آلمان چین را شریک قابل اطمینان تری نسبت به آمریکا می‌داند

آلمان چین را شریک قابل اطمینان تری نسبت به آمریکا می‌داند

چین قصد دارد از آمریکا و انگلیس در رتبه بندی قابل اعتمادترین شرکای تجاری آلمان پیشی بگیرد.

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشا تودی ، چین قصد دارد از آمریکا و انگلیس در رتبه بندی قابل اعتمادترین شرکای تجاری آلمان پیشی بگیرد. این رتبه‌بندی با توجه به آخرین نظرسنجی از 2000 شرکت آلمانی توسط کامرزبانک صورت گرفته است. مقر این بانک در فرانکفورت است.

 چین پس از خود آلمان و فرانسه در مقام سوم این رتبه بندی قرار دارد. بررسی‌های این رتبه بندی بر شرایط سیاسی و اقتصادی تاثیر گذار بر تجارت بین الملل تمرکز داشته است.  آمریکا در رتبه چهارم و پس از رقیب آسیایی خود در جنگ تجاری قرار دارد.

 نتایج این نظرسنجی که روز چهارشنبه اعلام شد نشان میدهد از نظر تجارت بین مرزی پس از آمریکا، کشورهای ایتالیا ، روسیه ، انگلیس، برزیل و ترکیه قرار دارند.

 اعتبار تجاری آمریکا به خاطر موضع واشنگتن پس از ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ تضعیف شده است. بیشتر شرکای تجاری آمریکا سیاست تجاری این کشور را محافظه کارانه می دانند.

 حدود 70 درصد شرکت های آلمانی که حضور فیزیکی در آمریکا دارند و 64 درصد صادرکنندگان به این کشور نگرانی عمیق خود را نسبت به تاثیر منفی سیاست‌های خارجی و تجاری واشنگتن بر کسب و کارشان اظهار کرده‌اند.

 دونالد ترامپ از زمان روی کار آمدن در 2017 با وعده انتخاباتی بزرگ کردن دوباره آمریکا ، بسیاری از قراردادهای تجاری بین المللی را که در آنها شرکت داشته، زیر پا گذاشته است. این قراردادها شامل همکاری ترانس پاسیفیک ، همکاری تجاری و سرمایه گذاری ترنس آتلانتیک و قرارداد سه جانبه تجارت آزاد آمریکای شمالی یا نفتا می شوند.

 به علاوه، دولت ترامپ بر واردات فولاد و آلومینیوم از بسیاری کشورها مثل کانادا ، مکزیک ، اتحادیه اروپا ، چین ، روسیه ، هند ، ژاپن و ترکیه عوارض وضع کرده است.

 علاوه بر آن کاخ سفید یک جنگ تجاری سخت علیه چین به اتهام اقدامات غیر عادلانه تجاری و دزدی مالکیت فکری به راه انداخت.

 وقتی نوبت به انگلیس رسید ، عامل اصلی در کاهش اعتبار تجاری این کشور خروج احتمالی آن از اتحادیه اروپا  بیان شد. عدم اطمینان نسبت به برگزیت  بین شرکای بین‌المللی این کشور در مورد تاثیر کلی برگزیت بر تجارت، ترس ایجاد کرده است. بیش از 80 درصد شرکت هایی که از آنها نظرسنجی شده بود و دفتر یا شعبه ای در انگلیس دارند و 60 درصد صادرکنندگان به این کشور می‌ترسند برگزیت به منافعشان آسیب برساند.

 بین 115  شرکت آلمانی که در فکر تغییر مکان تاسیسات تولیدی خود در خارج از کشور هستند ، 31درصد به چین چشم دوخته اند ، 11 درصد به کشورهای جنوب آسیا و نه درصد هم به آمریکا فکر می کنند.

 انتهای پیام/162

دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon