طرح زیرگذر مدخل کاشان نیازمند ۲۰۰میلیاردتومان بودجه است
رئیس شورای اسلامی شهر کاشان گفت: با پروژه زیرگذر موافقم بهشرطی که مورد تأیید کارشناسان ترافیکی قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم ازکاشان، کلنگ ساخت زیرگذر مدخل کاشان بهعنوان بزرگترین پروژه عمرانی این شهرستان، با حضور وزیر راه و شهرسازی در تاریخ 11 بهمن 97 به زمین زده شد. قرار بود عملیات پروژه با تخصیص اعتباری بالغ بر 100 میلیارد تومان برای حل مشکل ترافیک ورودی شهر اجرایی شود اما با گذشت کمتر از چهار ماه از این تاریخ، سخنان هفته گذشته علی رسولزاده رئیس شورای اسلامی شهر کاشان در مخالفت با اجرای این پروژه باعث حرف و حدیثهای زیادی بین موافقان و مخالفان اجرای این طرح شده است که ادامه این طرح را با اما و اگرهای زیادی روبهرو کرده است.
علی رسولزاده، رئیس شورای اسلامی شهرستان کاشان با حضور در دفتر خبرگزاری تسنیمکاشان در گفتوگو با خبرنگار ما اظهار داشت: با حسن نیت و طبق وظیفه خود شهردار را انتخاب کردیم تا با نظارت شورا به آبادانی شهر بپردازد، ولی متأسفانه از اعتماد ما سوء استفاده کرد و نظرات مخالف کارشناسان ترافیک را در خصوص پروژه زیرگذر به رئیس شورا اطلاع نداد.
رئیس شورای اسلامی شهر کاشان با ابراز اینکه "با طرح زیرگذر موافقت کردیم تا پروژه عظیمی در شهر کلید خورده و مشکل ترافیک حل شود"، گفت: تعدادی از کارشناسان اجرایی شورای ترافیک پروژه زیرگذر را تأیید نکردند، این پروژه را پرهزینه دانسته و طرحهای جایگزین بهتری را توصیه کردند.
رسولزاده با بیان این مطلب که "با اعتمادی که به شهردار داشتم از وی خواستم تا اگر نظر کارشناسان و خبرگان ترافیکی مساعد است به اجرای پروژه زیرگذر بپردازد"، افزود: شهردار هیچ گونه نظر و تأییدیه مشاور و کارشناس ترافیکی را به من ارائه نداد.
وی تأکید کرد: در هیچ یک از جلساتی که با حضور کارشناسان ترافیک و قرارگاه خاتم الانبیا(ص) در شهرداری استان و کاشان برگزار شد شرکت نداشتم و از مخالفتها با این طرح بیاطلاع بودم.
رئیس شورای اسلامی شهر کاشان گفت: هر کجا حقی پایمال شود دفاع میکنم و با هیچ جریانی همراه نمیشوم، شهرداری با پول مردم به توسعه شهر میپردازد لذا باید مراقب باشد تا حقی را پایمال نکند.
رسولزاده با اشاره به هزینه 200 الی 300 میلیارد تومانی اجرای پروژه زیرگذر میدان مدخل گفت: شهرداری طرحهای جایگزین پروژه زیرگذر را دنبال کند که میتواند بار ترافیکی را بهاندازه این پروژه کاهش دهد.
رئیس شورای اسلامی شهر کاشان یکی از دلایل مخالفت با این طرح را نداشتن اعتبار کافی عنوان کرد و تصریح کرد: شهرداری که ادعا میکند بدهیهای خود را طی هفت الی هشت سال پرداخت میکند، با کدام پشتوانه مالی پروژه عظیم زیرگذر ورودی شهر را تمام خواهد کرد، در حالی که طرحهای زیادی نیمهتمام مانده و مشکلی را حل نکرده است.
رسولزاده گفت: شهردار بهپشتوانه زمینی واقع در پشت پارک مدنی دست به این طرح زد که آن هم متأسفانه مورد اعتراض وارثین قرار گرفت و بودجه لازم برای اجرای این پروژه دیده نشد که خود دلیلی بر شکست این طرح است.
وی با بیان اینکه وظایف شوراها در 37 مورد خلاصه شده، اضافه کرد: مهمترین وظیفه شورا انتخاب شهردار و نظارت بر امور شهرداری است که این دو وظیفه در اجرای طرحهای توسعه شهری تأثیرگذار است و با همدلی اعضا صورت میگیرد.
رسولزاده یکی از چالشهای شورای دوره پنجم را نداشتن وفاق و همدلی مطرح کرد و گفت: متأسفانه بهعنوان رئیس شورا نتوانستم هماهنگی و وحدت را بین اعضا ایجاد کنم و با شهامت اعتراف میکنم که اعتمادم به اجرای شهردار اشتباه بود.
وی گفت: از شهردار خواسته بودم تا پروژه زیرگذر را به کمیسیون فنی ارجاع داده و با توجه به نظر کارشناسان خبره پیش برده و ما را مطلع کند که چنین نکرد لذا از وی خواستم که از گروههای کارشناس بیشتری مشاوره بگیرد و چنانچه نظر خبره مساعدی در این پروژه باشد ما متقاعد میشویم و با وی همکاری میکنیم.
رسولزاده در ادامه خواست: مردم و رسانهها فرصت بدهند مشکلات ترافیکی تخصصی حل شود و این موضوع را به حاشیه نبرده و نگاه جناحی نکنند تا آیندگان از تدبیر امروز ما بهره ببرند زیرا که در مقابل آنها نیز مسئولیم.
برنامه کاشانه تنها تریبون شهرداری بود
علی رسولزاده همچنان در خصوص برنامه کاشانه به خبرنگار تسنیم گفت: برنامه کاشانه بخش محتوایی نداشت و تنها تریبون شهرداری بود و در تنها برنامهای که می توانست کاشان را در تمامی ابعاد به کشور معرفی کند تخصصی عمل نکرد و این باعث شد تا در بودجه سال 98 جایگاهی نداشته باشد.
رئیس شورای اسلامی شهر کاشان افزود: در آینده از ظرفیت برنامه کاشانه و تخصصی عمل کردن پرسنل آن برای بهتر دیده شدن منطقه کاشان استفاده میکنیم.
انتهای پیام/ت*