اصول معماری سنتی در ساخت واحدهای بومگردی گیلان رعایت شود
استاندار گیلان گفت: افراد بایستی در ساخت واحدهای بومگردی اصول سنتی و بومی آن منطقه را رعایت کنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، مصطفی سالاری امروز در دیدار با "غادا هیجاوی"، رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایعدستی با اشاره به روند ثبت جهانی روستای قاسم آباد اظهار داشت: مهمترین اقدام برای موفقیت در این امر، همراهی افکار عمومی است و تمایل مردم گیلان نویدبخش اتفاقات خوب در این راستا است.
نماینده عالی دولت در استان گیلان ثبت جهانی قاسم آباد را عامل افزایش ورود گردشگر به استان دانست و گفت: بایستی با انجام بازاریابی بهروز و مناسب زمینه برای افزایش تولید چادرشب و معرفی این محصول تولیدی در روستای قاسم آباد را فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه توسعه گردشگری ایجاد شغل میکند گفت: ثبت جهانی یک روستا باعث افزایش ورود گردشگران داخلی و خارجی از سراسر دنیا میشود و این امر رونق گردشگری و بهبود سطح معیشتی مردم آن منطقه و حتی شهرهای همجوار را نیز به دنبال دارد.
سالاری با بیان اینکه ایجاد یک بازارچه با معماری سنتی در روستای قاسم آباد جهت عرضه محصول چادر شب ضروری است افزود: برای ساخت این بازارچه از مسئولان حمایت میکنیم تا زمینه معرفی این محصول و ایجاد درآمد برای سازندگان چادرشب فراهم شود.
استاندار گیلان با تأکید بر اینکه توسعه گردشگری نباید موجب ایجاد سازههای ناهمگن با منطقه باشد خاطرنشان کرد: افرادی که قصد ساخت واحدهای بومگردی دارند بایستی توجه داشته باشند که سازههای خود را طبق اصول سنتی و بومی منطقه بسازند.
وی با اشاره به اهمیت آموزش در حوزه گردشگری افزود: سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری موظف است خدماتی نظیر آموزش زبان خارجی، گردشگری، هتلداری، تورگردانی را تهیه و با همکاری سازمان فنی و حرفهای تدوین و برگزار کند.
سالاری با اشاره به جایگاه نخست استان گیلان در تولید ابریشم در سطح کشور اظهار داشت: با توجه به اتخاذ دو روش صنعتی و سنتی در تولید پیله و نخ ابریشم، بایستی با احیاء شیوه سنتی انگیزه لازم را در بین تولیدکنندگان چادر شب ایجاد کنیم.
وی به فعالیت عمده بانوان در عرصه تولید صنایع دستی اشاره و خاطرنشان کرد: بارزترین ویژگی حوزه صنایع دستی حضور فعال بانوان است و مسئولان وظیفه دارند با حمایت از فعالان این عرصه، زمینه برای تداوم آن و انتقال به نسل بعدی را فراهم کنند.
استاندار گیلان استفاده از شبکههای اجتماعی را گام موثری در جهت شناساندن این روستا در سطح بینالمللی خواند و گفت: برای معرفی این روستا در فضای مجازی، به ساخت کلیپهای دو زبانه با مشارکت و محوریت مردم مبادرت ورزیم تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت این فضا، مخاطبان بیشتری را تحت تاثیر تبلیغات خود قرار دهیم.
انتهای پیام/ن