ایجاد اشتغال مهم‌ترین اولویت در واحدهای اقتصادی گیلان است

ایجاد اشتغال مهم‌ترین اولویت در واحدهای اقتصادی گیلان است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان گفت: حفظ و ایجاد اشتغال مهم‌ترین اولویت در واحدهای تولیدی و صنعتی است و بایستی برای رفع مشکلات این واحدها در کوتاه‌ترین زمان اقدام کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از لاهیجان، آرش فرزام‌صفت در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گیلان در لاهیجان اظهار داشت: 15 واحد نیمه‌تمام با آماده کردن 18 هزار فرصت شغلی در شهرستان لاهیجان در حال ساخت و تکمیل است و کمک به اتمام فرآیند ساخت این واحدها جهت بهره‌برداری و شروع تولید در آنها بایستی در اولویت مسئولان مربوطه قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان با بیان اینکه 35 میلیارد تومان از محل تسهیلات روستایی برای شهرستان لاهیجان تعریف شده است گفت: تاکنون 25 میلیارد ریال از مبلغ مذکور پرداخت شده است و مشکلات 15 واحد صنعتی و تولیدی در لاهیجان نیز در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با حضور مسئولان اقتصادی و صنعتی گیلان بررسی می‌شود.

وی اشتغال را مهم‌ترین اولویت واحدهای اقتصادی دانست و افزود: بخش زیادی از مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی مربوط به خارج از مدیریت یک شرکت است و بایستی نسبت به رفع این مشکلات در کوتاه‌ترین زمان اقدام شود تا واحدهای تولیدی به فعالیت اقتصادی خود ادامه دهند و ظرفیت تولید خود را تا چندبرابر افزایش دهند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان نیز در این جلسه خواستار تسریع در اجرای مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در شهرستان‌ها شد و اظهار داشت: در مجموع 509 میلیارد تومان به واحدهای صنعتی و تولیدی گیلان پرداخت شد و 450 میلیارد تومان هم نزد بانک‌ها است و به‌تدریج پرداخت می‌شود.

فرهاد دلق‌پوش با اشاره به اینکه شهرستان لاهیجان قطب غذایی استان گیلان و دارای برند کشوری در این زمینه است گفت: باتوجه به مشکلات موجود در حوزه صنعت و تولید بایستی مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گیلان به‌صورت ویژه و در کمترین زمان ممکن به دستگاه‌ها اعلام شود و روند اجرایی آن در شهرستان‌ها سرعت گیرد.

وی بیان کرد: از ابوالقاسم یوسفی‌نژاد، مدیرکل گمرک استان گیلان در بازدید از واحدهای صنعتی دستور داد که کارشناسان گمرک با حضور در محل واحدصنعتی در روند صدور محصولات صادراتی گیلان سرعت عمل داشته باشند و این الگوی تعامل بایستی در سایر ادارات و بانک‌ها تسری یابد.

فرماندار شهرستان لاهیجان نیز در این جلسه معیشت و اشتغال را دغدغه مشترک همه ارکان نظام دانست و افزود: با توجه به نامگذاری سال به‌نام رونق تولید از سوی رهبر معظم انقلاب و سیاست‌گذاری‌های دولت می‌توان امید بهتری به آینده تولید و کسب و کار استان و شهرستان داشت.

اسماعیل میرغضنفری با اشاره به مشکلات زیرساختی مانند آب، کشاورزی و برق در شهرستان لاهیجان خاطرنشان کرد: لاهیجان نزدیک 170 هزار نفر جمعیت دارد که از مجموع 165 واحد تولیدی که دارای پروانه بهره‌برداری هستند، 94 واحد به‌صورت میدانی فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه حدود 5 هزار و 380 نیروی انسانی در واحدهای تولیدی شهرستان لاهیجان مشغول کار هستند و بقیه واحدهای اقتصادی هم یا ابطال پروانه کردند و یا به واحدهای صنفی تبدیل شدند افزود: 6 واحد ایجادی در لاهیجان با پیشرفت فیزیکی 60 تا 90 درصد و با مجوز اشتغال 407 نفر در حال ساخت می‌باشند.

میرغضنفری با بیان اینکه 9 واحد با مجوز اشتغال 446 نفر از 14 میلیارد و 700 میلیون تومان تسهیلات ارزان‌قیمت نیز استفاده کردند عنوان کرد: در بخش مشاغل خانگی نیز در شهرستان لاهیجان برای 215 نفر با اعتبار بیش از یک میلیارد و 950 میلیون تومان اشتغال‌زایی شده است.

وی گفت: امسال در شهرستان لاهیجان برای 121 نفر با مبلغ یک میلیارد و 265 میلیون تومان اشتغال‌زایی شده است؛ مجموع سهم اعتبارات لاهیجان در سامانه کارا 21 میلیارد و 200 میلیون تومان است که 24 میلیارد و 132 میلیون تومان با تعداد اشتغال 391 نفر را توانست جذب کند که 14 درصد بیش از سهمیه درنظر گرفته شده است.

فرماندار شهرستان لاهیجان بیان کرد: در بخش بوم‌گردی، 50 نفر به بانک‌های عامل معرفی شدند که 8 نفر مبلغ یک میلیارد و 926 میلیون تومان تسهیلات دریافت کردند و 7 پرونده در بانک‌ها منتظر تخصیص اعتبار هستند و تعداد 29 واحد با ظرفیت 59 اتاق در حوزه بوم‌گردی فعالیت می‌کند و 35 نفر نیز به‌دلیل طولانی شدن کار انصراف دادند.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon