بیش از ۷۰۰۰ نفر در استان مرکزی برای اهدای خون مشارکت کردند


بیش از 7000 نفر در استان مرکزی برای اهدای خون مشارکت کردند

مدیرکل انتقال خون استان مرکزی گفت: خونگیری ماه رمضان امسال نسبت به سال گذشته ۲۰.۳ درصد و اهداکنندگان پلاکت آفرزیس هم ۵۷ درصد افزایش داشته است.

فاطمه‌سادات مهدویانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به آمار اهدای خون استان در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: استان مرکزی جزو 5 استان رکرددار در آمار اهدای خون در ماه مبارک رمضان بود.

وی با اشاره به میزان اهدای خون در ماه مبارک رمضان افزود: حدود 2 هزار و 955 نفر مراجعه‌کننده در این ایام داشتیم، از 2 هزار و 487 نفر خونگیری  انجام شد که از این تعداد هزار و 293 نفر اهداکننده مستمر بودند.

مدیرکل انتقال خون استان مرکزی ادامه داد: 471 نفر اهداکننده بار اول، 723 نفر هم اهداکننده با سابقه و 66 نفر هم اهداکننده پلاکت آفرزیس ( دریافت خون و جداسازی پلاک‌های آن و سپس بازگرداندن خون به بدن فرد اهداکننده) داشتیم.

مهدویانی بیان کرد: خونگیری ماه رمضان امسال نسبت به سال گذشته 20.3 درصد و اهداکنندگان پلاکت آفرزیس هم 57 درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به آمار دو ماهه اهدای خون استان هم گفت: در دو ماه نخست امسال هم 7 هزار و 183 نفر مراجعه‌کننده داشته‌ایم که از این تعداد 7 هزار و 16 نفر خون دادند، از مجموع خون‌دهندگان، 3 هزار و 991 نفر اهداکننده مستمر، یک هزار و 969 نفر اهداکننده باسابقه  و یک هزار و 56 نفر اهداکننده بار اول بودند، به تفکیک جنسیت هم 474 نفر اهداکننده زن و 6 هزار و 542 نفر  اهداکننده مرد بودند.

مدیرکل انتقال خون استان مرکزی با اشاره به شرایط اهدا خون خاطرنشان کرد: برای اهدای خون شخص اهداکننده باید از سلامت کامل برخوردار باشد و بیماری مزمن قلبی، ریوی، دیابت و رفتارهای مخاطره‌آمیز نداشته باشد.

مهدویانی  بیان کرد: یکی دیگر از شرایط اهداکنندگان هم سن 18 تا 65 سال بوده، داشتن کارت ملی هم برای اهدای خون الزامی است.

وی تصریح کرد: در اراک 2 پایگاه انتقال خون ثابت داریم که در خیابان شهید شیرودی و کوچه سعدی قرار دارند، یک پایگاه ثابت انتقال خون هم در هر یک از شهرستان‌های ساوه، خمین، دلیجان، محلات، تفرش و آشتیان داریم که مردم برای اهدای خون می‌توانند بهاین پایگاه‌ها مراجعه کنند.

مدیرکل انتقال خون استان مرکزی خاطرنشان کرد: اهدای خون و فرآورده‌های خونی موضوع مهمی بوده که تنها در زمان خاصی انجام نمی‌شود بلکه این نیاز همیشگی است و مردم در هر زمان می‌توانند نسبت به اهدای خون اقدام کنند.

مهدویانی تصریح کرد: با توجه به اینکه فرآورده‌های خونی طول عمر کوتاهی دارند و فرآورده پلاکت را تنها بین 3 تا 5 روز می‌توانیم نگهداری کنیم، بنابراین همیشه نیاز به اهدای خون از تمام گروه‌های خونی داریم.

انتهای پیام/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon