۴۵۰۰ دانش‌آموز خراسان جنوبی در طرح دادرس رقابت کردند

4500 دانش آموزان خراسان جنوبی در طرح دادرس رقابت کردند

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: در مرحله شهرستانی طرح دادرس قریب به چهارهزار و ۵۰۰ نفر از دانش‌آموزان به‌رقابت پرداختند و ۳۰۸ نفر به مرحله استانی راه یافتند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدرحیم شهریاری عصر دوشنبه در مراسم اختتامیه المپیاد دانش‌آموزی طرح دادرس اظهار داشت: افزایش توان جامعه، ارتقاء آموزش‌های امدادی و پیشگیری از حوادث و سوانح از جمله مأموریت‌های جمعیت هلال احمر است.

وی با بیان اینکه "باید تمام سطوح جامعه آمادگی پیشگیری از حوادث را داشته باشند تا خسارت‌های کمتری را شاهد باشیم"، افزود: دانش‌آموزان قشری مستعد برای ارائه آموزش‌ها و انتقال آن به دیگر اقشار جامعه هستند.

شهریاری با اشاره به برگزاری طرح دادرس ابراز کرد: در مرحله شهرستانی این طرح قریب به چهارهزار و 500 نفر از دانش‌آموزان به رقابت پرداختند و 308 نفر به مرحله استانی راه یافتند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین در مرحله استانی از این طرح 154 نفر در بخش برادران و 154 نفر در بخش خواهران به رقابت پرداخته که از هر گروه یک تیم به المپیاد کشوری راه یافتند.

وی راجع به اهداف اجرای طرح گفت: حضور و مشارکت دانش‌آموزان در امور اجتماعی، آمادگی در برابر حوادث طبیعی و غیرطبیعی و انتقال آنچه آموخته‌اند به جامعه از جمله اهداف این طرح است.

شهریاری با بیان اینکه جمعیت دانش‌آموزی یکی از بسترهای ورود به آموزش همگانی است، اظهار کرد: المپیاد دادرس دانش‌آموزان را به‌عنوان امدادگرانی کوشا و توانمند تربیت می‌کند.

150 مدرسه در خراسان جنوبی تحت پوشش طرح دادرس قرار گرفتند

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی در این  مراسم با اعلام اینکه 150 مدرسه در خراسان جنوبی تحت پوشش طرح دادرس قرار گرفتند، گفت: افزایش مشارکت‌های اجتماعی و تقویت حضور در امور مختلف جامعه از نتایج مطلوب این طرح بوده است.

محمدعلی واقعی بیان کرد: طرح دادرس دانش‌آموزان را برای روزهای سخت و ورود به اجتماع آماده می‌کند.

وی اضافه کرد: همان‌گونه که نیروهای امدادی برای تمام حوادث مترقبه و غیرمترقبه آماده هستند، آموزش‌های امدادی هلال احمر کمک می‌کند که در وقوع حوادث در کمترین زمان ممکن، بیشترین بهره‌وری را داشته باشیم.

واقعی با اشاره به آموزش‌های هلال احمر اعم از پانسمان، احیای قلب و کمک‌های اولیه ابراز کرد: این آموزش‌ها باعث تقویت خودامدادی بین دانش‌آموزان، آشنایی با حوادث طبیعی و غیرطبیعی و نحوه برخورد با آن‌ها می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: ارتقاء سطح آمادگی خانواده‌ها در برابر حوادث، کمک به احیای زندگی در حوادث و افزایش مهارت‌های دانش‌آموزان در مقابله با بحران از جمله اهداف محوری طرح دادرس است.

وی با اعلام اینکه 150 مدرسه در خراسان جنوبی تحت پوشش طرح دادرس قرار گرفتند، افزود: افزایش مشارکت‌های اجتماعی و تقویت حضور در امور مختلف جامعه از نتایج مطلوب این طرح بوده است.

واقعی از اجرای طرح مشارکتی سلامت در مدارس خبر داد و گفت: 15 درصد دانش‌آموزان تحت پوشش این‌طرح قرار گرفته و با انواع مسائل بهداشتی و بیماری‌های واگیر و غیرواگیر آشنا شده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی ادامه داد: طرح خانه مدرسه و همیار مشاور از دیگر طرح‌های اجراشده در راستای افزایش ارتقاء مهارت‌های دانش‌آموزان است.

برگزیدگان مرحله استانی این طرح در بخش دختران به‌ترتیب قاین، طبس و زیرکوه بودند و جام بشردوستی مسابقات به شهرستان بیرجند اختصاص یافته است. همچنین در بخش برادران شهرستان‌های طبس، بشرویه و خوسف به‌ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را کسب کرده و جام بشردوستی به قاین اختصاص یافت.

انتهای پیام/ت*

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon