۱۰ سال چشم انتظاری مردم برای افتتاح بیمارستان ۱۰۵ تختخوابی پاوه
بیمارستان ۱۰۵ تختخوابی پاوه مطالبه مردم این شهرستان است که پس از ۱۰ سال چشم انتظاری بهزودی افتتاح میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، بیمارستان 105 تختخوابی جدید پاوه به عنوان یک مطالبه به حق مردم شهرستان پاوه در روز پنجشنبه 24 اردیبهشت ماه 1388 کلنگزنی و ساخت آن شروع شد و قرار بر آن بود در سال 1390 تکمیل و به بهره برداری برسد، اما تا امروز افتتاح نشده است.
همزمان با کلنگزنی این بیمارستان در شهرستان پاوه در چند شهر دیگر استان و ایران طرحهای مشابه کلنگزنی شد که بسیاری از این طرحها تکمیل و تحویل دانشگاه علوم پزشکی شده است اما بیمارستان 105 تختخوابی پاوه که عمری 10 سال دارد همچنان در انتظار بهرهبرداری است.
450 میلیارد ریال برای بیمارستان پاوه هزینه شد
رئیس بیمارستان قدس پاوه در رابطه با وضعیت بیمارستان جدید این شهرستان گفت: برای ساخت و تجهیز بیمارستان جدید پاوه بیش از 450 میلیارد ریال هزینه شده است که بهزودی این بیمارستان با حضور وزیر بهداشت و آموزش پزشکی افتتاح میشود.
ستار سهرابی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با بیان اینکه مصوب این بیمارستان 64 تختخوابی است اما امکان استقرار 105 تخت بیمارستانی در آن وجود دارد، افزود: جهت استفاده بهینه با کسب مجوز 96 تخت در این بیمارستان پنج طبقه مستقر شده است.
رئیس بیمارستان قدس پاوه با بیان اینکه افتتاح این بیمارستان منوط به تحویل کامل آن از اداره کل راه و شهرسازی به دانشگاه علوم پزشکی است، گفت: با توجه به تجهیز بیمارستان، این آمادگی را داریم که تا دو هفته دیگر در این بیمارستان بیمار پذیرش کنیم.
وی با بیان اینکه بیمارستان قدیمی 64 تخت خوابه شهر پاوه بیش از 40 سال عمر دارد، گفت: بیمارستان جدید پاوه قرار است جایگزین بیمارستان قدیمی این منطقه باشد، اما فعلاً از ظرفیت بیمارستان قدیمی شهر هم استفاده میشود.
سهرابی با اشاره به وجود تمامی تخصصهای اصلی پزشکی در این شهرستان گفت: تخصصهای دیگری هم نیاز است که امیدواریم با افتتاح بیمارستان جدید بتوانیم تخصصهای بیشتری در شهرستان داشته باشیم.
رئیس بیمارستان قدس پاوه بیان کرد: این خدمت ارزنده و مهم به مردم شریف شهرستان پاوه که یکی از شهرستانهای دور از مرکز است با اختصاص دستگاه سی تی اسکن که جزو مطالبات به حق و ضروری مردم منطقه است، تکمیل خواهد شد.
وی با بیان اینکه این بیمارستان دارای تخصصهای وابسته از جمله رادیولوژی است افزود: بخش ccu با چهار تخت، بخش icu با چهار تخت، سه اتاق اتاق عمل با تجهیزات کامل، بخشهای جراحی زنان، اطفال و بخشهای ماژور در بیمارستان جدید پاوه راهاندازی شده است.
رئیس بیمارستان قدس پاوه با اشاره به اینکه متخصصان مختلفی در بیمارستان جدید مشغول به فعالیت خواهند شد، بیان کرد: بیمارستان پاوه در کنار خدماترسانی به مردم پاوه، بیمارانی از سایر شهرستانهای جوانرود و روانسر را نیز پذیرش میکند.
سهرابی با بیان اینکه در ماه دو هزار نفر به اورژانس به بیمارستان قدیمی پاوه مراجعه میکنند، خاطرنشان کرد: فضای فیزیکی بیمارستان قدیم پاوه بسیار کم است و از لحاظ امکاناتی ظرفیت مردم پاوه و شهرستانهای اطراف را ندارد و بیمارستان جدید جایگزین این بیمارستان خواهد بود.
وی از خرید 150میلیارد ریال تجهیزات برای این بیمارستان خبرداد و بیان کرد: خرید تجهیزات بیمارستان جدید پاوه سال گذشته انجام شد و قیمت تمام شده تجهیزات کمتر از میزان اکنون بود.
انتهای پیام/ش