جیره‌بندی و آبرسانی سیار در ۹ روستای استان ‌مرکزی


جیره‌بندی و آبرسانی سیار در 9 روستای استان ‌مرکزی

مدیرعامل شرکت آب‌ و فاضلاب روستایی استان مرکزی از جیره‌بندی و آبرسانی سیار در ۹ روستای استان ‌مرکزی خبر داد.

یوسف عرفانی‌نسب در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به وضعیت آبرسانی روستایی در استان مرکزی اظهار داشت: در حال حاضر روند آبرسانی به 9 روستا در سطح استان مرکزی با مشکل مواجه است که آبرسانی به این مناطق به صورت جیره‌بندی و سیار انجام می‌شود.

وی افزود: روند آبرسانی به روستاهای کاظم‌آباد شهرستان خمین، دیزیجان شهرستان دلیجان، قیزقلعه شهرستان ساوه، دهلق، مسن‌آباد، وزیرآباد، مشگان، احمدآباد و کلاغ‌نشین شهرستان اراک درحال حاضر با مشکلاتی روبه رو‌ست که در تلاش هستیم مشکل این مناطق در امر آبرسانی را برطرف کنیم.

مدیرعامل شرکت آب‌ و فاضلاب روستایی استان مرکزی تصریح کرد: معضل آبرسانی در 7 روستای استان مرکزی به یک مشکل دائمی تبدیل شده است، زیرا در این مناطق منبع آبی اعم از چاه یا قنات دارای کیفیت مطلوب برای تامین آب مصرفی وجود ندارد.

عرفانی‌نسب ادامه داد: در برخی از این روستاها شبهاتی مبنی بر اینکه منابع آبی وجود دارد اما اقدامی از سمت شرکت آب‌ و فاضلاب درراستای آبرسانی نیست، وجود دارد اما در پاسخ باید بگوییم به طور مثال در روستای دیزیجان شهرستان دلیجان آب وجود دارد اما از کیفیت مصرفی مطلوب برخوردار نیست، به همین سبب امر آبرسانی با تعبیه یک مخزن آب در میدان اصلی روستا انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: پروژه آبرسانی روستای قیزقلعه شهرستان ساوه درحال انجام است که تاکنون 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امیدواریم که بتوانیم این پروژه را تا پایان امسال به بهره‌برداری برسانیم.

مدیرعامل شرکت آب‌ و فاضلاب روستایی استان مرکزی خاطرنشان کرد: روند آبرسانی در دو روستای کاظم‌آباد و شیرین‌آباد به سبب سوختن پمپ دچار اختلال شده که در تلاش هستیم تا پایان هفته این معضل را برطرف کنیم.

عرفانی‌نسب بیان کرد: سال گذشته تعداد روستاهایی که آبرسانی آنها به شیوه سیار و جیره‌بندی انجام می‌شد تا پایان فصل تابستان به 150 روستا رسیده بود زیرا در این بازه زمانی، میزان بارش‌های فصلی از میانگین متعادل بسیار پایین‌تر بود.

وی افزود: خوشبختانه میزان بارش‌های فصلی زمستان سال گذشته و بهار امسال بسیار مطلوب بود و همین امر سبب شد تا بتوانیم بسیاری از معضلات آبرسانی روستاهای استان مرکزی را برطرف کنیم، البته باید گفت که معضل آبرسانی به روستاهای استان مرکزی در سطح کلان و در دستگاه‌های ارشد استانی به طور مداوم مورد بحث و پیگیری قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت آب‌ و فاضلاب روستایی استان مرکزی ادامه داد: اصلی‌ترین علت بروز معضلات آبرسانی در استان مرکزی، کمبود دبی آب در 20 سال اخیر و برداشت بی‌رویه از منابع آبی زیرزمینی بوده که در نهایت منجر به تغییر اقلیم و کاهش کیفیت و کمیت آب شده است.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon