۲ هزار دوربین کنترل سرعت در محورهای مواصلاتی کشور نصب میشود
فرمانده پلیس راه کشور گفت: تلاش میشود در چند ماه آینده ۲ هزار دستگاه دوربین در محورهای مواصلاتی کشور نصب شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سردار محمدحسین حمیدی ظهر امروز در حاشیه شورای ترافیک خراسان جنوبی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خراسان جنوبی یکی از استانهایی است که در مدت 10 سال گذشته پروژههای خوبی را دنبال کرده و تلاشها و زحمات مسئولان و همکاری مردم سبب شد تا با وجود افزایش سفرهای مردم حوادث تا حدی کنترل شود و در این راستا سال گذشته خراسان جنوبی جزو استانهای برتر بوده است.
فرمانده پلیس راه کشور در پاسخ به سئوالی مبنی بر آخرین وضعیت جاده بیرجند ـ قاین گفت: برای محور بیرجند ـ قاین دیر اقدام شد و در سالهای گذشته که در کشور مشکلات اقتصادی و مالی زیادی وجود نداشت بهتر میشد برای این محور اعتبار گذاشت در هر حال مسئولان پیگیرند در حالی که این محور جزو پروژههای سنگین است و امیدواریم طبق وعدههای داده شده در آینده شاهد افتتاح آن باشیم.
حمیدی افزود: در 10 سال گذشته 400 دوربین در سطح کشور نصب شد که در یک اقدام جهادی سال 95 ـ 96، یک هزار و 800 دوربین نصب کردیم و در حال حاضر تلاش میشود در چند ماه آینده فاز دوم یعنی نصب 2 هزار دستگاه دوربین در کشور انجام شود.
وی اظهار داشت: طبق برآورد ما در سطح کشور نیاز به 6 هزار دوربین است که در فاز نخست تا چند ماه آینده 2 هزار دوربین نصب و در فاز سوم مابقی را بتوانیم راهاندازی کنیم.
فرمانده پلیس راه کشور در پاسخ به سئوالی مبنی بر عدم وجود ایستگاههای آتشنشانی بینجادهای گفت: اینکه به عنوان مثال بخواهیم در هر 10 کیلومتری ایستگاه آتشنشانی بین جادهای بزنیم این امر محقق نمیشود یا اگر در فاصله 60 کیلومتری هم احداث شود و حادثهای در بین این فاصله رخ دهد تا زمانی که ماشین و تجهیزات آتش نشانی برسد آتش سوزان میشود پس در گام نخست باید حادثه را با داشتن حداقلها یعنی وجود کپسولهای آتش نشانی در هر ماشین مهار کرد.
حمیدی افزود: برای محمولههای خطرناک سازمانهای مربوطه مکلفند در مسیرهای پرتردد تدابیر لازم را ایجاد کنند و برای مابقی وسایل نقلیه وجود کپسول آتش نشانی از ضروریات است و از طرفی آموزشهای لازم نیز باید به رانندگان داده شود تا هنگام حادثه با امکانات موجود جلوی حادثه گرفته شود.
انتهای پیام/ش