۳۴۷۰ تن شکر تنظیم بازاری در ماه مبارک رمضان در قم توزیع شد


3470 تن شکر تنظیم بازاری در ماه مبارک رمضان در قم توزیع شد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم گفت: در ماه مبارک رمضان ۳ هزار و ۷۴۰ تن شکر به‌صورت تنظیم بازار وارد استان و توزیع‌شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، محمود سیجانی عصر امروز در کارگروه تنظیم بازار استان که در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری برگزار شد، با اشاره به پیگیری وضعیت شکر در استان اظهار داشت: در این زمینه، اولویت نخست را خانوار قرار داده‌ایم و در اولویت بعدی به بخش صنعت توجه کرده‌ایم همچنین سعی کرده‌ایم شکر به‌صورت بسته‌بندی عرضه شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم با اشاره به وضعیت شهرهای هم‌جوار در تأمین شکر گفت: استان‌های هم‌جوار در این مشکلات زیادی داشتند، برای جلوگیری از این مسئله ما  تصمیم به کم کردن  توزیع شکر به‌صورت فله گرفتیم.

وی با تأکید بر وجود نظارت در نحوه توزیع شکر در استان ابراز کرد: بیشترین پرونده نظارتی به شکر تخصیص داده‌شده که حدود 8 پرونده بوده‌اند که به تعزیرات معرفی‌شده‌اند.

سیجانی با بیان اینکه بنکداران به‌عنوان یک صنف تأمین‌کننده کالا ارتباط خوبی با حوزه بازرگانی در تأمین شکر داشته‌اند، ادامه داد: در ماه مبارک رمضان 3 هزار و 740 تن شکر به‌صورت تنظیم بازار وارد استان و توزیع‌شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم ادامه داد: توزیع شکر به بنکداران 521 تن، فروشگاه‌ها هزار و 20 تن و به اصناف 550 تن توزیع شکر بوده است، همچنین 1034 تن شکر به‌صورت بسته‌بندی‌شده به کارخانه‌ها داشتیم که  از این تعداد 244 تن مربوط به خانوار و 367 تن به‌صورت قند کارخانه و 285 تن تبدیل به قند شده و توزیع شد.

سیجانی با بیان اینکه بیشترین گلایه در مورد توزیع شکر در حوزه خرده‌فروشی است، گفت: توصیه می‌شود در راستای کاهش قیمت بسته‌بندی سه کیلویی هم داشته باشیم که در صورت پذیرش علاوه بر 900 گرم  و یک کیلو و 800 گرم بسته‌بندی سه کیلویی هم خواهیم داشت.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم در ادامه با اشاره به کاهش قیمت تخم‌مرغ و وضعیت کشتارگاه بهاران گفت: در استان یک کشتارگاهی داریم که انحصار داشته و به آن اعتماد نداریم.

سیجانی در ادامه مطرح کرد: 52 قلم کالا را در استان رصد می‌کنیم و درصورتی‌که بالای ده درصد افزایش یا کاهش داشته باشیم را موردبحث و بررسی قرار می‌دهیم.

وی به تنظیم بازار ملی در دو زمینه خرما و گوشت اشاره و با بیان اقدامات صورت گرفته در زمینهٔ خرما گفت: مباشرانی را معرفی کرده‌ایم که خرما را از جنوب تهیه کنند، استان‌های هدف کرمان و بوشهر بوده‌اند، تأمین آن رصد می‌شده و مشکلی در این رابطه نداشتیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم در مورد وضعیت گوشت و اقدامات صورت گرفته در این زمینه هم عنوان کرد: رسیدگی به وضعیت گوشت نیازمند کار مستمر است که در برنامه خود داریم.

توزیع 100 تن برنج وارداتی در ماه مبارک رمضان 

بهزاد رادمنش، مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی قم نیز در کارگروه تنظیم بازار استان که در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری برگزار شد، با اشاره به میزان تخصیص شکر در سال جاری اظهار داشت: جمعاً در سال جاری در کارخانه‌های تصفیه شکر تهران، البرز، همدان، سمنان، خراسان شمالی و اصفهان 14 هزار و 301 تن تخصیص داشتیم.

وی با بیان اینکه از این تعداد 4 هزار و 501 تن تخصیص شکر خانوار و  9 هزار و800 تن صنف و صنعت بوده است، افزود: از مقدار 14 هزار و 301 تن، دو هزار و 291 تن برای مصارف خانوار و 4 هزار و 431 تن برای مصارف صنف و صنعت حمل شده است.

رادمنش خاطرنشان کرد: مابقی تخصیص شکر در استان  7 هزار و 579 تن بوده که متشکل از 2 هزار و 210 تن برای مصارف خانوار و 5 هزار و 369 تن برای صنف و صنعت است.

وی سپس به حمل نهاده‌های دام و طیور با سیستم حمل‌ونقل ریلی اشاره کرد و گفت: علیرغم قول‌های مکرری که راه‌آهن در این زمینه داده هیچ‌کدام عملی نشده و استان قم از نعمت اتصال به ریل سراسری محروم مانده است.

رادمنش ادامه داد: درصورتی‌که اگر امکان اتصال وجود داشت با کمترین دغدغه می‌توانستیم از ظرفیت ریلی برای ذخیره گندم استفاده کنیم اما متأسفانه علیرغم قول‌های مکرری که داده‌شده این قول‌ها عملی نشده است.

مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی قم در زمینهٔ ایجاد ساخت یک سیلوی دیگر برای استان نیز گفت: ایجاد و ساخت سیلو مقرون‌به‌صرفه نیست.

وی بیان کرد: در آینده گندم نو خریدار می‌کنیم و در صورت استفاده از ذخیره‌ها، باید از گندم کهنه استفاده کنیم بنابراین لازم است نیاز خود را از سایر استان‌ها مثل لرستان، خوزستان، گلستان و فارس تأمین کنیم که 35 هزار تن است.

رادمنش با اشاره به نوسان کالاهای اساسی گفت: تخم‌مرغ، برنج، سیب‌زمینی، پیاز که 27 درصد کاهش قیمت داشته و همین‌طور جوجه یک‌روزه که حدود ده درصد کاهش قیمت داشته جزو 5 کالای اساسی هستند که نوسان بالای ده درصد داشته‌اند.

مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان قم ابراز کرد: بیشترین نوسان قیمت مربوط به برنج بوده که در ماه مبارک رمضان حدود صد تن برنج تایلندی توزیع‌شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در دوماهه گذشته سال جاری حدوداً  16 هزار مورد بازرسی‌های اقتصادی داشتیم که منجر به هزار و 68 مورد پرونده به ارزش 82 میلیارد ریال شده است.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon