ردیف بودجهای برای استخدام پرستاران اختصاص نیافته است
رئیس دانشکده پرستاری استان کرمانشاه گفت: مشکل عدم اختصاص ردیف بودجهای از سوی وزارت بهداشت برای جذب و استخدام پرستاران در استان کرمانشاه وجود دارد.
علیاکبر ویسی رایگان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه در مراکز درمانی نیاز شدیدی به پرستار وجود دارد، اظهار داشت: فارغالتحصیلان زیادی در رشته پرستاری در استان هستند که مشکل آنها در شرایط جذب است.
وی با بیان اینکه هیئت مدیره نظام پرستاری استان و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تلاش زیادی در برطرف کردن مشکل شرایط جذب پرستاران دارند عنوان کرد: عدم اختصاص مجوز جذب از سوی وزارت شرایط استخدام و جذب پرستاران را با مشکل روبهرو کرده است.
رئیس سازمان نظام پرستاری استان کرمانشاه با اشاره به شرایط اقتصادی موجود در کشور بیان کرد: دانشگاه با کمبود نقدینگی و مشکلات مالی مهمی روبرو است و مسئولان استانی باید تلاش کنند از راههای مختلفی این مشکل را در سطح وزارتخانه برطرف کنند.
ویسی رایگان با اشاره به اینکه ارتباط مستقیمی بین تعداد پرستاران با کیفیت مراقبت و بهبود شرایط درمانی و مراقبتی بیماران وجود دارد، اظهار کرد: با رفع کمبود پرستار در مراکز درمانی، خدمترسانی به بیماران با کیفیت بهتری انجام میشود که سبب رضایتمندی بیماران خواهد شد.
رئیس دانشکده پرستاری استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بیش از 3هزار و 500 پرستار در ردههای مختلف پرستاری مشغول خدماترسانی به مردم استان هستد، بیان کرد: علاوه بر فارغالتحصیلان پرستاری در سالهای گذشته، امسال بیش از 150 فارغالتحصیل جدید وارد سیستم پرستاری خواهند شد که امکان جذب آنها وجود ندارد.
وی با بیان اینکه هرسال به تعداد فارغالتحصیلان پرستاری اضافه میشود، عنوان کرد: با بالا رفتن ظرفیت دانشجویان پرستاری، کیفیت آموزش به دلیل محدود بودن فضا و امکانات با مشکل روبهرو خواهد شد و از طرف دیگر دانشجویان پس از فارغالتحصیلی با عدم بازار کار مناسب روبرو میشوند.
رئیس سازمان نظام پرستاری استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بیمهها تعهدات خود را نسبت به دانشگاهها اجرا نمیکنند، عنوان کرد: دانشگاههای علوم پزشکی طلبهای زیادی از سیستم بیمهای دارند که عدم پرداخت طلب دانشگاه توسط بیمهها باعث شده که دانشگاهها از لحاظ تأمین منابع مالی دچار مشکل شوند.
ویسی رایگان با بیان اینکه جهت حل مشکل جذب پرستاران رایزنیهای زیادی با نمایندگان استانی انجام شده است، عنوان کرد: پرستاران در مراکز درمانی علاوه بر اینکه با فشار کار زیادی مواجه هستند، اضافه کار آنها با تأخیر هفت ماهه پرداخت میشود که به توجه بیشتر مسئولان به شرایط پرستاران نیاز دارد.
انتهای پیام/ش