سند دانش‌بنیان استان بوشهر تدوین شد


سند دانش‌بنیان استان بوشهر تدوین شد

استاندار بوشهر با اشاره به تدوین سند دانش بنیان استان بوشهر گفت: این سند بعداز ماه مبارک رمضان در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، عبدالکریم گراوند ظهر امروز در نشست با مسئولان دانشگاه‌های استان بوشهر با بیان اینکه فردا جهان اسلام در راهپیمایی روز جهانی قدس حماسه دیگری خلق می‌کنند اظهار داشت: مردم استان بوشهرهمپای دیگر ملت مسلمان کشور و جهان اسلام با حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس بار دیگر ضمن لبیک به امام راحل و مقام معظم رهبری، ترفندهای دشمنان را محکوم می‌‌کند.

وی، با اشاره به نقش مهم دانشگاه‌‌ها در توسعه و پیشرفت جامعه افزود: بدون شک دانشگاه‌‌ها و مراکز آموزش عالی نقش مهم و تاثیرگذاری در توسعه و پیشرفت دارند که در این عرصه باید توجه ویژه‌ای به این مراکز شود.

استاندار بوشهر از تدوین سند دانش‌بنیان استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: این سند بعداز ماه مبارک رمضان با حضور عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب می‌شود که ترکیب آن دانشگاه‌ها، مراکز تولیدی، اقتصادی و اشتغال‌زایی است که مراکز آموزش عالی را به مراکز اقتصادی متصل می‌کند.

گراوند تصریح کرد: با تصویب سند دانش‌بنیان استان بوشهر یک گامی دیگر در توسعه اقتصاد دانش بنیان استان برداشته می‌شود.

وی با بیان اینکه اجرای طرح‌های اقتصادی و تولیدی با رویکرد دانش بنیان مورد توجه ویژه است افزود: در 1.5 سال گذشته افزون بر 170 هکتار اراضی کشاورزی گلخانه‌ای دانش‌بنیان در استان بوشهر ایجاد شده که نسبت به سال‌های ماقبل‌ آن افزایش قابل توجهی داشته است.

استاندار بوشهر با تاکید بر توجه به مهارت آموزی دانشجویان افزود: دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان بوشهر فرهنگ کارآفرینی و اشتغال‌زایی در بین فارغ‌التحصیلان ترویج داده بگونه‌ای که افزون بر 60 درصد این دانشجویان پس از تحصیلات جذب بازار کار می‌شوند که از طریق کارآفرینی و ایجاد فضای کسب و کار محقق می‌شود.

گراوند نشست با روسای دانشگاه‌ها را اتاق فکر توسعه استان دانست و تاکید کرد: نشست با روسای دانشگاه‌ها  می‌تواند به‌عنوان یک اتاق فکر برای توسعه استان بوشهر باشد و ظرفیت‌های دانشگاهی چنانچه در کنار هم قرار گیرد اثرهای بسیاری مفیدی به دنبال دارد.

وی، بیشترین درصد بیکاری و نگرانی استان را در زمینه اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه دانست و خاطر نشان کرد: چراکه اکنون دغدغه‌ای برای دیپلم و زیر دیپلم نداریم زیرا بسیاری از مطالباتی که صورت می‌گیرد از سوی فارغ التحصیلان دانشگاهی است.

گراوند با تاکید بر توجه به تربیت تکنسین برای  رفع نیازهای بازار کار گفت: اقدام دانشگاه فنی و حرفه‌ای در  مقطع تکنسین‌ها نیروهایی تربیت می‌کند که وقتی از دانشگاه فارغ التحصیل می‌شوند دغدغه بازار کار ندارند.

وی ، توجه به حوزه کارآفرینی را یک ضرورت دانست و افزود: در دانشگاه‌های استان نگاه‌ها به‌خوبی به سمت کارآفرینی رفته و اینکه دانشگاهی مانند خلیج فارس شیک‌ترین ساختمان خود را به بلوک کارآفرینی اختصاص داده این نشان از  نوع نگاه استان به حوزه کارآفرینی است.

استاندار بوشهر با اشاره به تشکیل گروه‌های علمی دانشگاه پیام نور استان بیان کرد: دانشگاه پیام نور بوشهر گروه‌های علمی ایجاد کرده که این مهم نگرانی ناشی از حضور کم دانشجویان در دانشگاه را کاهش داده است.

گراوند یکی از مشکلات نظام اداری را بخشی نگری دانست و گفت: در دانشگاه‌ها هم این بخشی نگری مشهود است.

وی با بیان اینکه تمامی ظرفیت‌های دانشگاه‌ها باید آزادسازی و در اختیار جامعه قرار گیرد خاطر نشان کرد: در سطح ملی وظایفی است که تعریف شده ولی اگر دانشگاه‌ها بخواهند کار کند برای شتاب توسعه استان هیچ مانعی فراروی آن وجود ندارد.

استاندار بوشهر از اجرای  طرح دانشگاه آزاد اسلامی برای بهره‌گیری از پوست میگو  پرداخت و بیان کرد: این پروژه تحقیقاتی یک طرحی ارزشمند است و با این طرح پوست و ضایعات میگو به  محصولی بالاتر از میگو تبدیل می‌شود.

گراوندبا اشاره به اینکه دانشگاه‌‌ها نقش تاثیرگذاری برای حل مشکلات جامعه باید داشته باشند تصریح کرد: دانشگاه باید بازکننده راه باشند و بقیه کار را در اختیار بخش خصوصی قرار دهد چراکه این کار ارزش افزوده نیز ایجاد می‌کند.

وی از اجرای طرح پرورش آرتمیا در دانشگاه خلیج فارس بوشهر خبر داد و گفت: برای اجرای طرح پرورش  آرتمیا چهار میلیارد ریال اعتبار مصوب شده که این نشان از توجه ویژه به ظرفیت‌های استان بوشهر به ویژه در بخش آبزی‌پروری است.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon