۱۶۵۰ نفر در زندان‌های کرمانشاه آموزش دیدند

1650 نفر در زندان‌های کرمانشاه آموزش دیدند

مدیرکل زندان‌های استان کرمانشاه گفت: آموزش و توانمندسازی زندانیان در اولویت‌ سازمان زندان‌ها قرار دارد و در این راستا در سال گذشته، ۳۶۰ هزار نفر ساعت آموزش دوره آموزشی برگزار شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، منصور بیگلری امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در اداره کل زندان‌های استان برگزار  شد، با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای تقویت روحیه خودباوری زندانیان اظهار داشت: در سال گذشته بیش از 360 هزار نفر ساعت آموزش برای افراد زندانی زندان‌های کرمانشاه برگزار شده است.

مدیرکل زندان‌های کرمانشاه با بیان اینکه در راستای اشتغالزایی برای زندانیان استان 20 کارگاه آموزشی در 40 رشته آموزشی با حضور مربیان مجرب فنی و حرفه‌ای آماده شده است، عنوان کرد: در سال گذشته 1650 نفر از سوی سازمان فنی و حرفه‌ای در زندان‌ها آموزش دیدند.

اصلاح و تربیت افراد مجرم توسط سازمان زندان‌ها

بیگلری با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران بر خلاف بسیاری از کشورهای جهان برخوردی انسانی، اخلاقی و قانونی با زندانیان دارد گفت: مهمترین وظیفه سازمان زندان‌ها در شرایط کنونی اصلاح و تربیت و بازسازی شخصیت و بازگشت افراد مجرم به جامعه در صورت اصلاح است و تمام فعالیت‌ها و خدمات مددکاری ما حول این محور می‌چرخد.

وی با اشاره به اینکه اکنون فعالیت‌های متعدد فرهنگی در زندان‌های استان کرمانشاه انجام می‌شود، بیان کرد: فعالیت‌های قرآنی، برگزاری نماز جماعت، محفل انس با قرآن با حضور مربیان مطرح قرآنی، انعقاد تفاهم‌نامه‌های آموزشی متعدد با نهضت سوادآموزی، اداره اوقاف و سازمان تبلیغات، اداره ورزش و جوانان، کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد، اداره کتابخانه‌های عمومی استان برای ارتقای فعالیت‌های فرهنگی، هنری و مذهبی زندانیان در حال انجام است.

راه‌اندازی 38 نمازخانه در زندان‌های کرمانشاه

مدیرکل زندان‌های استان کرمانشاه با اشاره به اینکه تعداد 20 نفر از روحانیون با این اداره کل در زندان‌ها همکاری دارند افزود: 38 نمازخانه در سطح زندان‌های استان وجود دارد که سه وعده نماز یومیه در این نمازخانه‌ها به جماعت برگزار می‌شود.

بیگلری با اشاره به اینکه تعداد 15 نفر از کارشناسان ارشد و دکترای روانشناسی و مشاوره اکنون در زندان‌ها مشغول به فعالیت هستند بیان کرد: این کارشناسان به زندانیان آموزش‌های مهارت‌های دهگانه و مشاوره‌های روان درمانی فردی و گروهی را ارائه می‌دهند.

مدیرکل زندان‌های استان کرمانشاه با اشاره به اینکه این مرکز آموزشی روانشناسی به مانند یک مجتمع بزرگ دانشگاهی است، عنوان کرد: خیلی از امتیازهایی که به زندانیان داده می‌شود بر اساس شرکت این افراد زندانی در کلاس‌های آموزشی است.

تجهیز کتابخانه مرکزی زندان‌

وی با بیان اینکه یک کتابخانه مجهز و استاندارد با تعداد 4000 جلد کتاب زیر نظر امور کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه در زندان مرکزی استان استقرار دارد، گفت: فرد زندانی در سالن مطالعه این کتابخانه به مطالعه می پردازد یا می‌تواند در داخل خود بند زندان به مدت یک هفته تا 10 روز یک کتاب را به امانت ببرد.

راه‌اندازی مرکز الکترونیکی حفظ قرآن

بیگلری از تأسیس یک مرکز الکترونیکی حفظ قرآن در سازمان زندان‌های استان کرمانشاه خبرداد و اظهار کرد: در این مرکز قلم قرآنی و هدفون و سایر وسایل مورد نیاز در اختیار حافظان قرآن قرار می‌دهد و تعداد 850 نفر از زندانیان تاکنون در کلاس‌های حفظ قرآن از یک تا 14 جزء شرکت کرده‌اند که 15 تا 20 درصد از این حافظان از بانوان هستند.

مدیرکل زندان‌های استان کرمانشاه از برگزاری 45 محفل قرآنی در سطح زندان‌های استان خبرداد و افزود: 22 مربی و مبلغ امور دینی در زندان‌های استان مشغول به فعالیت هستند.

وی با اشاره به اینکه در یک تفاهم نامه‌ای که با صندوق مهر منعقد کردیم به زندانیان بعد از آزادی مبالغی وام اعطا می‌شود گفت: در مرکز مراقبت بعد از خروج از زندان به زندانیان آزاد شده وام پرداخت می‌شود و دوره‌های آموزشی برای آنها برگزار می‌شود.

مدیرکل زندان‌های استان کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون اقدامات مناسبی در راستای بهبود وضعیت بهداشت و درمان زندان‌های استان انجام شده است، عنوان کرد: در زندان بیمارستانی با سه نفر پزشک متخصص کادر وجود دارد و در هر زندان استان یک کارشناس بهداشت حضور دارد اما در زندان مرکزی استان سه نفر از کارشناسان بهداشت به صورت تمام وقت اداری در زندان حضور دارند.

راه‌اندازی مرکز قرنطینه سلامت در کرمانشاه

بیگلری با اشاره به راه‌اندازی مرکز قرنطینه سلامت در اداره زندان‌های استان به منظور ارتقای بهداشت سلامت افراد اظهار کرد: تمامی افراد از همان ابتدای ورود در این مرکز مورد معاینه سلامت قرار می‌گیرند و افرادی که در مرحله قرار تأمین بازداشت هستند در این مرکز نگهداری می‌شوند.

مدیرکل زندان‌های استان کرمانشاه افزود: سعی می‌کنیم زندانیان با قرار تأمین بازداشت که امکان آزادی انها با وثیقه وجود دارد داخل بند افراد محکوم و مجرم نشوند و در مرکز قرنطینه سلامت حاضر باشند.

مشاوره به زندانیان دارای بیماری خاص

وی با اشاره به وجود کلینیک‌های مثلثی در زندان‌ها که به امر مشاوره به زندانیان دارای بیماری خاص و درمان فرد بیمار می پردازند گفت: در یک تفاهم‌نامه که با دانشگاه علوم پزشکی استان منعقد شده کارشناسان این دانشگاه هر چند وقت یکبار به منظور غربالگری و تست انواع بیماری‌ها از افراد زندانی مراجعه می‌کنند.

مدیرکل زندان‌های استان کرمانشاه با بیان اینکه زندان‌های استان کرمانشاه از پاک‌ترین زندان‌های سراسر کشور از لحاظ عدم ورود مواد مخدر به داخل زندان است گفت: سالن‌های ورزشی متعددی با تجهیزات خاص برای زندانیان فراهم شده است و در خیلی از مسابقات کشتی همواره نفرات نخست کشتی‌گیران کرمانشاهی هستند.

وی با بیان اینکه در بند نسوان نیز فعالیت‌های متعدد فرهنگی و آموزشی در حال انجام است افزود: کارگاه‌های خیاطی، قالیبافی و تابلو فرش، تولید ترشیجات، ویترای و سفال‌سازی در حوزه بند نسوان فعال است و بانوان در این کارگاه‌ها مشغول به فعالیت و کارآفرینی هستند.

حمایت از خانواده زندانیان در کرمانشاه

مدیرکل زندان‌های استان کرمانشاه گفت: 1000 خانواده زندانی تحت پوشش انجمن  حمایت از زندانیان استان هستند و سال گذشته نیز 2 میلیارد ریال خدمات مختلف به آنان ارائه شد.

وی با بیان اینکه این خانواده‌ها به کمیته‌ امداد معرفی می‌شوند، بیان کرد: تاکنون 4 دوره آموزشی ارتقا مهارت‌های اخلاقی برای فرزندان و همسران زندانیان برگزار شده و امسال این آموزش‌ها برای 300 نفر برگزار خواهد شد.

بیگلری اظهار کرد: یک تفاهم‌نامه با سازمان‌های دولتی و غیردولتی برای ارائه خدمات فرهنگی، آموزشی و ورزشی رایگان به خانواده‌های زندانیان منعقد شده است.

کمک 2 میلیارد و 500 میلیونی ستاد دیه

مدیرکل زندان‌های استان کرمانشاه از کمک 2 میلیارد و 500 میلیون تومانی ستاد دیه به زندانیان غیر عمد استان کرمانشاه خبرداد و گفت: 300 نفر از زندانیان استان کرمانشاه به جرم صرف مالی اکنون محکوم هستند که 76 نفر از آنها تنها به دلیل عدم پرداخت مهریه زندانی شده‌اند و از سال گذشته تاکنون 148 نفر از این محکومان مالی که پنج نفر از آنها بانوان بودند و مابقی از آقایان آزاد شدند و بدهی این تعداد از افراد 21 میلیارد تومان بود.

وی با بیان اینکه بیش از 6 میلیارد تومان از بدهی زندانیان توسط شاکیان پرونده‌ها بخشیده شد، بیان کرد: در جشن گلریزان 240 میلیون تومان توسط خیران برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد کمک شد.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
خانه خودرو شمال
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon