جشنواره ملی خوشنویسی رضوی میدان محک و آزمایش است

جشنواره ملی خوشنویسی رضوی میدان محک و آزمایش است

نایب رئیس انجمن خوشنویسی ایران گفت: رویدادهایی همچون جشنواره ملی خوشنویسی رضوی در واقع میدان آزمایش و محک زدن بوده تا هنرمند مختصات خود را دانسته و براساس آن نقشش را تعیین کرده و به هدفش دست یابد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ار بیرجند، به نقل از روابط عمومی هفدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع)، علی اشرف صندوق آبادی اظهار داشت: در شهر و استانی که ظرفیت‌هایی همچون استاد اسماعیلی مود و دیگر بزرگان عرصه خوشنویسی را دارد ظرفیت برگزاری جشنواره ملی خوشنویسی رضوی وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه هر هنری بدون سختی امکان‌پذیر نبوده و هیچ چیز به آسانی به‌دست نمی‌آید گفت: هر انسانی در جریان تلاطم‌ها و سختی‌ها پخته شده و در هیچ شرایطی در حوزه علم و هنر به سادگی چیزی به کسی نمی‌دهند، بلکه همت بلند انسان‌های بزرگ را به جایی می‌رساند.

نایب رئیس انجمن خوشنویسی ایران ادامه داد: تا زمانی که انسان طاقت دشواری و صبوری نداشته باشد هیچ گاه به پیروزی و ظفر نمی‌رسد.

صندوق‌آبادی با توصیه به جوانان و پیشکسوتان عرصه هنر خوشنویسی برای شرکت در جشنواره ملی خوشنویسی رضوی گفت: جوانان باید با شرکت در این گونه جشنواره‌ها هنر خود را محک زده تا با انگیزه‌ای بیشتری در عرصه باقی بمانند.

وی با اشاره به اینکه از نظر کمیت افراد زیادی به خوشنویسی علاقه‌مند بوده و آن را دنبال می‌کنند، افزود: از نظر کیفیت امروز جوانانی در جای جای کشور وجود دارند که کمتر از بزرگان خوشنویسی ایران نیستند؛ امروز رشد فزاینده‌ای از نظر هنری و خلق آثار بدیع داشته‌ایم که این امر جای تبریک به اساتیدی دارد که زمینه ورود جوانان علاقه‌مند به این عرصه را فراهم کرده‌اند.

صندوق‌آبادی یادآور شد: وی با بیان اینکه هر مقطع زمانی اقتضائات خود را دارد و نمی‌توان امروز را با دهه پنجاه و شصت مقایسه کرد، افزود: امروز افکار، اندیشه‌ها و حتی جریانات اجتماعی نسبت به گذشته تغییر کرده و هر زمان شرایط خاص خود را دارد.

نایب رئیس انجمن خوشنویسی ایران با اشاره به اینکه خوشنویسی هنری است که خاستگاه آن ایران بوده و مربوط به تاریخ، تمدن و فرهنگ این مرز و بوم است، یادآور شد: بنابراین باید داشته‌هایمان را قدر دانسته و آن را به جهان معرفی کنیم. ایران به موضوعاتی همچون ادبیات، خوشنویسی و فرشبافی در جهان شهرت دارد که اگر نسبت به آنها بی‌توجهی کنیم در واقع به تاریخ، فرهنگ و تمدن خود بی‌توجهی کرده‌ایم.

وی گفت: مسئولان در حوزه آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها باید هنر خوشنویسی را که هنر معنایی و مربوط به ادبیات بوده و پیام دارد را ترویج کنند. به این سبب که اگر این هنر ترویج یابد و جوانان کشورمان به این هنر آراسته شوند بهتر خواهند توانست خود را به جهانیان معرفی کنند.

شایان ذکر است هفدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) توسط بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) در سال جاری در رشته‌‌های گوناگون و به میزبانی استان‌های مختلف کشور برگزار می‌شود. در همین راستا استان خراسان جنوبی میزبان جشنواره خوشنویسی رضوی است که اختتامیه آن آذرماه سال جاری به میزبانی شهر بیرجند برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon