پرونده نجفی بهقدری روشن است که نیازی به تحقیقات اضافی نداشت/پاسخ به ادعای واهی یک نماینده مجلس
سخنگوی قوه قضائیه گفت: پرونده نجفی بهقدری روشن است که نیازی به تحقیقات اضافی نداشت.
به گزارش خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم، غلامحسین اسماعیلی در ادامه چهارمین نشست خبری خود از محکومیت زوج کلاهبردار خبر داد و گفت: مسلم بلالپور بهاتهام اخلال در نظام اقتصادی به 20 سال حبس و 50 ضربه شلاق در انظار عموم و رد مال و همسر وی بهاتهام مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی به 10 سال حبس محکوم شد.
سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سؤال دیگری درباره پرونده محمدعلی نجفی و اینکه تحقیقات آن بهسرعت انجام شده و برخی وکلا را شگفتزده کرده و شایعاتی در خصوص برگزاری خارج از نوبت مطرح شده افزود: سرعت عمل در دستگاه قضایی خاص همه مردم است بهویژه در پروندههایی که بازتاب اجتماعی داشته است. هر پروندهای که احساسات و عواطف عمومی را جریحهدار کند، صراحتاً اعلام میکنیم به این قبیل پروندهها توأم با دقت و رعایت همه موازین قانونی با سرعت و ویژه رسیدگی میکنیم و پرونده قتل میترا استاد در زمره این پروندههاست.
وی ادامه داد: پرونده از منظر قضایی یک پرونده قتل جنایی خانوادگی و کاملاً روشن است و از بعد قضایی و تحقیقات، همکاران ما در دادسرا با هیچ ابهامی مواجه نبودند؛ هم اقاریر و هم بررسی صحنه جرم و تحقیقات پلیس و پزشکی قانونی انجام شده و بهقدری روشن است که نیازی به تحقیقات بیشتر نداشت.
اسماعیلی تأکید کرد: پروندههای متعدد دیگری هم داشتیم که سریع رسیدگی کردیم و چون جریانات سیاسی دنبال آن نبودند، مورد تقدیر هم قرار گرفتیم که نمونه آن پرونده قتل بنیتا کودک هشتماهه است. شهادت امام جمعه کازرون هم بعد از این قتل اتفاق افتاد اما زودتر تحقیقات آن انجام شد زیرا همه چیز مشخص بود.
وی اضافه کرد: کسانی که دسترسی به رسانهها دارند از حاشیهسازی برای اینگونه پروندهها اجتناب کنند. ما با رعایت اخلاق و قانون میتوانیم امنیت روانی را به جامعه برگردانیم. یکی از نمایندگان مجلس تماس گرفت و گفت "از شهود این پرونده تحقیق نشده است."، به او گفتم شاهد یعنی کسی که بهرأیالعین صحنه جنایت را بهچشم خود دیده باشد و احدی ادعا ندارد در صحنه قتل جز قاتل و مقتول فرد ثالثی وجود داشته باشد و بنا نیست شاهد بتراشیم و حاشیه بسازیم. البته اگر دادگاه تحقیقات را کافی نداند حتماً تکمیل تحقیقات را از دادسرا میخواهد. در دادگاه کیفری یک، ابتدا هیئت قضایی پرونده را مطالعه میکنند و از وکلا میخواهند اگر اعتراضی به کیفرخواست دارند اعلام کنند که اگر ایراد وارد دانسته شود، پرونده به دادسرا بازگردانده میشود و در غیر این صورت تعیین وقت میشود.
انتهای پیام/*