۸۰ درصد از نیازهای سلامتی مردم در کردستان قابل تامین است


80 درصد از نیازهای سلامتی مردم در کردستان قابل تامین است

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان گفت: خوشبختانه حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد از نیازهای سلامت مردم توسط پزشکان بومی و در خود استان کردستان تأمین می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، وحید یوسفی‌نژاد ظهر امروز در اجلاسیه بزرگداشت شهدای جامعه پزشکی استان کردستان که در سالن اجتماعات ابن‌سینا دانشگاه علوم پزشکی این شهر برگزار شد، اظهار داشت: در دوران جنگ تحمیلی حدود 4 هزار شهید اعم از پزشک، پرستار، پیراپزشک، بهیار و کمک بهیار تقدیم انقلاب شده که این برای ما مایه‌ مباهات و افتخار است..

وی بابیان اینکه در دوران دفاع مقدس جوانان زیادی جان خود را تقدیم انقلاب کردند، از ابتدا در سنگر دفاع از نظام و ارزش‌های اسلامی کم و کاستی‌های زیادی داشتیم اما با تلاش‌ و آموزش‌های بیشتر به نیروهای امدادی در سال‌های بعد و همچنین با اعزام پزشکان داوطلب به مناطق جنگی از میزان آسیب‌ها و جراحات کاسته شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان یادآور شد: در زمان جنگ تحمیلی دشمنان نظام حتی اخلاق را رعایت نمی‌کردند چراکه در سال 1350 حدود 150 پایگاه امدادی  و 200 اورژانس کشور مورد تهاجم نیروهای بعثی قرار گرفت.

وی با ذکر اینکه 4 هزار شهید در حوزه سلامت تقدیم انقلاب شده است، اذعان کرد: دشمن در جنگ تحمیلی با بمباران حدود 5 بیمارستان به‌صورت مستقیم مورد حمله و یک بیمارستان نیز مورد حمله‌ شیمیایی قرار گرفت.

یوسفی‌نژاد به مظلومیت شهدای سلامت نسبت به سایر شهدا اشاره کرد و افزود: شهدای سلامت شهیدان صلاح به دست نبودند بلکه با نهایت ظلم و ناجوانمردی و در حین ارائه خدمت در جبهه‌های جنگ علیه باطل جان خود را فدا کردند.

وی با اشاره به اقدامات ستودنی و مثال‌زدنی حوزه پزشکی در زمان جنگ تحمیلی، عنوان کرد: برپایی بیمارستان‌های صحرایی و انجام عمل‌های جراحی و فوق تخصصی توسط اساتید برجسته کشور در زیر توپ باران‌های دشمن ازجمله این اقدامات بود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان تصریح کرد: ما باید پاسدار خون شهیدان باشیم چراکه امنیت، آسایش و استقلال نظام جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر مدیون تلاش‌های افرادی است که به‌راحتی از جان و مال و خانواده خود گذشته و با «ایثار و فداکاری» در راه ملت و نظام آرامش را نصیب کشور کرد‌ه‌اند.

وی با بیان اینکه وظیفه متولیان سلامت، «پاسداری از خون شهیدان، ارائه خدمات بهینه و باکیفیت مناسب به مردم محروم و قشر ضعیف جامعه» است، گفت: زمانی در حوزه پزشکی پاسدار خون شهدا بوده‌ایم که بیمار دردمندی در کشور نیازمند اقدامات درمانی و بهداشتی نباشد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان حضور یکهزار پزشک عمومی و متخصص در استان نسبت به دوران دفاع مقدس و رسیدن به این خودکفایی را مایه افتخار دانست و خاطرنشان کرد: در آن مقطع زمانی کشور با کمبود پزشک مواجه بود و اکثر پزشکان در کشورهای خارجی مشغول به کار بودند.

یوسفی‌نژاد بیان کرد: خوشبختانه حدود 70 تا 80 درصد از نیازهای سلامت مردم توسط پزشکان بومی و در خود استان کردستان تأمین می‌شود.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon