هنرمندان ابزار هنرهای اسلامی را برای دفاع از تمدن اسلامی و شکوفایی اقتصاد کشورهای اسلامی بکارگیری کنند
رئیس برنامه توسعه صنایع دستی جهان اسلام IRCICA گفت: سازمانهای مردم نهاد نقش زیادی در زمینه ترویج هنرهای دستی دارند که نیازمند توجه دولتهاست. با ابزار هنرهای اسلامی باید از تمدن اسلامی دفاع کرده و اقتصاد کشورهای اسلامی را شکوفا کنیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، نزیه معروف عصر امروز در اختتامیه چهارمین جشنواره بینالمللی خلاقیت و نوآوری تبریز که در دانشگاه هنر تبریز برگزار شد، از حمایت معاونت زنان و خانواده برای توسعه صنایع دستی تقدیر کرد اظهار داشت: این حمایتها میتواند به دستاوردهای بهتری برساند.
وی با بیان اینکه این جشنواره میتواند روابط هنرمندان جهان اسلام را که به نمایندگی از 30 کشور در حوزه هنرهای صنایع دستی هستند، تقویت کند، ابراز داشت: این جشنواره فرصتی است که هنرمندان توجهها را به خود جلب کنند تا با افراد و هنرمندان حرفهای در جوامع مختلف آشنا شویم.
رئیس برنامه توسعه صنایع دستی جهان اسلام IRCICA با تاکید بر اینکه نقشی که زنان در صنایع دستی دارند بسیار مهم و اساسی است گفت: اگر فرصتها بهتر فراهم شود، زنان در توسعه اقتصاد ملی هم نقش آفرینی میکنند.
وی با بیان اینکه یکی از مسایلی که در دنیای امروز مواجهیم، کمبود بازار است ابراز داشت: طرحهایی را برای رفع خلاء در این زمینه داریم ولی باید حضور در بازار تقویت شود.
نزیه معروف با تاکید بر اینکه برای صنایع دستی باید مرکز بازاریابی جهت فروش آثار هنری و ارتباط با مصرف کنندگان داشته باشیم، تصریح کرد: در نمایشگاه اسلام آباد 2000 هنرمند حضور داشت که 4 میلیون بازدید کننده داشتیم، در نمایشگاه مسقط هم 1.5 بازدید کننده داشتیم و خانمها بسیاری از جوایز جشنواره بینالمللی صنایع دستی را دریافت کردند.
وی از سازمان کنفرانس اسلامی در حمایت از نقش زنان مسلمان تقدیر کرد و اضافه کرد: مقالاتی خوبی در این جشنواره عرضه شد. این مقالات از کشورهای مختلفی ارائه شده است که باید آموزش هم در ابعاد مختلف مورد توجه قرار گیرد و به افزایش درآمد خانواده کمک کند و بتوانند هنرمندانما وارد بازار شوند.
رئیس برنامه توسعه صنایع دستی جهان اسلام IRCICA با اشاره به اینکه باید فرصت اختراع و ابداع ایجاد شود و کشورها برای ایجاد زمینه کمک کنند گفت: این همکاری میتواند آثار هنرمندان را جهانی کند.
وی خواستار حمایت دولتها از هنرهای بومی شد و گفت: آثار هنری و صنایع دستی در دنیای امروز تنها برای زیبایی نیست و برای اشتغال هم ضرورت دارد، لذا باید شرکتهای ویژهای برای بازاریابی راهاندازی شود و سازمانهای ملی حمایت کنند.
نزیه معروف، عرضه صنایع دستی را جزو لاینفک گردشگریی دانست و افزود: باید زمینه تجارت عادلانه برای هنر و صنایع دستی ایجاد شود و به هنرمندان کمک کنیم قدرت خود را بالا برده و در صنایع دستی را به فروش برسانند.
وی تاکید کرد: سازمانهای مردم نهاد نقش زیادی در زمینه ترویج هنرهای دستی دارند که نیازمند توجه دولتهاست. با ابزار هنرهای اسلامی باید از تمدن اسلامی دفاع کرده و اقتصاد کشورهای اسلامی را شکوفا کنیم.
انتهای پیام /ن