استاندار یزد: باید دانشگاه یزد را به جایگاه اصلی خود برسانیم
استاندار یزد با بیان اینکه باید دانشگاه یزد را به جایگاه اصلی خود برسانیم که درخور نام استان باشد گفت: یزد در بسیاری از شاخصها سرآمد است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمد علی طالبی پیش از ظهر امروز در آئین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه یزد که در سالن شهید جلیل شاهی این دانشگاه برگزار شد با اشاره به اینکه دکتر اولیا در طول سالهای مدیریت خود، عملکرد بسیار خوبی را در دانشگاه یزد داشتند اظهار داشت: همکاری بسیار خوب و مناسبی را با مسئولین سیاسی استان در طول سالهای گذشته در زمان مدیریت دکتر اولیا مشاهده کردیم و به واسطه این همکاری مناسب قدمهایی را در مسیر توسعه استان برداشتند و احساس مسئولیت زیادی در خصوص مسائل استان در عملکردشان به خوبی قابل مشاهده بود.
استاندار یزد خاطرنشان کرد: دانشگاه یزد با خاستگاه بسیار خوب، اعتماد مردم و مسئولان استان به این دانشگاه و همچنین نقش این دانشگاه به عنوان دانشگاه مادر در استان، بیش از این میتواند در فرآیند توسعه استان نقش آفرین باشد و ما نیازمند دانشگاهی هستیم که در همه موضوعات استان نظر و دیدگاه داشته و مشارکت در موضوعات مختلف در سطح ملی و استانی را در دستور کار خود قرار دهد.
وی با تاکید بر اینکه امروز باید دغدغههای شخصی رئیس سابق دانشگاه یزد به یک مرام و منش در کل ارکان دانشگاه تبدیل شود و کل مجموعه دانشگاه در خدمت پیشرفت و رشد روزافزون استان در حوزههای مختلف قرار گیرد، گفت: ما در دانشگاه یزد دارای اساتید برجسته و دانشجویان نخبه هستیم که باید از این ظرفیت در راستای توسعه و پیشرفته و رفع مشکلات پیش روی استان بهرهمند شویم.
طالبی با بیان اینکه باید دانشگاه یزد را به جایگاه اصلی خود برسانیم که درخور نام استان باشد افزود: یزد در بسیاری از شاخصها سرآمد است و میتوانیم همانند رتبههای مناسبی که در سطح کشور در رقابتهای مختلف علمی کسب کردهایم عمل کنیم که در این خصوص شاید لازم باشد که دانشگاه یزد بیش از گذشته خود را نشان دهد و به نحوی عمل شود که بهترین دانشگاه در رتبهبندیهای کشوری را در یزد داشته باشیم.
استاندار یزد با تاکید بر اینکه ساماندهی آموزش عالی استان باید مدنظر قرار گیرد اظهار داشت: این آمادگی را اعلام کردیم که یزد در زمینه پایلوت باشد زیرا باید دانشگاهها در مناطق مختلف استان را هدفمند و وضعیت آنها را سامان دهیم.
وی تربیت دانشجویان دغدغه مند نسبت به مسائل کشوری و استانی را خواستار شد و افزود: ما علاوه بر مباحث آموزشی و پژوهشی وظایف دیگری نیز برعهده داریم که مهمترین آن، تربیت دانشجویان دغدغه مند نسبت به مسائل مختلف در سطح کشور است و باید دانست که اگر دانشجویان نسبت به این مسائل بیتوجه باشند نگرانیهای بسیاری را به وجود خواهد آورد.
طالبی در پایان تصریح کرد: نمونه بیتوجهی دانشجویان به مسائل اجتماعی در کشور را میتوانیم به اوایل دهه 70 اشاره کرد که در آن زمان مقام معظم رهبری خواستار توجه بیشتر این قشر به مسائل کشور شدند که دوباره تحرکی به وجود آمد و برای احیای این تحرک در حال حاضر نیازمند افزایش نشاط سیاسی و اجتماعی در دانشگاهها هستیم.
انتهای پیام/ش