تسهیلات بلاعوض به طرحهای آبیاری تحت فشار در استان کردستان ارائه میشود
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: به ازای هرهکتار ۱۳ میلیون تومان کمک بلاعوض به طرحهای آبیاری تحت فشار در استان ارائه میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، خالد جعفری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که بهمناسبت هفته جهاد کشاورزی در این شهر برگزار شد، به تبیین عملکرد سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان پرداخت و اظهار داشت: حمایت از بخش کشاورزی در اولویت برنامههاست چراکه درآمد مردم و 30 درصد از اشتغال استان به این حوزه مربوط است.
وی بخش کشاورزی را مهمترین محور توسعه استان ذکر کرد و افزود: بخش زیادی از مردم روستاها از طریق کشاورزی درآمد کسب میکنند و باید مسئولان با حمایت از سرمایهگذاران این حوزه، به رشد و پیشرفت کردستان کمک کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان نبود صنایع بستهبندی و فرآوری محصولات کشاورزی را حلقه مفقوده در استان دانست و تصریح کرد: سیستم فرآوری و بستهبندی توانایی جذب سرمایه ندارد و علیرغم حمایت از سرمایهگذاران، بازار و سرمایهگذاری در این حوزه ضعیف است.
وی با بیان اینکه دولت از توسعه گلخانهها بهشدت حمایت میکند، گفت: امسال براساس تبصره 18، 20 درصد اعتبار تخصیص یافته به این حوزه اختصاص یافته است.
جعفری یادآور شد: در سال گذشته 146 میلیارد تومان تسهیلات در اشتغال پایدار بخش کشاورزی جذب و به یکهزار و 537 طرح اشتغالزایی بزرگ و کوچک پرداخت شده که خوشبختانه روند رو به رشدی داشته است.
وی با بیان اینکه تسهیلات در شهرهای مرزی با کارمزد 4 درصد و در مابقی شهرهای استان با 6 درصد سود پرداخت شده است، اظهار کرد: طرحهای اشتغالزایی بخش کشاورزی در مجموع دو هزار و 930 شغل برای جوانان بیکار کردستانی ایجاد میکند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اعتبارات سال گذشته صندوق توسعه ملی به بخش کشاورزی استان را 53 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: این تسهیلات نیز به 291 طرح کوچک اشتغالزایی روستایی پرداخت شد.
وی از دریافت خط اعتباری 120 میلیارد تومانی برای مکانیزاسیون بخش کشاورزی خبر داد و ادامه داد: در سال گذشته بهطور کلی و با احتساب 20 میلیارد تومان هزینه کمک بلاعوض آبیاری تحتفشار، 488 میلیارد تومان تسهیلات در بخش کشاورزی جذب کردهایم.
جعفری با بیان اینکه تسهیلات بلاعوض برای اجرای طرحهای آبیاری تحت فشار در سطح استان ارائه میشود، افزود: در سال گذشته 85 از هزینهها پرداخت میشد اما امسال با توجه به افزایش هزینهها، به ازای هرهکتار 13 میلیون تومان کمک بلاعوض به کشاورزان پرداخت میشود.
انتهای پیام/ ع