مصوبه مجلس برای اعدام مجرمان اسیدپاشی

مصوبه مجلس برای اعدام مجرمان اسیدپاشی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مصوبه‌ای مقرر کردند که  در مواردی که اسیدپاشی به قصد ارعاب و ایجاد ناامنی در جامعه باشد، به نحوی که موجب ناامنی در جامعه شود، اقدام مرتکب افساد فی‌الارض محسوب و به مجازات آن محکوم می‌شود.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(یکشنبه، 19 خرداد) پارلمان و در جریان بررسی طرح تشدید مجازات اسیدپاشی و حمایت از بزه‌دیدگان ناشی از آن با تصویب بندی، مقرر کردند که در مواردی که اسیدپاشی به قصد ارعاب و ایجاد ناامنی در جامعه باشد، به نحوی که موجب ناامنی در جامعه شود، اقدام مرتکب افساد فی‌الارض محسوب و به مجازات آن محکوم می‌شود.

براساس این گزارش، نمایندگان مجلس در این جلسه، از مجموع 245 نماینده حاضر، با  161 رأی موافق، 9 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع بخشی از طرح تشدید مجازات اسیدپاشی و حمایت از بزه‌دیدگان ناشی از آن را تصویب کردند.

همچنین، طبق قانون مجازات اسلامی برای اتهام افساد فی‌الارض اشد مجازات یعنی اعدام در نظر گرفته شده، اما در مواردی نیز احکامی دیگر نیز قطع دست و پا و یا تبعید صادر می‌شود.

پیشنهاد فاطمه حسینی در این موضوع، این بود که بند الحاقی که در ارجاع گزارش به کمیسیون به آن الحاق شد حذف شود تا صندوق تامین خسارت بدنی مکلف به پوشش هزینه های درمان بزه‌دیدگان در شرایط ماده 5 باشد. ماده 5 طرح طرح تشدید مجازات اسیدپاشی و حمایت از بزه‌دیدگان ناشی از آن، تصریح می‌کند، مرتکب متمکن از پرداخت هزینه های درمان نباشد، هزینه های مربوطه از محل صندوق تامین خسارت‌های بدنی پرداخت می‌شود.

تبصره یک ماده تصریح کرده است که سازمان بهزیستی کشور مکلف است، در صورت تشخیص از سوی قاضی رسیدگی کننده، به بزه‌دیدگان موضوع این قانون خدمات روان‌شناختی، مددکاری و توانبخشی ارائه کند؛ در تبصره 2 نیز آمده است در مواردی که هزینه این موضوع و تبصره یک از صندوق تامین خسارت‌های بدنی و سازمان بهزیستی پرداخت می‌‌شود، صندوق یا سازمان بهزیستی می‌توانند برای دریافت هزینه‌های پرداخت شده به مرتکب رجوع کنند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
مدیران
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon