تنها شهرک صنعتی تخصصی آرد در سیستان و بلوچستان فعالیت دارد
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان تنها نقطهای از کشور است که شهرک صنعتی تخصصی آرد دارد و اقدامات بسیار خوبی در کارخانجات این شهرک انجام شده که در پی آن ویژگیهای صنعت آن به روز است.
احمدعلی موهبتی در حاشیه بازدید از کارخانههای آرد شهرستان زاهدان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: سیستان و بلوچستان تنها نقطهای از کشور است که شهرک صنعتی تخصصی آرد در آن وجود دارد و میتوان گفت اقدامات بسیار خوبی در این کارخانجات انجام شده که در پی آن ویژگیهای صنعت آن به روز است.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ظرفیت موجود در کارخانههای آرد ظرفیت مازاد استان است، ادامه داد: ظرفیت کارخانههای آرد سیستان و بلوچستان 600 هزار تن است که یک میلیون تن تولید آن مربوط به مصرف نانواییها و 360 هزار تن نیز در بخشهای صنعتی مانند سبوس دام است.
وی گفت: در حال حاضر 400 هزار تن ظرفیت ذخیره در سیلو داریم که این سیلوها در بخش خصوصی احداث شدهاند. در حال حاضر ظرفیت تولید 3 برابر مصرف است و آن هم به این دلیل بوده که بخشی از این کارخانهها با هدف اینکه گندم وارد، آرد و به کشورهای همسایه صادر کنند شروع به فعالیت کردهاند اما نوسانات قیمت ارز در شرایط موجود در کشور سبب شده از این ظرفیت به خوبی استفاده نشود.
موهبتی خاطرنشان کرد: باید به این صنعت توجه ویژهای شود چون سرمایهگذاری کلانی در مجموع خودش دارد و تقریباً از نظر ظرفیت سرمایهگذاری، بیش از هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در این بخش صورت گرفته است.
وی گفت: برای اینکه بخش خصوصی انگیزه خود را در رابطه با این موضوع از دست ندهد باید راهکارهای به دست بیاید که از نظر اقتصادی این سرمایهگذاری آسیب نبیند؛ از طرفی در سالهای گذشته قیمت آرد ثابت بوده اما قیمت کیسه، نیروی کار و تجهیزات مورد نیاز کارخانهها افزایش بیشتری داشته که این موضوع یک اشکال جدی است و باید حتماً آنچه در اختیار استان است در خود استان دیده شود.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: برای اینکه همه کارخانهها به نسبت ظرفیت و نیروی انسانی و کیفیتی که دارند بهرهمند شوند باید توزیع عادلانه گندم و امکانات بین آنها صورت گیرد.
انتهای پیام/ ت