سنگرسازان بیسنگر چگونه شکل گرفت؟
جهادگران در دوران دفاع مقدس در شرایط بسیار سخت و زیر آتش توپ خمپاره در جبههها درخشیدند و حضرت امام اسم جهادیها را «سنگرسازان بیسنگر» گذاشت.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، جهاد سازندگی یکی از نهادهای خدوم و موثر در طرح عمرانی و سازندگی محسوب میشود. جهاد گران همواره در مواقع حساس و بحرانی در کنار سایر نیروهای انقلابی نقش مهمی را ایفا میکنند.
یکی از مقاطع حساس و مهمی که جهادگران در نظام جمهوری اسلامی نقش مهمی را ایفا کردند، دوران هشت سال دفاع مقدس بود. در آن روزگار جهاد سازندگی در هر استان به صورت مستقل اداره میشد، یکی از ادارات جهادی که دوران جنگ تحمیلی در کنار رزمندگان در جبههها درخشید جهاد سازندگی استان فارس بود.
حجتالاسلام علیاکبر ناطقنوری در کتاب خاطراتش که توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده حرکت مهم جهادگران استان فارس در شکست حصر آبادان اینگونه بیان کرده است: در شکست حصر آبادان ، جهاد استان فارس نقش کلیدی داشت. در آن موقع جاده اهواز و آبادان دست دشمن بود. یک جاده فرعی از اهواز به ذولفقاری آبادان کشیدند که در شرایط بسیار سخت و زیر آتش توپ خمپاره کشیده شد و این جاده به اسم شهید شهشهانی نامگذاری شد.
یک بار شهید سرهنگ نیاکی از لشگر 88 گزارشی بر روی کالک از مناطق عملیاتی میداد که در حال گزارش دادن منقلب شد و شروع کرد به گریه کردن و گفت: «آقای ناطق ما این همه موفقیت را، مدیون بچههای جهاد سازندگی در جنگ هستیم؛ مهندسان جهاد در سختترین شرایط برای ما سنگر درست میکنند و خاکریز میزنند.» لذا حضرت امام اسم جهادیها را «سنگرسازان بیسنگر» گذاشت. جهاد شهدای زیادی تقدیم انقلاب اسلامی کرد که به روان همگی آنها درود میفرستیم.
انتهای پیام/ش