنامه‌ریزی برای جذب حداقل 100 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال بانکی جزء برنامه‌های سال 98 قرار دادیم.

وی افزود: برنامه‌ریزی برای اجرای مصوبات سفر اخیر رئیس جمهور به گیلان، تقویت صندوق حمایت از توسعه در بخش کشاورزی گیلان جزء دیگر برنامه‌های خود در سال 98 قرار دادیم که البته بالابودن نرخ سود تسهیلات بانکی و عدم تخصیص یارانه به اعتبارات رونق تولید جزء موانع بخش کشاورزی است.

انتهای پیام/

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon