نماینده ولیفقیه در گیلان: دانشگاهها باید از وجود اساتید شیفته فرهنگ غیردینی پالایش شود
نماینده ولیفقیه در گیلان گفت: وجود اساتیدی که دلبسته فرهنگ غیردینی باعث میشود تا نتوانیم به اهداف تعیین شده انقلاب برسیم و دانشگاهها باید از وجود این افراد پالایش شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، آیتالله رسول فلاحتی امروز در مراسم ارتحال بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) در رشت با اشاره به نقش مکان و زمان در تربیت انسان اظهار داشت: کعبه، مکانی مقدس و ماه رمضان سید ماهها است و استفاده معنوی از این دو مکان و زمان توفیق میخواهد.
نماینده ولیفقیه در استان گیلان از شخصیت و تاثیرگذاری امام خمینی(ره) به عنوان پدیده بزرگ و نورانی قرن حاضر یاد کرد و گفت: امام خمینی(ره) در طول حیات خود توانستند با ظلمستیزی و استکبارستیزی میادینی را فتح کنند که قبل از آن بینظیر یا کمنظیر بود.
وی با اشاره به فراز و نشیبهای مختلف ایران در طول تاریخ به جهت موقعیت جغرافیایی ممتاز آنان تصریح کرد: یکی از دلایلی که ایرانیها دین اسلام و تشیع را قبول کردند این است که از عقبه عقلانی، منطقی و شعور عمیق برخوردار بودند و به پذیرش مکتب الهی روی آوردند.
امام جمعه رشت به تحول در تمام معادلات عرصه جهانی توسط امام خمینی(ره) در دنیای گذشته و معاصر اشاره و خاطرنشان کرد: امام(ره) معادلات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی دنیای امروز را متحول و دگرگون کرد.
آیتالله فلاحتی با اشاره به اینکه برخی کشورها به جهت داشتن سلاحهای پیشرفته نظامی حرف نخست را در دنیای امروز میزنند افزود: همه افرادی که تاکنون بر جوامع بشری حکومت کردند به غیر از ظلم و چپاول عملکرد مثبتی نداشتند اما امام(ره) توانست این معادلات ظالمانه را تغییر دهد.
رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گیلان به اندیشه تمدن سازی امام(ره) در سایه فرهنگ اشاره کرد و اظهار داشت: اکنون در بسیاری از کشورها اندیشمندان مختلف گرد هم آمدند تا بتوانند اندیشههای امام خمینی(ره) بپردازند.
وی با اشاره به باورهای امام(ره) در بخش فرهنگ و تمدن سازی فرهنگی، بیان کرد: امام خمینی(ره) معتقد به ایجاد فرهنگ بزرگ انسانی در سایه ارزشهای اسلامی بود و امروز خردمندان بشر در سراسر دنیا این امر را به خوبی پذیرفتهاند.
نماینده ولیفقیه در استان گیلان منابع انسانی را بزرگترین ابزار برای تمدن سازی اسلامی در باور و اندیشه امام(ره) دانست و تصریح کرد: منابع انسانی بزرگترین نقش در تمدن سازی اسلامی و انسانی دارد و این نسخه برای همه جوامع بشری کاربردی است.
آیتالله فلاحتی با بیان اینکه انسان میتواند در تمام عرصهها ورود کرده و بشریت را متحول کند خاطرنشان کرد: انسانی که رکن اساسی تحولات بشری است باید دارای ویژگیهای منحصر به فردی باشد تا بتواند تحولآفرین شود.
امام جمعه رشت نخستین و بزرگ ترین ویژگی انسان را تربیت دانست و تاکید کرد: امام خمینی(ره) معتقد بودند که ما بایستی انسان تربیت کنیم و انقلاب اسلامی ایران نیز برای تربیت یک نسل آزادیخواه و استکبار ستیز اتفاق افتاد.
وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی با تقدیم هزاران شهید توانست مقابل زورگویان بایستد بیان کرد: انقلاب ما هنوز در داخل کشور نتوانسته است به افقهای ترسیم شده دست یابد و بخشی از انقلاب که ریزش کردند باعث ایجاد تزلزل در افکار تودههای مردم میشوند.
آیتالله فلاحتی ریزشهای جامعه را به دلیل نبود زیرساختهای اعتقادی و باورهای درونی دانست و گفت: کشور برای رسیدن به اهداف تعیین شده نیازمند انسانهایی پاکدست است که مدیریت سیاسی و اجتماعی بدانند اما تاکنون نتوانستیم زیربناهای لازم برای ورود این افراد را مهیا کنیم.
نماینده ولیفقیه در گیلان با بیان اینکه ساخت زیربناهای مذکور از باورهای امام(ره) بود افزود: باید از کسانی که تشنه رسیدن به مقام معنوی هستند و شوق رساندن جامعه به افقهای بلند را دارند بخواهیم که تلاش کنند این زیربناها را بسازند.
رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در گیلان خاطرنشان کرد: وجود اساتیدی که دلبسته فرهنگ غیردینی و غیربومی باشند باعث میشود تا نتوانیم به اهداف تعیین شده انقلاب برسیم و لذا بایستی دانشگاهها از وجود این افراد پالایش شود.
امام جمعه رشت با اشاره به اینکه دانشگاه میتواند بسترساز طلوع امید در جامعه باشد اظهار داشت: اگر مسیر را برای رساندن جوانان به قلههای معرفت هموار نکنیم و باعث شویم که دلداده اندیشههای غیر بومی شود، خیانت کردیم.
وی با بیان اینکه زیربنای تربیتی کسی که با رانت زندگی میکند و برای منافع یک حزب تلاش میکند فاسد است گفت: افرادی که در ادارات و سازمانها با در نظر گرفتن منافع حزبی از شایستهسالاری دوری میکنند دارای تربیت درست نیستند زیرا در نظر گرفتن منافع حزبی و گروهی مانع رسیدن به قلههای ترقی میشود.
آیتالله فلاحتی به چالش کشیده شدن نظام اقتصادی جامعه با کمترین مسائل اشاره کرد و ابراز داشت: این امر به خاطر آن است که زیربناهای فکری و فرهنگی ما از یک ریشه غنی و قوی برخوردار نیست و با کوچکترین مسئلهای دچار چالش میشود.
امام جمعه رشت با اشاره به مطالبه مردم از متولیان امر و مسئولان دانشگاهها تصریح کرد: مطالبه مردم از مسئولان آن است که طبق باورهای امام خمینی(ره) زیربناهای تربیتی را به غنای واقعی آن برسانیم.
انتهای پیام/ ز