همدان| بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان صرف زیرساختهای گردشگری ملایر شد
رئیس میراث فرهنگی و گردشگری ملایر با اشاره به ظرفیتهای بالفعل و بالقوه شهرستان در حوزه آثار تاریخی و مکانهای دیدنی ،تفریحی ،اقامتی و غیره گفت: تاکنون در زمینه توسعه زیر ساختهای گردشگری ملایر بیش از یک میلیارد و ۵۸۰ میلیون تومان هزینه شده است.
ابراهیم جلیلی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در ملایر، اظهار داشت: این شهرستان دارای 300 اثر تاریخی ارزشمند است که حدود 200 اثر آن ثبت ملی شده است.
وی افزود: از این تعداد آثار باستانی و ارزشمند شهرستان در حال حاضر 25 تا 30 اثر شاخص همانند بازار ، ارگ نوشیجان، امارت مصدقی، امارت لطفعلیان، مساجد تاریخی همچون مسجد حاج قاسم و عاشورا ، پارک تاریخی سیفیه ملایر و جاذبههای گردشگری آن، بامملایر، و ورودیهای زیبای شهرستان، روستاهای هدف گردشگری مانند مانیزان ، پری و دهها ظرفیت و پارامتر ارزشمند دیگر از جمله آثار تاریخی قابل بازدید ملایر است.
رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری ملایر اظهار داشت: با توجه به تکمیل خطوط ریلی و تکمیل و تجهیز بزرگراهها و ایجاد اقامتگاهها و مجموعههای تفریحی وگردشگری قطعا در آینده نزدیک میزان حضور ، ومدت اقامت توریست، مسافر و گردشگران در شهر جهانی و ملی انگور و منبت افرایش چشمگیری خواهد داشت.
جلیلی با اشاره به اینکه سال گذشته مبلغ. 600 میلیون تومان از محل شاخص توسعه برای برگزاری جایگاه مراسم شیره پزان در مانیزان روستای هدف گردشگری شهرستان هزینه شده تصریحکرد: همچنین مبلغ 730 میلیون تومان از محل شاخص توسعه زیر ساختهای گردشگری استان برای ایجاد کفپوش و آسفالت ریزی ، تکمیل جایگاه برگزاری مراسم شیرهپزان و ایجاد زیر ساختهای گردشگری تخصیص یافته که در حال انجاماست.
رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری ملایر با اشاره به بارندگیهای خوب ابتدای امسال و آبگیری تالاب آق گل این منطقه را یکی از شاخصهای گردشگردی وجذب توریست در ملایر دانست و اظهار داشت: با توجه به پیگیری و اهتمام نمایندگان شهرستان در صورت تخصیص اعتبارات برای این منطقه برنامههای مطلوبی برای توسعه و ایجاد زیر ساختهای گردشگری، فراهمکردن امکانات و محلهای اسکان مسافران، ایجاد غرفههای عرضه محصولات و صنایع دستی شهرستان، افزایش مدت زمان اقامت گردشگران و غیره در این منطقه داریم.
جلیلی ایجاد محلهای اسکان و امکانات رفاهی ، تفریحی در اطراف سد ککلان ملایر را از دیگر برنامههای آتی اداره میراث فرهنگی شهرستان دانست و ابراز کرد: این منطقه جاذبههای بینظیر و بکری داشته و در نظر داریم تعدادی کمپ و سرویس بهداشتی در آنجا ایجاد کنیم که در حال حاضر مشکل واگذاری زمین وجود دارد و امیدواریم با پیگیری و تعامل مسئولان شهرستانی به زودی برطرف شود.
وی راه اندازی مجتمع مرویل با وجود 14 سوئیت و کلیه امکانات تفریحی و رفاهی را یکی دیگر ازظرفیتهای شاخص در زمینه افزایش مدت زمان اقامت مسافران و گردشگران در ملایر دانست و بیان کرد: با توجه با موقعیت جغرافیایی و ظرفیتهاو جاذبههای گردشگری و مطرح شدن این شهر به عنوان شهر جهانی و ملی انگور ومبل و منبت و هم جواری با استانهای کرمانشاه،خرم آباد ، مرکزی و غیره در آینده نه چندان دور ملایر به قطب گردشگری استان تبدیل میشود.
رئیس میراث فرهنگی ، صنایع دستی وگردشگری شهرستان ملایر با اشاره به اینکه حوزه گردشگری یک فرآیند فرا جانبی است و رشد و توسعه این حوزه مختص یک دستگاه و ارگان خاص نیست خواستار تعامل و همراهی همه دستگاههای اجرایی شهرستان در زمینه ایجاد زیر ساختها و توسعه همهجانبه حوزه گردشگری برای حرکت رو بهجلوی ملایر در مسیر توسعه و پیشرفت شد.
جلیلی کسب عنواین شهر جهانی و ملی انگور و مبل و منبت، برگزاری جشنوارههای مختلف ملی مبل و منبت ، تهیه 11 هزار ثانیه تیزر تبلغاتی و پخش آن از شبکههای سراسری صدا و سیما در زمینه. شناسایی صنعت مبل ومنبت شهرستان موقعیت جغرافیایی و امکان وجاذبههای تاریخی ارزشمند و دهها پارامتر دیگر را از ظرفیتهای ارزشمند ملایر برای توسعه گردشگری در این منطقه عنوان کرد و افزود: امسال نیز به دنبال ساخت تیزر تبلیغاتی جدید برای معرفی هر چه بیشتر و مطلوب ترصنایع دستی و صنعت مبل و منبت و پخش آن از شبکه های سراسری در مرداد ماه امسال دهه فجر و ایام نوروز هستیم.
جلیلی بیان کرد: توسعه گردشگری مختص به یکارگان و دستگاه خاص نیست و در این زمینه مشارکت همه دستگاههای اجرایی شهرستان و به ویژه مشارکت همه جانبه اقشار مختلف مردم میتواند در جذب گردشگر حائز اهمیت است.
انتهای پیام/ ت