۳۷۵ میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های آبرسانی در روستاهای استان بوشهر سرمایه‌گذاری می‌شود

375 میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های آبرسانی در روستاهای استان بوشهر سرمایه‌گذاری می‌شود

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر با تاکید بر تسریع اجرای طرح‌های آبرسانی گفت: برای اجرای طرح‌های آب‌شیرین‌کن در راستای تامین آب آشامیدنی ساکنان روستاهای استان بوشهر به ظرفیت ۵۰ هزار متر مکعب ۳۷۵ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری می‌شود.

روح‌الله طاهریان‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با تاکید بر تامین آب آشامیدنی ساکنان روستاهای استان بوشهر اظهار داشت: این استان دارای 624 روستا دارای سکنه با جمعیتی افزون بر 311 هزار نفر است که 462 روستا با 290 هزار نفر جمعیت آن دارای شبکه آبرسانی هستند.

وی با اشاره به اجرای شبکه آبرسانی در 93 درصد روستاهای استان بوشهر خاطر نشان کرد: 162 روستا با 21 هزار نفر جمعیت و 7 درصد جمعیت روستایی استان بوشهر فاقد شبکه آبرسانی است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر با اشاره به اینکه علاوه بر روستاها برخی از شهرهای کوچک استان بوشهر تحت پوشش خدمات آبرسانی شرکت آب و فاضلاب روستایی هستند تصریح کرد: منابع آب آشامیدنی در روستاهای استان بوشهر از 61 حلقه چاه، 10 دهنه چشمه، 75 انشعاب از خطوط اصلی آبرسانی کوثر، کازرون و دیگر خطوط تامین می‌شود.

طاهریان‌پور طول شبکه آبرسانی روستاهای استان بوشهر را 5 هزار و 541 کیلومتر دانست و تصریح کرد: 3 هزار 468 کیلومتر آن شبکه توزیع و یک‌هزار و 973 کیلومتر  دیگر خط انتقال آب است.

وی، کل مشترکان آب روستایی استان بوشهر را 95 هزار و 473 فقره دانست و افزود: 92 درصد انشعابات آب در روستاهای خانگی و مابقی صنعتی، تجاری، عمومی و اداری است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر با اشاره به ایجاد 159 دستگاه مخازن ذخیره آب در روستاها خاطر نشان کرد: حجم این مخازن 71 هزار متر مکعب است که 35 دستگاه پمپ با ظرفیت 776 لیتر بر ثانیه برای انتقال آب راه‌اندازی شده است.

طاهریان‌پور مصرف روزانه آب در روستاهای استان بوشهر را افزون بر 100 هزار متر مکعب دانست و گفت: بحرانی‌ترین روستاها در تامین آب شهرستا تنگستان است که در راستای تامین آب این روستاها پروژه آب شیرین‌کن 7500 متر مکعبی طراحی و اجرایی شده است.

وی، با بیان اینکه زمین برای اجرای این پروژه تحویل سرمایه‌‌گذار شده است افزود: خوش بین هستیم که یکسال آینده پروژه آب شیرین‌کن تنگستان تکمیل شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر میزان سرمایه‌گذاری در اجرای طرح آب‌شیرین‌کن روستاهای تنگستان را 65 میلیارد تومان دانست و تصریح کرد: یکی دیگر از نقاط بحرانی در تامین آب روستایی، شیف نوکال است که برای حل مشکل این منطقه آب شیرین‌کن یک‌هزار مترمکعبی اجرایی شده است.

طاهریان‌پور با اشاره به اینکه این پروژه با سرمایه‌گذاری 10 میلیارد تومان 8 ماهه تکمیل می‌شود افزود: برای آبرسانی به روستاهای ساحلی دشتی نیز پروژه آب شیرین‌کن 600 متر مکعبی با اعتبار 7 میلیارد تومان طراحی شده که مدت اجرای این طرح 8 ماه اعلام شده است.

وی، از صدور مجوز آب شیرین کن روستاهای هلیله و بندرگاه شهر بوشهر خبر داد و بیان کرد: این دو روستا در کنار نیروگاه اتمی بوشهر قرار دارد که در راستای تامین آب آشامیدنی آنها پروژه آب شیرین‌کن یک‌هزار متر مکعبی با 10 میلیارد تومان طراحی شده که تا اسفندماه امسال وارد مدار می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر با اشاره به اجرای پروژه آب شیرین‌‌کن روستاهای شهرستان عسلویه خاطر نشان کرد: در این زمینه پروژه آب شیرین‌کن 5 هزار متر مکعبی مجوز آن صادر شده که به‌زودی برای اجرای آن با پیمانکار عقد قرار داد می‌شود.

طاهریان‌پور میزان سرمایه‌گذاری در اجرای پروژه آب شیرین‌کن عسلویه را 45 میلیارد تومان دانست و افزود: برای روستاهای شهرستان دیر و کنگان نیز پروژه‌های آب شیرین‌کن به ظرفیت هر کدام 2 هزار متر مکعب در شبانه‌روز طراحی شده که اجرای این پروژه‌ها هر کدام 20 میلیارد تومان نیاز به سرمایه گذاری دارد.

وی، با اشاره به اجرای پروژه آب شیرین سیراف به جم گفت: در اجرای این پروژه 28 هزار متر مکعبی با مشارکت وزارت نفت و نیرو 200 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری می‌شود که آب شهرها و روستاهای جم تامین می‌کند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر با بیان اینکه به ظرفیت در شبانه‌‌روز 50 هزار متر مکعب پروژه آب شیرین‌کن در روستاهای استان بوشهر در حال اجراء است تصریح کرد: حدود 13 هزار متر مکعب آن تا پایان امسال وارد مدار تولید و مابقی  سال آینده تکمیل می‌شود.

طاهریان‌پور با اشاره به میزان سرمایه‌گذاری در اجرای طرح‌های آب شیرین‌کن بیان کرد: برای اجرای طرح‌های آب‌شیرین‌کن در راستای تامین آب آشامیدنی ساکنان روستاهای استان بوشهر به ظرفیت 50 هزار متر مکعب 375 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری می‌شود.

وی، با اشاره به اجرای طرح‌های آب شیرین‌کن محلی برای تامین آب روستاهای عسلویه گفت: در این راستا از تاسیسات آب شیرین‌کن محلی که در روستاهای عسلویه وجود دارد برای تامین روزانه 2 هزار متر مکعب قرارداد منعقد شده است که یک‌هزار متر مکعب آن تا اواخر تیرماه وارد مدار می‌شود و با وارد مدار شده دیگر پروژه‌های آبرسانی، ظرفیت تامین آب در روستاهای عسلویه تا 1.5 برابر تا پایان تابستان افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon