نیروگاههای کوچک مقیاس در گلستان وارد مدار میشوند
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان گفت: طرح توسعه نیروگاه علیآبادکتول و سیکل ترکیبی آن با انعقاد قرارداد با مپنا در سالجاری آغاز میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، علیاکبر نصیری عصر امروز در نشست خبری با اشاره به اجرای طرح توسعه نیروگاه علیآبادکتول و سیکل ترکیبی آن اظهارداشت: در سفر هیئت دولت به استان تفاهمنامهای برای تهاتر بدهیهای این نیروگاه به بانکها با شرکت توانیر به امضا رسید. نیروگاه علیآبادکتول بدهی سنگینی به بانکها داشت و در عین حال 400 میلیارد تومان نیز از شرکت توانیر طلبکار بود.
وی با بیان اینکه افزایش ظرفیت نیروگاه علیآبادکتول بیش از یکهزار میلیارد تومان سرمایهگذاری نیاز دارد، افزود: قرار شد برای سیکل ترکیبی این نیروگاه از ظرفیت بند (و) برای تهاتر بدهیها استفاده شود و اواخر سال گذشته اوراق تسویه آن نهایی شد. با قراردادی که این نیروگاه با شرکت مپنا امضا خواهد کرد، عملیات اجرایی سیکل ترکیبی و افزایش حدود 500 مگاواتی تولید برق در این نیروگاه آغاز میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان درباره نیروگاههای کوچک مقیاس نیز بیان داشت: مجوز 57 مگاوات در شهرستانهای آققلا، گالیکش، گرگان، مراوهتپه و رامیان صادر شده است و تا تابستان سال آینده حدود 25 مگاوات آن وارد مدار خواهدشد.
وی درباره فرسودگی شبکههای برق گلستان به ویژه در شرق استان گفت: تلاش کردیم از ظرفیتهای قانونی در بودجه برای رفع مشکلات خطوط برق در شهرستانهای گنبدکاووس، مراوهتپه، کلاله، گالیکش و مینودشت استفاده کنیم و هرساله نیز بخشی از این خطوط نوسازی میشود.
نصیری با اشاره به آمادگی برخی سرمایهگذاران در زمینه تولید برق از پنلهای خورشیدی در استان افزود: در سال 96 نقاط مختلفی را برای استقرار پنلهای خورشیدی در استان مشخص کردیم. براین اساس منطقه اینچهبرون در آققلا شرایط خوبی برای این کار دارد. بازگشت سرمایه برای سرمایهگذار در آن سال پنج سال طول میکشید اما با افزایش قیمتها سرمایهگذاران کمتر در این زمینه ورود میکنند.
انتهای پیام/ ز