سنجش ۹۰ هزار نوآموز در اصفهان از اول تیرماه؛ ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اولی بدون سنجش امکان‌پذیر نیست


سنجش 90 هزار نوآموز در اصفهان از اول تیرماه؛ ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اولی بدون سنجش امکان‌پذیر نیست

مدیر واحد تشخیص و پیشگیری اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان از سنجش ۹۰ هزار نوآموز اصفهانی در ۵۶ پایگاه در سطح استان خبر داد و گفت: به دلیل ارتباط دو سامانه‌ای سنجش و ثبت‌نام دانش‌آموزی امکان ثبت‌نام دانش‌آموز پایه اول بدون سنجش امکان‌پذیر نیست.

مژگان رسولیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به سنجش سلامت نوآموزان اصفهانی، اظهار داشت: 90 هزار دانش آموز پیش دبستانی و پایه اول در قالب 56 پایگاه اولیه در استان مورد سنجش قرار می‌گیرند.

وی افزود: همزمان در تمامی نواحی و مناطق استان اصفهان از یکم تیر نوبت‌گیری سنجش سلامت کلاس اول آغاز می‌شود، سیستم اینترنتی تا 25 مرداد برای نوبت‌گیری فعال است ولی ممکن است روند نوبت‌گیری تا شهریور به علت آمار تقریبی دانش‌آموزان  ادامه پیدا کند.

مدیر واحد تشخیص و پیشگیری اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه کدام دسته از دانش‌آموزان مورد سنجش قرار می‌گیرند، گفت: والدینی که فرزندان آنها متولد نیمه دوم سال 91 یا نیمه اول سال 92 هستند می‌توانند امسال در سنجش سلامت برای پایه اول دبستان شرکت کنند.

وی تصریح کرد: سال گذشته تعداد پسران شرکت کننده در طرح سنجش سلامت برای ورود به دبستان، 2 درصد بیشتر از دختران بود ولی امسال تا پایان زمان سنجش، آماری از جنسیت دانش‌آموزان نداریم.

رسولیان ادامه داد: سنجش سلامت 90 هزار دانش آموز پیش دبستانی و بدو ورود در قالب 56 پایگاه اولیه در استان انجام می‌شود که از این تعداد 15 پایگاه در شهر اصفهان  شروع به کار می‌کنند که یک پایگاه به صورت سیار منطقه بهارستان و سپاهان‌شهر را پوشش می‌دهد.

وی با بیان اینکه متناسب با جمعیت هر منطقه و ناحیه، پایگاه‌ها طراحی شدند، گفت: به طور میانگین حدود 70 روز کاری فعالیت پایگاه‌های سنجش سلامت نوآموزان در استان اصفهان است و تعداد 540 نفر نیرو در این پایگاه‌ها در پست‌های مختلف مشغول به کار هستند و قریب به 120 هزار ساعت کاری را در 56 پایگاه استانی انجام می‌دهند.

مدیر واحد تشخیص و پیشگیری اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: در بحث سلامت سنجش،  یک دید کلی به خانواده از لحاظ آموزشی، جسمانی و به طور کلی سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی از دانش‌آموزان ورودی به مقطع دبستان داده می‌شود، پزشک مرکز جامع سلامت آیتم‌های وضعیت بینایی، شنوایی، بهداشتی، قد و وزن، پوست و مو، سلامت دهان و دندان دانش‌آموز را مورد بررسی قرار می‌دهد و در این راستا بسیاری از موارد تنبلی چشم، ناشنوایی یک طرفه یا دو طرفه گوش و بیماری‌های پوستی شناسایی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در بخش آمادگی تحصیلی توسط آزماینده‌های تحصیلی در پایگاه‌های سنجش، بچه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرند و اگر متناسب با نقطه برش که کشور به استان‌ها داده، دانش‌آموزان مورد بررسی قرار می‌گیرند و اگر دانش‌آموزی زیر نرم این فاکتور باشد به بخش تخصصی ارجاع داده می‌شود تا در بخش تخصصی از لحاظ هوش کلی بررسی شود که آیا توان رفتن به مدرسه عادی را دارد، مشکل کجاست و مشاوره لازم به خانواده‌ها پیرامون این قضیه داده می‌شود.

رسولیان با اشاره به هزینه‌بر بودن پایگاه‌های سنجش و عوامل اجرایی آنها، اظهار داشت: خانواده‌ها مبلغ 30 هزار تومان برای سنجش فرزندشان باید بپردازند ولی دانش‌آموزان عشایر و دانش‌آموزان بی‌بضاعت از این قاعده مستثنی هستند، امسال نیز بحث مناطق سیل‌زده را داریم که سنجش آنها رایگان انجام می‌شود.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon