۲۰ درصد اعتبارات فرهنگی ادارات کردستان در حوزه ایثار و شهادت هزینه شود

20 درصد اعتبارات فرهنگی ادارات کردستان در حوزه ایثار و شهادت هزینه شود

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان گفت: باید ۲۰ درصد اعتبارات فرهنگی ادارات استان در حوزه ایثار و شهادت هزینه شود

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، رضا نجفی عصر امروز در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت که در استانداری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: اعتبار لازم برای ایجاد و تجهیز مرکز فرهنگی گلزار شهدای سنندج، بیجار، کامیاران و حسینیه سریش‌آباد که محل برگزاری بسیاری از مراسمات بوده و فاقد سیستم گرمایشی و صندلی است مصوب شده که باید از طریق سازمان برنامه و بودجه استان پیگیری شود.

وی گفت: اعتبار اختصاص یافته به مرکز فرهنگی گلزار مطهر شهدای سنندج ناچیز است و انتظار می‌رود افزایش یابد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان از تدوین یک‌هزار و 400 دفترچه شهدا با موضوع زندگی‌نامه شهدا و تحویل آن به دبیرخانه کنگره 5400 شهید استان خبر داد و تصریح کرد: در سال گذشته برنامه‌های مختلفی با حمایت برخی از دستگاه‌ها در کردستان انجام شد.

وی افزود: فیلم با موضوع ایثار، شهید و شهادت و پخش آن برای خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و برگزاری شب شعر و خاطره از دیگر برنامه‌های انجام شده در استان است.

نجفی با ابراز گله‌مندی از عدم راه‌اندازی باغ موزه شهدا در استان یادآور شد: متأسفانه کلنگ‌زنی موزه شهدا سه سال گذشته توسط بنیاد حفظ آثار کردستان به زمین زده شد اما تاکنون خروجی نداشته است.

وی بر رفع موانع اختصاص 20 درصد اعتبارات فرهنگی ادارات استان به برنامه‌های حوزه ایثار و شهادت تاکید کرد و گفت: در طول دو سال گذشته تاکنون 567 یادواره شهدا در کردستان برگزار شده است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان با بیان اینکه تنها راه برون‌رفت از مشکلات ترویج و تبیین هرچه بیشتر فرهنگ «ایثار و شهادت» در جامعه است، تاکید کرد: باید برگزاری یادواره‌های شهدا در شهرستان‌های استان تداوم داشته باشد.

نجفی در پایان سخنان خود با یادآوری اینکه مزار 120 شهید در تایله و مزار 85 شهید در قبرستان شیخ محمدباقر این شهر قرار دارد، به وضعیت بهداشت و نظافت این مکان‌ها اشاره و تصریح کرد: براساس قانون بعد از مرمت مزار شهدا، بنیاد شهید مسئولیت نگهداری مزار و گلزار شهدا را ندارد بلکه وظیفه شهرداری‌ها و دهیاری‌هاست که این رسالت را انجام دهند.

رسانه‌ها در نهادینه‌کردن فرهنگ ایثار و شهادت در کردستان بیشتر تلاش کنند

مشاور استاندار کردستان در امور ایثارگران نیز در این جلسه با تاکید بر ضرورت تکریم خانواده‌های معظم شهدا اظهار داشت: خدمت به ایثارگران یکی از راه‌های ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و باید طرح تکریم ایثارگران مورد توجه مسئولان کردستان قرار گیرد.

ابوبکر کریمی افزود: در دو سال اخیر به برکت کنگره 5400 شهید کردستان، المان‌های خوبی در سطح استان نصب شد که باید به مردم بیشتر معرفی شود.

وی با بیان اینکه خروجی برنامه‌ها در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باشد، گفت: باید از برنامه‌های کلیشه‌ای و رفع تکلیف فاصله گرفته شود.

مشاور استاندار کردستان در امور ایثارگران تصریح کرد: نهادینه کردن فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت در کاهش معضلات اجتماعی و اقتصادی جامعه موثر است و باید این مهم مورد توجه رسانه‌های کردستان قرار گیرد.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon