گام بلند در جهت رفع فقر مطلق در کشور

گام بلند در جهت رفع فقر مطلق در کشور

فاطمه رهبر معاون کمیته امداد گفت: اساسا رفع فقر مطلق یک ماموریت و وظیفه کلان برای حاکمیت و البته دولت است. این گونه نیست که یک نهاد به تنهایی بتواند فقر مطلق را ریشه کن کند.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، طبق آمار بانک جهانی، فردی که در روز 1 دلار و 25 سنت نداشته باشد، دچار فقر مطلق است و آنطور که عادل پیغامی استادیار دانشکده‌ی معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام صادق (ع)، می‌گوید «افراد زیادی از جامعه‌ی فقرا در ایران، با ثبت نام همزمان در کمیته امداد یا برای دریافت یارانه معمولا این رقم را دریافت می‌کنند و به همین دلیل ایران در اهداف هزاره‌ی سوم با اعلام نهاد‌های بین المللی تقریبا شاخص فقر مطلق در کشور ندارد.»

600 هزارخانواده جدید به کمیته امداد پیوستند

«در سال 97، 600 هزار خانواده جدید تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار گرفتند» فاطمه رهبر، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد  این خبر را اعلام کرد وهدف از این مسئله را رفع فقر مطلق در کشور عنوان کرد.

عملکرد قابل دفاع کمیته امداد در زمینه رفع فقر مطلق در کشور

او البته این نکته را هم متذکر شد که عملکرد کمیته امداد امام خمینی (ره) در زمینه رفع فقر مطلق را در حد اعتبارات تخصیصی و ماموریت‌های محوله باید ارزیابی کرد و رهبر معتقد است که کمیته امداد با همکاری مجلس و دولت در این زمینه موفق عمل کرده است.

کمیته امداد امام خمینی (ره) تنها متولی رفع فقر در کشور نیست

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد در ادامه تاکید می‌کند: «اساسا رفع فقر مطلق یک ماموریت و وظیفه کلان برای حاکمیت و البته دولت است. این گونه نیست که یک نهاد به تنهایی بتواند فقر مطلق را ریشه کن کند. رفع فقر مطلق تابعی از سیاست‌ها و اقدامات کلان در حوزه عدالت اجتماعی است و فقط دستگاه‌های حمایتی را در بر نمی‌گیرد بلکه حوزه اقتصادی و معیشتی را نیز در بر می‌گیرد.»

رهبر با بیان اینکه، «کمیته امداد امام خمینی (ره) تنها متولی رفع فقر در کشور نیست» می‌افزاید: صرفا بخش مشخص و محدودی از اعتبارات رفاه اجتماعی و فقر زدایی به این نهاد تخصیص می‌یابد.

کمیته امداد کنترلی بر عوامل مولد، محرک و موثر بر فقر ندارد

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد، در خاتمه این را نکته را هم عنوان کرد که موجودیت فقر و مدیریت آن موضوعی فراتر از کارکرد و وظایف دستگاه‌های حمایتی و مقوله‌ای چند بعدی و چند لایه است. کمیته امداد فی نفسه کنترلی بر عوامل مولد، محرک و موثر بر فقر ندارد، لذا باید متناسب با آن از این نهاد مطالبه کرد و یا انتظار داشت.

منبع:میزان

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

پربیننده‌ترین اخبار رسانه ها
اخبار روز رسانه ها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon