۱۰۰۰ دانشآموز لرستانی در فعالیتهای تابستانی آموزش و پرورش شرکت کردند
معاون آموزش و پرورش لرستان با بیان اینکه ۱۰۰۰ دانشآموز لرستانی در فعالیتهای تابستانی آموزش و پرورش شرکت کردندگفت: لازم است که همه دستگاههای استان لرستان در جهت غنیسازی اوقات فراغت بیش از هزار و ۳۰۰ دانشآموز استان لرستان، همکاری کنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، حجتاله مؤمنی ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش لرستان اظهار داشت: تا چند روز آینده با برگزاری آزمون کنکور، تب و تاب آموزش رسمی در کشور ما به پایان میرسد و زمان اوقات فراغت بیش از هزار و 300 دانش آموز در استان ما آغاز میشود.
وی افزود: اگر برنامه ریزی علمی نشود، خود دانشآموزان اقدام به برنامهریزیهایی میکنند که ممکن است درست یا نادرست باشد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش لرستان عنوان کرد: دستگاه آموزش پرورش با حجم وسیعی از مخاطبانی که دارد نمیتواند به تنهایی برای پر کردن اوقات فراغت این دانشآموزان اقدام کند و نیاز است که همه دستگاههای استان کمک کنند تا بهترین استفاده را از فرصتهای ایجاد شده داشته باشیم و به غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان بپردازیم.
وی تصریح کرد: این غنیسازی اوقات فراغت با هدف استمرار فعالیتهای پرورشی و آموزشی، ایجاد نشاط و سرگرمی مناسب، ارتقای دانش و اطلاعات دانشآموزان، مقابله با تهاجم فرهنگی با انجام اقدامات فرهنگی مناسب انجام میشود
مؤمنی خاطرنشان کرد: ما در استان لرستان 31 کانون فرهنگی تربیتی، 15 دارالقرآن و چهار اردوگاه فرهنگی تربیتی در استان داریم ولی با توجه به وضعیت فرهنگی و اجتماعی حاکم بر کشور و استان، تجهیزات و امکانات این مراکز جوابگوی نیازهار جوانان و نوجوانان امروز نیست.
وی با بیان اینکه برنامه ریزی کردهایم که در تابستان امسال میزبان هزار نفر از دانشآموزان مناطق سیل زده باشیم، گفت: در سیل اخیر مشخص شد که کمبود نیروی متبحر امدادی داریم بنابراین هلالاحمر در اوقات فراغت تابستان میتواند اقدام به برگزاری دورههای آموزشی مرتبط برای دانشآموزان کند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش لرستان افزود: در بحث کلاسهای اعتقادی و مذهبی برای پرداخت حقالزحمه اساتید و معلمان در مضیقه هستیم که حوزههای علمیه و تبلیغات اسلامی میتوانند ما را در این زمینه کمک کنند.
وی عنوان کرد: امور کتابخانهها، بسیج، دهکده مقاومت، فنی و حرفه ای با رویکرد مهارتآموزی بهویژه در مناطق سیلده از دیگر نهادهایی هستند که میتوانند در بحث غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان مؤثر باند.
مومنی با بیان اینکه سال گذشته در مجموع بیش از 36 هزار نفر از دانشآموزان در فعالیتهای تابستانی در بخش آموزش و پرورش شرکت کردند، خاطرنشان کرد: گروه های فرهنگی تربیتی ما سال گذشته بیش از 12 هزار نفر، کانونهای فرهنگی و تربیتی 12 هزار و 30 نفر، کانونهای مدرسه بیش از 9 هزار نفر، دارالقرآنها سه هزار 800 نفر و کانونهای ورزشی ما 11 هزار نفر پذیرش داشتند همچنین تعداد دانشآموزانی که در اردوهای دانشآموزی شرکت کردند بیش از پنج هزار نفر بوده است.
انتهای پیام/ ز