۸۸ هزار پرونده در شورای حل اختلاف استان کرمانشاه رسیدگی شد
رئیس شورای حل اختلاف استان کرمانشاه گفت: ۸۸هزار و ۵۴۳ فقره پرونده از پروندههای وارده به دادگستری استان کرمانشاه در شعب شورای حل اختلاف مورد رسیدگی قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، جبار تجری امروز در نشست خبری با بیان اینکه بخش سنگینی از رسیدگی به پروندههای دستگاه قضائی در سراسر کشور بر عهده شورای حل اختلاف است، اظهار داشت: 34درصد پروندههای قضائی استان کرمانشاه در شعب شورای حل اختلاف مورد سازش قرار گرفته است.
رئیس شورای حل اختلاف استان کرمانشاه با بیان اینکه در سال گذشته 88هزار و 543 پرونده در شورای حل اختلاف استان مختومه اعلام شده است گفت: سال گذشته 17هزار و 217 فقره پرونده مورد مصالحه قرار گرفت که حدود 34 درصد از کل پروندهها را شامل می شود.
تجری با بیان اینکه امسال 320 پرونده قتل با روند سازش در دست بررسی است افزود: از این تعداد تاکنون 114 پرونده قتل در استان کرمانشاه به سازش ختم شده است که از این تعداد در 89 پرونده رضایت قطعی اخذ شد و 25 پرونده اولیای دم از قصاص گذشته اما خواستار پرداخت دیه هستند.
معاون قضایی رئیسکل دادگستری استان کرمانشاه با اشاره به اینکه 45 شعبه حل اختلاف در شهر کرمانشاه مستقر است بیان کرد: در استان کرمانشاه 144 شعبه حل اختلاف وجود دارد که در هر شعبه دو حقوقدان حضور دارد و از این تعداد شعبات 81 شعبه حکمی، 32 شعبه صلحی و 31 شعبه روستایی هستند.
تجری با بیان اینکه در ماه بین 700 تا 800 پرونده اجرایی داده میشود که 60 درصد از این پروندهها منجر به سازش میشود، بیان کرد: سال گذشته 70 درصد پروندههای حقوقی در استان کرمانشاه و 30 درصد در دادگاههای عمومی و حقوقی مورد رسیدگی قرار گرفته است.
رئیس شورای حل اختلاف استان کرمانشاه با بیان اینکه 70درصد از پروندههای حقوقی استان در سال گذشته در شورای حل اختلاف مورد رسیدگی قرار گرفته است، بیان کرد: با تشکیل ستاد تالیف قلوب توسط رئیس دادگستری استان کرمانشاه 320 فقره پرونده مهم به آن وارد شده و مورد رسیدگی قرار گرفته است.
تجری با بیان اینکه رسیدگی سریع به پروندههای اجرای احکام در دستور کار سال 98 وجود دارد، عنوان کرد: 22 هزار و 518 پرونده در سال گذشته به شورای حل اختلاف وارد شده است که با احتساب پروندههای سنوات گذشته که در سال 97 مورد رسیدگی قرار گرفتهاند 27 هزار پرونده اجرای احکام مختومه اعلام شده است.
وی با بیان اینکه یکی از دغدغههای رئیس قوه قضائیه رسیدگی به پروندههای مسن است بیان کرد: آماری که اردیبهشت ماه از سطح شورای حل اختلاف استان کرمانشاه گرفته شده است، پروندههای مسن در شوراها حل اختلاف استان کرمانشاه وجود ندارد.
تجری با بیان اینکه در سطح استان چندین شهرستان بطور کامل خدمات دهی الکترونیکی ارائه میکنند عنوان کرد: شهرستان کرمانشاه،اسلامآباد غرب، روانسر، سنقروکلیایی، بخشهای گهواره، دالاهو و بیستون الکترونیکی هستند و شهرستانهای جوانرود، سرپلذهاب، گیلانغرب در دست اقدام است و تمام تلاش مبنی بر این است که تا پایان سال 98 کل استان الکترونیکی شود.
انتهای پیام / ع