۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای پرورش شتر در خراسان جنوبی اختصاص یافت
استاندار خراسانجنوبی از اجرای تحولات جدی در حوزه دامپروی خبر داد و گفت: بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای پرورش شتر اختصاص مییابد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدصادق معتمدیان از ابتدای حضور در استان سفر به شهرستانهای استان را در برنامه کاری خود قرار داده است تا از نزدیک در جریان ظرفیتها و مشکلات استان قرار گیرد و در جهت توسعه و آبادانی خراسان جنوبی گام بردارد.
شهرستان بشرویه مقصد دهمین سفر شهرستانی استاندار بود که در ابتدای این سفر دو روزه معتمدیان با حضور در گلزار شهدای شهر ارسک با ذکر فاتحه با آرمانهای شهیدان والامقام تجدید میثاق کرد.
استاندار در نخستین روز سفر خود به این شهرستان از مدرسه در حال ساخت متوسطه اول و مرکز خدمات جامع سلامت شهری شهر ارسک بازدید کرد و همراه با جمعی از مسئولین استانی از نزدیک مشکلات شهرستان و راهکارهای توسعه آن را مورد بررسی قرار داد.
معتمدیان در بازدید از بازار و برخی محلههای ارسک، با مردم به گفتگو پرداخت و دستورات لازم را صادر کرد.
استاندار خراسانجنوبی یکی از مشکلات ارسک را کمبود زیرساختهای بهداشتی ذکر کرد و گفت: تلاش خواهیم کرد که حداقل خدمات بهداشتی را در شهر ارسک ایجاد کنیم تا تردد مردم به شهر بشرویه کاهش یابد.
بهره برداری از استخر سرپوشیده دانش آموزی بشرویه
در نخستین روز از سفر استاندار خراسانجنوبی به بشرویه استخر سرپوشیده دانشآموزی بشرویه با زیربنای 700 متر مربع و اعتبار یک میلیارد و 500 میلیون تومان به بهره برداری رسید.
استاندار خراسانجنوبی در ادامه سفر از مزرعه در دست احداث هیدروپونیک شهرستان در روستای تاجآباد بازدید کرد، این مرزعه به وسعت یک هکتار توسط بخش خصوصی در دست اجرا است که از محل تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری یک میلیارد و 900 میلیون تومان برای آن اختصاص یافته است و 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
تکمیل پروژههای نیمهتمام در دستور کار است
معتمدیان با حضور در جمع مردم بشرویه بیان کرد: تکمیل پروژهها و طرحهای نیمهتمام از اولویتهای مهم دولت است که در این زمینه تلاش میشود با بسیج امکانات و ظرفیتهایی که در اختیار است بخشی از این پروژهها را تا پایان سال به بهرهبرداری برسانیم.
وی تأکید کرد: تلاش میکنیم با همکاری مردم و مدیران دستگاههای اجرایی، مشکلاتی از جمله امکانات رفاهی، بهداشتی و ارتباطی به ویژه مباحث مربوط به راهها که از مطالبات جدی مردم منطقه است را با برنامهریزی دقیق و منسجم رفع کنیم.
بشرویه؛ قطب شیلات و پرورش آبزیان
معتمدیان با بیان اینکه شهرستان بشرویه میتواند تحولات جدی در حوزه کشاورزی داشته باشد اظهار داشت: شهرستان بشرویه علاوه بر دارا بودن ظرفیتهای فراوان در زمینه دامداری، دامپروری و کشاورزی میتواند به عنوان قطب شیلات و پرورش آبزیان نیز مطرح شود.
وی در ادامه سفر به شهرستان بشرویه با همراهی نماینده مردم طبس، فردوس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی از بیمارستان 32 تختخوابی در حال احداث این شهرستان بازدید کرد.
استاندار خراسانجنوبی همچنین با خانواده شهیدان مهدی و حسین طاوسی دیدار و نشستی با نخبگان، فعالان سیاسی، اقتصادی و اجتماعی این شهرستان داشت.
سند آمایش سرزمینی خراسانجنوبی تدوین شد
معتمدیان در این دیدارها گفت: سند آمایش سرزمینی خراسانجنوبی که توسط 40 نفر از اساتید و نخبگان استان تدوین شده بود به سرانجام رسید و به عنوان یک سند بالادستی و چراغ راهنما برای برنامههای توسعهای و عمرانی استان ابلاغ کردیم.
وی با بیان اینکه سند توسعه استان نیز با توجه به تغییر و تحولاتی که در ساختار استان انجام گرفته بود بازنگری شد عنوان کرد: بازنگری سند توسعه شهرستانها نیز در سازمان مدیریت و برنامهریزی استان در حال انجام است که بهزودی ابلاغ میشود.
استاندار خراسانجنوبی اظهار داشت: بنا داریم در زمینه پرورش شتر، خراسانجنوبی را به عنوان قطب منطقهای مطرح و در بحث پرورش دام نیز پیگیر محمولههای وارداتی و اصلاح نژاد شده از خارج کشور هستیم.
واردات دام به استان در دو فاز اجرایی میشود
معتمدیان با بیان اینکه واردات دام در دو فاز اجرایی میشود گفت: در فاز نخست از دو هفته آینده بیش از 35 هزار رأس دام وارد استان میشود و از طریق وامهای ارزان قیمت این دامها بین مردم توزیع که پیشبینی میشود با واردات این دامها بیش از 10 هزار شغل در استان ایجاد شود.
وی در جلسه جمعبندی سفر به شهرستان بشرویه تصریح کرد: 60 مصوبه در بخشهای بهداشت و درمان، فضاهای آموزشی، وضعیت راهها و غیره برای این شهرستان بر اساس مطالبات مردم به تصویب رسید.
تصویب 11 مصوبه در حوزه ورزش و جوانان، احداث پنج مورد زمین چمن مصنوعی در نقاط مختلف شهرستان و تکمیل استخر سرپوشیده بشرویه تا دهه فجر امسال، استانداردسازی سیستمهای گرمایشی مدارس شهرستان، حذف تمام مدارس کانکسی شهرستان، آبرسانی شهری و روستایی، تکمیل شبکههای فاضلاب در بسیاری از روستاها، تأمین آب مورد نیاز واحدهای تولیدی، کشاورزی و دامپروری، مرمت، احیا و بازسازی قنوات، اتصال 19 روستای شهرستان بشرویه به اینترنت پرسرعت تا دهه فجر، آغاز عملیات اجرایی باند دوم بشرویه - طبس از مسیر خدا آفرید، بهسازی آسفالت مسیر خوسف به بشرویه، افزایش سرانه شهری بشرویه، راهاندازی مراکز پرورش شتر و اصلاح نژاد دام سبک، ساخت منزل مقاوم و خانهدار شدن محرومان و غیره بخشی از مصوبات سفر دو روزه استاندار به بشرویه بود.
در ادامه سفر میز خدمت با حضور استاندار خراسانجنوبی و مدیران کل استان در محل نماز جمعه بشرویه برگزار شد و به درخواستهای مردم رسیدگی شد.
حذف تمامی مدارس کانکسی استان تا پایان امسال
معتمدیان وجود مدارس کانکسی را یکی از دغدغه ها در سطح استان عنوان کرد و افزود: اگرچه شهرستان بشرویه کمترین کلاس کانکسی را دارد اما تا پایان سال شاهد حذف تمامی مدارس کانکسی خواهیم بود.
استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: تکمیل شبکههای فاضلاب در بسیاری از روستاها، تکمیل شبکههای توزیع آبرسانی در روستاهای شهرستان، تامین آب مورد نیاز واحدهای تولیدی، کشاورزی و دامپروری مصوباتی است که تا پایان سال باید اجرایی شود.
وی افزود: بهسازی آسفالت مسیر خوسف به بشرویه نیز از مصوبات سفر است که توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای انجام میشود.
اختصاص بیش از 300 میلیارد ریال اعتبار برای پرورش شتر در استان
بازدید از بافت فرسوده، محل احداث مصلی، خانه تاریخی کیان زاده و خانه تاریخی مستوفی بشرویه از برنامههای استاندار در دومین روز سفر به شهرستان بشرویه بود.
استاندار خراسان جنوبی گفت: بیش از 300 میلیارد ریال از سوی ستاد اجرایی در زمینههای مختلف ایجاد کشتارگاه شتر، فرآوری محصولات لبنی شتر و تولید و بسته بندی گوشت شتر در نظر گرفته شده است.
معتمدیان ادامه داد: شهرستان بشرویه علیرغم اینکه ظرفیتهای زیادی در زمینه دامداری و کشاوررزی دارد اما شاهد عقب ماندگیهای جدی در زیرساختها، اشتغال و معیشت هستیم.
وی گفت: تلاش میکنیم از مسئولان ارشد کشور به استان دعوت کنیم تا با مشکلات و ظرفیتها آشنا شوند و بتوانیم به سرعت توسعه استان را دنبال کنیم.
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: با اعتبارات محدود استانی نمیتوانیم برای توسعه استان اقدامی انجام دهیم و باید از اعتبارات ملی در اختیار وزارت خانهها برای توسعه استان بهره مند شویم و در این خصوص باید مسئولان استانی ارتباط نزدیک با وزاراتخانهها داشته باشند.
معتمدیان افزود: تلاش خواهیم کرد که برخی پروژههای نیمه تمام بشرویه را به اتمام برسانیم تا باعث رفع مشکلات مردم شود و بشرویه از بن بست خارج شود به همین منظور کمیتهای با مسئولیت معاون عمرانی تشکیل و بررسیهای کارشناسی در این زمینه انجام میشود و دبیرخانه پیگیری مصوبات سفرهای شهرستانی در معاونت عمرانی استانداری تشکیل شده که به موقع و در زمان بندی مشخص مصوبات را دنبال خواهد کرد.
انتهای پیام/ش