شجاعی: ورود به عرصه طنز در وجوه معرفتی و اعتقادی، راه رفتن روی لبه تیغ است
سید مهدی شجاعی در رونمایی از کتاب مناجات الغافلین گفت: در این کتاب، به عرصه طنز در وجوه معرفتی و اعتقادی ورود شده است که مانند راه رفتن روی لبه تیز تیغ است. با این حال، محمد مهدی رسولی به خوبی از عهده کار برآمده است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، مراسم رونمایی از کتاب «مناجات الغافلین» نوشته محمد مهدی رسولی با حضور نویسنده کتاب، سید مهدی شجاعی، محمدرضا علیمردانی و جمعی از علاقهمندان در باغ کتاب تهران برگزار شد.
در بخش دیگری از این مراسم، سید مهدی شجاعی صحبت کرد و گفت: محمد مهدی رسولی را بیش از 30 سال است که میشناسم. وی هنرمند ذیوجوهی است که کار نوشتن فیلمنامه، نمایش نامه، نگارش کتاب و ... را به خوبی انجام میدهد. قبل از آغاز جلسه، با آقای بهزادپور صحبت میکردم و از ایشان پرسیدم که اگر بخواهید ایشان را معرفی کنید، چه میگویید؟ به اعتقاد من، محمد مهدی رسولی، هنرمند خلاقِ متخلق است. ایشان از نظر اخلاقی، همیشه آداب و اصول را مراعات میکنند و اصول اخلاقی را در کنار هنر خود دارند. همچنین از نظر هنری نیز بسیار خلاق هستند و فکر میکنم که نوشتن مقدمه برای کتاب ایشان برایم افتخار باشد.
وی ادامه داد: در این کتاب، به عرصه طنز در وجوه معرفتی و اعتقادی ورود شده است که کار بسیار سختی است و شاید بتوان گفت که مانند راه رفتن روی لبه یک تیغ تیز است چرا که ممکن است به یک طرف غش کنید. با این حال، احساس میکنم که ایشان به خوبی از عهده آن برآمده است. نشان دادن درون افراد و نقد اجتماعی از یک طرف و از طرف دیگر ایجاد حس صمیمیت با خداوند و قرار دادن رگههای طنز در این کتاب باعث شده است که این اثر متفاوت شود. انتشارات جامجم نیز برای این کار سنگ تمام گذاشت و کار بسیار فاخری را تولید نمود.
در ادامه، محمدرضا علیمردانی صحبت کرد و گفت: برایم افتخار است که در یک اثر هنری که توسط استاد رسولی قلمفرسایی شده است، حضور داشته باشم. این کتاب به بهانه غافلین که خود ما نیز جز آن افراد هستیم و ممکن است که گاهی بخواهیم خداوند را دور بزنیم، نوشته شده است که بسیار قابل تامل است. شاید زمان ببرد که بفهمیم با چه کتاب عمیقی روبهرو هستیم و چه کنایههای خوبی در آن وجود دارد.
وی اولین خاطرات خود از کار کردن با محمد مهدی رسولی را بیان کرد و گفت: کار خود با آقای رسولی را با مجموعه «صد سال به این سالها» در سال 75 شروع کردم. در آن مجموعه تلویزیونی، نمایشهایی وجود داشت که همراه با شهاب عباسی انجام میدادیم. بعد از آن، مجموعه بسیار خوب «اکسیژن» را زیر نظر ایشان شروع کردیم که شهاب حسینی نیز اولین تجربه مجریگری خود را پشت سر گذاشت. در آن مجموعه با بسیاری از داستانهای معروف دنیا شوخی کردیم. من بیجهت به ایشان استاد نمیگویم چرا که او به ما جوانان میدان داد تا کار کنیم و حتی استعدادهایی را که داشتیم و خودمان از آن خبر نداشتیم به ما یادآوری میکرد.
در پایان این مراسم، از کتاب مناجات الغافلین رونمایی شد.
انتهای پیام/