«سوم خرداد» فتوشاپ نیست!

«سوم خرداد» فتوشاپ نیست!

حماسه آزادسازی خرمشهر، ساقط کردن پهپاد فوق مدرن و گران قیمت آمریکایی و پیشرفت‌های ایران در حوزه‌های پزشکی، نانو، خودکفایی در تولید بنزین و...همگی از نتایج یقین به وعده الهی و اعتماد به جوانان انقلابی است.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، مسعود اکبری طی یادداشتی در رزونامه کیهان نوشت: «اسیر بعثی می‌گفت» در خرمشهر صحنه‌‏‏ای دیدم که یادم نمی‌‏‏رود؛ ‌تانک‌های ما در اطراف خرمشهر به گِل نشسته بودند و نمی‌‏‏توانستند حرکت کنند. فرمانده‏‏‌ای به نام سرهنگ ستاد جمیل نجم الدین آن موقع مسئولیت فرماندهی را به عهده داشت. او به خاطر اینکه ‌تانک‌ها به دست نیروهای ایرانی نیفتد، به هلیکوپترهای بعثی دستور داد که آنها را منهدم کنند. هلیکوپترها هم با موشکهایشان این‌تانکهای پیشرفتۀ T62 که متعلق به گردان المهلب بود را هدف قرار دادند و همه را به آتش کشیدند. وقتی این خبر به صدام رسید، این فرمانده را سه درجه پایین آورد و او فرمانده «گروهان قاطرها» شد». (کتاب روایت هجران، امام خمینی و آزادگان:خاطرات و نامه‌های دوران اسارت آزادگان،ص 439)

حماسه سوم خرداد سال 61 یکی از نقاط عطف در تاریخ معاصر است. حضرت امام خمینی(ره) در پیام تبریک به مناسبت آزادسازی خرمشهر فرمودند: «اینجانب با یقین به آن‌که «مَا النَّصْرُ إلّا مِنْ عِندِ اللهِ» از فرزندان اسلام و قوای سلحشور مسلح، که دست قدرت حق از آستین آنان بیرون آمد و کشور بقیةالله الاعظم (ارواحنا لمقدمه الفداء) را از چنگ گرگان آدمخوار که آلت‌هایی در دست ابرقدرتان خصوصاً آمریکای جهان‌خوارند بیرون آورد و ندای «الله اکبر» را در خرمشهر عزیز طنین‌انداز کرد و پرچم پر افتخار «لا اله الا الله» را بر فراز آن شهرِ خرّم - که با دست پلید خیانت‌کاران قرن به خون کشیده شده و «خونین شهر» نام گرفت - [برافراشت] تشکر می‌کنم و آنان فوق تشکر امثال من هستند. آنان به یقین مورد تقدیر ناجی بشریت و برپاکننده عدل الهی در سراسر گیتی - روحی لتراب مقدمه الفداء - می‌باشند. آنان به آرم «ما رَمَیْتَ إذْ رَمَیْتَ وَ لکِنَّ الله رَمی» مفتخرند.»

سال 61، دست قدرت حق از آستین فرزندان اسلام و قوای سلحشور مسلح بیرون آمد و تجهیزات پیشرفته دشمن به گل نشست و حال 37 سال پس از آن حماسه عظیم، تاریخ برای چندمین بار تکرار شد. 

بامداد پنج شنبه- 30 خرداد 98- نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اقدامی اقتدارآفرین، پهپاد جاسوسی فوق پیشرفته و گران قیمت آمریکایی «گلوبال هاوک»- به ارزش 220 میلیون دلار- را که با زیرپاگذاشتن قوانین بین‌المللی، به حریم هوایی جمهوری اسلامی ایران تجاوز کرده بود، با سامانه بومی «سوم خرداد» منهدم کرد. 

این اقدام غرورآفرین که برای چندمین بار هیمنه پوشالی آمریکا را در هم شکست، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهان داشت. روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» در گزارشی نوشت: «علی‌رغم آنکه ارتش آمریکا در مقایسه با ایران از تجهیزات نظامی بهتری برخوردار است اما ایران همچنان قادر است حتی یک جنگ محدود را هم  سخت و دردناک کند». روزنامه «نیویورک تایمز» نیز در گزارشی نوشت: «توانمندی‌های ایران، محاسبات آمریکا را دگرگون کرده است».

یقین به وعده الهی و خودباوری و مجاهدت خستگی ناپذیر در میدان‌های سخت، در کنار اعتماد به جوانان مومن و پرتلاش، نتایج شگفت انگیزی در بردارد. یک‌روز ‌تانک‌های پیشرفته دشمن را در گل فرو می‌برد و حماسه سوم خرداد را رقم می‌زند و روز دیگر با سامانه‌ای بومی که مزین به نام سوم خرداد است، پهپاد جاسوسی فوق مدرن آمریکایی را به قعر دریا می‌کشاند و دشمن را نقره داغ می‌کند.

اما ماجرا به همین جا ختم نمی‌شود. به این موارد دقت کنید:
ایران، دومین کشور دارای توانایی ساخت دریچه قلب در جهان است؛ دومین کشور در درمان تالاسمی با شیوه پیوند مغز استخوان؛ سومین تولیدکننده دکل‌های انتقال برق؛ رتبه دهم جهانی در فناوری لیزر؛ مقام دوم جهان در زمینه تولید نانو دارو؛ چهارمین کشور در تولید اتانول در دنیا؛ رتبه سوم جهان در صنعت سدسازی؛ نهمین کشور دارای چرخه کامل فناوری فضایی؛ دومین کشور دارای فناوری تولید پهپاد رادارگریز؛ اولین کشور تولیدکننده صنعتی بیوایمپلنت؛ چهارمین قدرت موشکی جهان؛ جزو 10 کشور سازنده زیردریایی در جهان؛ تولیدکننده سریعترین اژدر رادارگریز در جهان؛ دارای مولفه استراتژیک خودکفایی در بنزین؛ پنجمین کشور برتر سازنده ربات انسان نما؛ چهارمین کشور صاحب فناوری ساخت نیروگاه خورشیدی در جهان؛ اولین سازنده استارتر هواپیما در غرب آسیا؛ چهارمین قدرت دریایی جهان و... اینها تنها بخشی از توانمندی‌های غرورآفرین و افتخارآمیز جمهوری اسلامی ایران است.

اما خیلی از ما ایرانی‌ها از این توانمندی‌های غرورآفرین بی‌اطلاع هستیم؛ به قول معروف این ویژگی‌های حیرت انگیز «به چشم‌مان نیامده است»؛ علت چیست؟ این «به چشم نیامدن» دو علت اساسی دارد. علت اصلی آن در بیانیه گام دوم انقلاب توسط رهبر حکیم انقلاب اسلامی تشریح شد و آن اینکه: «در طول این چهل سال - و اکنون مانند همیشه - سیاست تبلیغی و رسانه‌ای دشمن و فعّال‌ترین برنامه‌های آن، مأیوس‌سازی مردم و حتّی مسئولان و مدیران ما از آینده است. خبرهای دروغ، تحلیل‌های مغرضانه، وارونه‌ نشان دادن واقعیّت‌ها، پنهان کردن جلوه‌های امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسّنات بزرگ، برنامه‌‌ همیشگی هزاران رسانه‌ صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملّت ایران است؛ و البتّه دنباله‌های آنان در داخل کشور نیز قابل مشاهده‌اند که با استفاده از آزادی‌ها در خدمت دشمن حرکت می‌کنند».

در آخرین نمونه، «برایان هوک» نماینده ویژه امور ایران در وزارت خارجه آمریکا- 18 خرداد 98- در پیامی ویدئویی با وارونه‌ نشان دادن واقعیّتها در ادعایی مضحک گفت: «دستاوردهای موشکی ایران فتوشاپ است»!. «هوک» 12 روز بعد، با تبدیل شدن پهپاد 220 میلیون دلاری آمریکایی به یک آهن پاره توسط موشک ایرانی، پاسخ را دریافت کرد. 

و اما علت دوم در اینکه این توانمندی‌های غرورآفرین «به چشممان نمی‌آید» مربوط به تقصیرها و قصورهایی است که در داخل کشور و در بخشی از حوزه‌ها مانند «اقتصاد» و همچنین برخی از صنایع از جمله «خودروسازی» رخ داده است. 

تقصیرها و قصورهایی که از اعتماد به دولت‌های خارجی زورگو و بدعهد ناشی می‌شود. از دیگر ویژگی‌های این رویکرد خسارت بار، بی‌اعتمادی به جوانان نخبه، مومن و انقلابی و یقین نداشتن به وعده الهی و عافیت‌طلبی و فقدان خودباوری است.

حماسه آزادسازی خرمشهر، ساقط کردن پهپاد فوق مدرن و گران قیمت آمریکایی و پیشرفت‌های ایران در حوزه‌های پزشکی، نانو، خودکفایی در تولید بنزین و...همگی از نتایج یقین به وعده الهی و اعتماد به جوانان انقلابی و به عبارتی همگی، «سوم خرداد»‌های جمهوری اسلامی ایران هستند. این «سوم خرداد»‌ها فتوشاپ نیست.

رهبر معظم انقلاب- 3 خرداد 95- خطاب به جوانان کشور فرمودند: «آینده انقلاب متعلق به شما است و شما هستید که باید این تاریخ را با عزت حفظ کنید و بدانید در آینده، خرمشهرها، در پیش است؛ البته نه در میدان جنگ نظامی، بلکه در میدانی که ویرانی‌های جنگ نظامی را ندارد و برعکس آبادانی نیز به‌دنبال دارد اما از جنگ نظامی سخت‌تر است. »

اکنون وظیفه همه ما ایرانیان و به خصوص جوانان، اهتمام در اجرای «جهاد کبیر» است. جهاد کبیر در عرصه سیاست شامل فریب نخوردن از دشمن و آگاهی از نقشه‌های اوست، در میدان اقتصاد نیز اجرای کامل اقتصاد مقاومتی و هضم نشدن در هاضمه اقتصاد جامعه جهانی است. همچنین این جهاد در عرصه اجتماع در به میدان آمدن‌ همه استعدادهای موجود در خدمت پیشرفت کشور تعریف می‌شود و در حوزه فرهنگ  و هنر نیز امر به انجام کارهای فرهنگی خودجوش توسط جوان‌های مومن و انقلابی است.

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

پربیننده‌ترین اخبار رسانه ها
اخبار روز رسانه ها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon