۲ هزار میلیارد‌تومان اعتبار برای تامین لوکوموتیو‌های جدید راه آهن تخصیص یافت


2 هزار میلیارد‌تومان اعتبار برای تامین لوکوموتیو‌های جدید راه آهن تخصیص یافت

مدیر عامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: بابهره‌مندی از ظرفیت تبصره ۱۸ قانون بودجه کشور ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای تامین انواع لوکوموتیو باری و مسافری جدید تامین شده است.

سعید رسولی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: پیش‌بینی می‌کنیم با  این اعتبار در حدود یک هزار انواع لوکوموتیو و واگن‌های خودکششی باری و مسافری و غیره برای خطوط ریلی کشور تامین شود، هدفگذاری آنهم امسال است.

وی با بیان اینکه امسال شاهد ورود ناوگان جدید خطوط ریلی به کشور خواهیم بود، افزود: راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران حمایت قاطع از ساخت انواع قطعات مورد نیاز راه‌آهن در داخل  را دارد و دراین حوزه از شرکت‌های تامین کننده سوزن و  چرخ منوبلوک و بانداژی حمایت کرده است.

مدیر عامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: اکنون یکی از کارخانه‌های داخلی در حال ساخت چرخ قطار است و شرکتی دیگر هم در حوزه تامین قطعه مرکزی سوزن ریلی، کشور را به سمت بی‌نیاز شدن از تامین این محصول از دیگر کشورها سوق داده است.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگار تسنیم که آیا دلیل کاهش استقبال مردم از راه‌آهن در همدان نوع واگن‌ها و زمابندی حرکت قطار است یا خیر اظهار داشت: اکنون بهترین نوع واگن برای مسیر‌های کوتاه مانند  مسیر همدان به تهران و بالعکس  در نظر گرفته شده است واگن هایی که در خطوط مشهد و یزد هم مورد  استقبال مردم واقع شدند.

رسولی با اعلام اینکه اکنون مشکل خطوط ریلی همدان، ایستگاه آن و اتصال این مسیر به خطوط ریلی ملایر است که باید برای آن برنامه‌ریزی شود، ابراز کرد: آمادگی کامل برای افزایش ضریب اشغال صندلی‌های قطار را  داریم و ظرفیت مناسبی نیز ایجاد شده است تا  ذائقه مردم در سفر تغییر کند و از روش حمل و نقل ریلی استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه قطار همدان توانایی حرکت تا 160 کیلو‌متر سرعت را دارد، افزود: اتصال مسیر خطوط ریلی همدان به ملایر و کرمانشاه ترافیک و تقاضای سفر را در این مسیر افزایش می‌دهد و برای شرکت هم ارایه خدمات به صرفه خواهد شد پس مردم باید از خطوط استقبال کنند چون ظرفیت‌سازی مناسب برای حمل مسافر نیز ایجاد شده است.

مدیر‌عامل راه آهن‌جمهوری اسلامی ایران درباره زمانبدی حرکت قطار همدان به تهران و بالعکس، گفت: تا زمانی که ترافیک قطار‌های باری در این خطوط وجود ندارد زمانبندی حرکت قطار را به مدیران مناطق واگذار کردیم که طبق خواسته مسئولان استانی زمان حرکت قطار‌ها قابلیت تغییر دارد.

رسولی افزود: یکی از سیاست‌های اقتصادی شدن خطوط و مورد تاکید مقام معظم رهبری، توجه به بند 25 سیاست‌های کلی برنامه ششم توسعه،اتصال مراکز و چشمه‌های تولید است که برای استان همدان با توجه به ظرفیت‌های تولیدی آن برنامه‌ریزی شده است.

وی تصریح کرد: در خطوط ریلی همدان خطوط فرعی نیز باید با مشارکت بخش خصوصی(کارخانه‌ها و مراکز تولید) اجرا شود یعنی  زیر‌سازی را کارخانه‌ها و رو‌سازی را راه‌آهن جمهوری اسلامی انجام دهد.

وی درباره برقی شدن ریل همدان  نیز ابراز کرد: یکی از موضوعاتی که در دستور کار راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران قرار دارد برقی شدن خطوط بر اساس اولویت مسیر‌هایی است که بیشتر کارکرد باری را دارند و باید ظرفیت حمل بار در آن مسیر افزایش یابد  اگرچه برای خطوط مسافری هم طبق اولویت‌ها برنامه داریم.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon