۴ بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی در شیراز به بهره‌برداری می‌رسد


4 بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی در شیراز به بهره‌برداری می‌رسد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از توسعه و ساخت همزمان ۱۹ بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی در استان فارس خبر داد و گفت: از این تعداد چهار بیمارستان  تخصصی و فوق تخصصی در شیراز به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز علی بهادر با تشریح پروژه‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار داشت: هم اینک بیش از 240 طرح عمرانی در حوزه‌های درمانی، بهداشتی، پژوهشی و رفاهی در حال اجراست که مهم‌ترین آنها توسعه و ساخت همزمان 19 بیمارستان  تخصصی و فوق تخصصی در استان فارس است.

وی گفت: به منظور رفع کمبودهای موجود در تخت‌های بیمارستانی ساخت کلان بیمارستان «Mega hospital» نمازی 2  با نام «محمد رسول الله (ص) » با ظرفیت یک هزار و 216 تخت خواب و بیمارستان هفتصد تختخوابی صدیقه طاهره (س) که عملیات اجرایی  آن از 3 سال پیش شروع و پیگیری مسئولان دانشگاه به ادامه آن سرعت بخشیده است.

بهادر با اشاره به اینکه ساخت کلان بیمارستان نمازی(2) با مصوبه هیات دولت و شورای اقتصاد به عنوان یکی از طرح‌های مهم کشوری به شمار می‌رود، افزود: برای انجام این مهم در حال تامین سرمایه‌گذار خارجی در قالب قرارداد EPCF هستیم.

وی به ساخت دو بیمارستان تخصصی اعصاب و روان و عمومی با مجموع 563 تخت در محل ورودی شهر صدرا اشاره کرد و گفت: ساخت دو بیمارستان عمومی 313 تخت خوابی خاتم و 250 تخت خوابی اعصاب و روان که مراحل طراحی و ساخت آن ابتدا به سازمان راه و شهرسازی واگذار شده بود، ولی با توجه به توقف روند اجرایی آن در این سال‌ها در نهایت به شرکت مادر تخصصی وزارت بهداشت واگذار و در اولویت ساخت قرار گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: هم اکنون پروژه ساخت بیمارستان خاتم 27 درصد و بیمارستان اعصاب و روان  63 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

بهادر با بیان اینکه در راستای گسترش عدالت در سلامت بیش از دو هزار تخت بیمارستانی طی 10 سال گذشته ایجاد شده است، افتتاح بیمارستان‌های شهید رجایی، آنکولوژی امیر، سوانح سوختگی امیرالمومنین(ع)، پیوند اعضای ابوعلی سینا و توسعه بیمارستان‌های مادر و کودک شوشتری، اعصاب و روان استاد محرری و ابن سینا به همراه توزیع بی‌سابقه بیش از دو هزار میلیارد ریال تجهیزات پزشکی در پنج سال گذشته در استان را از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: برای فراهم‌سازی بستر درمان در شهرهای استان،  هم اینک تعداد 15 بیمارستان و مرکز درمانی در شهرستان‌های مختلف استان به صورت همزمان در حال ساخت هستند که با بهره‌برداری از این پروژه‌ها نیز تعداد 891 تخت به ظرفیت تخت‌های استان فارس در بخش درمان افزوده می‌شود.

وی بیان کرد: این بیمارستان‌ها در شهرها و مناطقی شامل آباده طشک توسعه از 10 به 32 تخت، ارسنجان 64 تخت، دژکرد اقلید 10 تخت، خرمبید توسعه از 10 به 32 تخت، فورگ 10 تخت، داراب 160 تخت، مصیری 64 تخت، فیروزآباد افزایش 51 تخت به ظرفیت موجود، قیروکارزین افزایش 32 تخت به ظرفیت موجود، بالاده 10 تخت، لامرد 124 تخت، مرودشت 160 تخت، سیدان 10 تخت، گله دار 32 تخت و نی ریز 120 تخت در حال ساخت است.

بهادر گفت: هم اکنون مطالعات لازم برای ساخت بیمارستان جایگزین بیمارستان شهید دکتر فقیهی در شهر شیراز در دست اقدام است که در صورت مساعدت دستگاه‌های اجرایی استان و تامین زمین مناسب این پروژه نیز شروع می‌شود. 

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon