طرح نشاط معنوی در بقاع شاخص استان مرکزی اجرا میشود
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با بیان اینکه ۶۰ ویژهبرنامه در بقاع شاخص استان مرکزی به مناسبت روز بزرگداشت امامزادگان برگزار میشود گفت: طرح نشاط معنوی در بقاع شاخص استان مرکزی اجرا میشود.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجتالاسلام حسین دلاوری ظهر امروز در نشست خبری با موضوع نشاط معنوی و با هدف غنیسازی اوقات فراغت در بقاع متبرکه و نزدیک شدن به روز ملی امامزادگان با اشاره به برنامههای اداره کل اوقاف و امور خیریه استان در این زمینه اظهار داشت: هر سال در کشور همزمان با تعطیلی مدارس، سازمان اوقاف و امور خیریه اقدام به برگزاری برنامههای نشاط معنوی در مقطع نونهالان، نوجوانان و جوانان در سطح بقاع متبرکه میکند.
وی افزود: در بقاع شاخص استان از جمله در 5 بقعه متبرکه شاخص در اراک، 2 بقعه متبرکه در تفرش، 4 بقعه متبرکه در خمین، 2 بقعه متبرکه در زرندیه، ساوه 8 بقعه متبرکه سطح یک و 12 بقعه متبرکه سطح دو، 3 بقعه متبرکه شازند، فراهان، خنداب و محلات همچنین 2 بقعه متبرکه آشتیان و 4 بقعه متبرکه دلیجان از سیزدهم تا پایان مردادماه، برنامههای طرح نشاط معنوی اوقات فراغت و کلاسهای تابستانی برگزار میشود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به طرح نشاط معنوی در بقاع متبرکه ادامه داد: یکی از مزایای اجرای این طرح، جلوگیری از موازیکاری و هزینههای اضافی در برگزاری برنامهها است، به همین سبب این طرح با مشارکت بسیج، آموزش و پرورش، کانونهای فرهنگی و هنری و اتحادیه انجمنهای اسلامی با برگزاری کلاسهای آموزشی، قرآنی، اردویی و تفریحی و سایر فعالیتها انجام میشود.
دلاوری بیان کرد: بقاع متبرکهای که دارای ظرفیت اردویی باشند مقصد برنامههای اردویی و گردشگری برای دانشآموزان، نونهالان و سایر مقاطع با هدف برنامههای آموزشی و فرهنگی قرار میگیرند.
وی با اشاره به مبلغان اعزامی اوقاف به استان قم گفت: حدود 30 مبلغ بومی در بقاع متبرکه و 30 مبلغ اعزامی از حوزه علمیه قم که به صورت مستمر فعالیت دارند در این طرح انجام وظیفه میکنند و بخش دیگر برنامهها، کلاسهای تابستانی است که در بقاع متبرکه کلاسهای محتوایی و مهارتهای دهگانه از جمله مدیریت خشم، ارتباط موثر، مدیریت استرس، نقاشی، خطاطی، گلدوزی و سایر کلاسها برگزار میشود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: سبک زندگی ایرانی اسلامی موضوع مهمی است که جوانان به این موضوع باید اهتمام ویژهای داشته باشند. به همین سبب اعزام مربیان برای آموزش دورههای مربیگری انجام میشود که حدود 18 مربی اعم از زن و مرد آموزشهای لازم را دیدهاند که به صورت ویژه در کلاسهای طرح نشاط معنوی با سبک زندگی ایرانی اسلامی فعالیت میکنند.
دلاوری خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این برنامهها استعدادیابی جوانان است تا بخشی از خلاء تربیتی در مدارس با همکاری دستگاههای مربوطه برطرف شود و در زمینه آموزش هم آموزههای دینی موضوع مهمی است. زیرا تربیت در این راستا نقش اساسی و مهم در ساختن جامعهای سالم و به دور از ناهنجاری دارد به همین سبب تربیت درست و صحیح براساس آموزشهای مورد پذیرش، جامعه و فرهنگ اسلامی ما را به مدینه فاضله میرساند.
60 ویژهبرنامه در بقاع شاخص استان به مناسبت روز بزرگداشت امامزادگان
وی با اشاره به ویژهبرنامههای پنجم ذیالقعده، روز تکریم و بزرگداشت امامزادگان ادامه داد: در کشورهای اروپایی در آیین مسیحیت، یهود و دیگر ادیان الهی کلیسا و سایر مکانهای مورد تقدیس تکریم میشوند و با دیدگاه مقدس به آنها مینگرند که در کشور ما هم امامزادگان و مکانهای مقدس مورد تکریم و بزرگداشت قرار میگیرند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: امامزادگان به عنوان انسانهای بزرگ کانونی برای درس انسانیت، اخلاق و انساندوستی است و فضای معنوی برای رسیدن به خدا، آرامش، همدلی و وحدت است.
دلاوری تصریح کرد: همایش ائمه جماعات استان مرکزی در آستان مقدس امامزاده سهلبنعلی(ع) آستانه، همایش پیادهروی و اعزام 20 مبلغ دینی از حوزه علمیه قم و 40 مبلغ بومی از جمله برنامههای طرح نشاط معنوی است.
وی با اشاره به سازماندهی نذورات مردم گفت: نذوراتِ اهدایی مردم و خیران توسط اداره کل اوقاف و امور خیریه اداره میشود اما اوقاف به صورت مستقیم نقشی در آن نداشته و تنها نقش نظارتی در این زمینه دارد.
انتهای پیام/ ع