رویکردهای هفتگانه وزارت صنعت برای رونق تولید / هدفگذاری ایران برای افزایش صادرات غیرنفتی
معاون وزیر صنعت توسعه صادرات غیرنفتی، توسعه فناوری و مشارکت دانشبنیانها، مدیریت بازار، ساماندهی لجستیکها و توسعه تجارت الکترونیک و بهبود فضای کسبوکار مرتبط با صنعت، معدن و تجارت را از دیگر رویکردهای هفتگانه وزارت صنعت در رونق تولید عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرمسار، محسن صالحی نیا ظهر امروز در آئین بزرگداشت روز صنعت و معدن در گرمسار اظهار داشت: تأمین منابع مالی، توسعه سرمایهگذاری، توسعه تولید، تأمین ساخت دولت و توسعه معادن و صنایع معدنی و معادن کوچک ازجمله رویکردهای وزارت صمت در راستای رونق تولید و ایجاد اشتغال است.
وی توسعه صادرات غیرنفتی، توسعه فناوری و مشارکت دانشبنیانها، مدیریت بازار، ساماندهی لجستیکها و توسعه تجارت الکترونیک و بهبود فضای کسبوکار مرتبط با صنعت، معدن و تجارت را از دیگر رویکردهای هفتگانه وزارت صنعت در رونق تولید عنوان کرد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت کشور از فعالیت حدود 43 هزار و 500 واحد تولیدی در کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: این واحدها در 870 شهرک و ناحیه صنعتی کشور واقع شدهاند.
صالحی نیا بیان داشت: در استان سمنان 31 هزار نفر در واحدهای تولیدی و صنعتی مشغول به فعالیت هستند که این میزان برابر 3.4 درصد کل کشور محسوب میشود.
وی با تأکید بر اینکه 40 درصد از تسهیلات باید به بخش صنعت اختصاص یابد افزود: 30 درصد از این سهم تا امروز محقق شده است و انتظار این است که توجهی بیشازپیش در این مورد اعمال شود.
زیرساختهای لازم برای شکلگیری صنایع جدید در کشور فراهم شود
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از شکلگیری صنایع جدید در کشور خبر داد و گفت: لازم است در این زمینه زیرساختهای لازم و موردنیاز فراهم شود.
صالحی نیا با تأکید بر عزم جدی در حوزه توسعه رونق تولید و حمایت از کارآفرینان و تولیدکنندگان گفت: تأمین مالی و نقدینگی، کاهش نرخ ارز و تأمین مواد اولیه از جدیترین چالشهای بخش صنعت است.
به گزارش تسنیم، 2.8 درصد از واحدهای صنعتی و تولیدی بهرهبرداری شده کشور در استان سمنان فعال است.
انتهای پیام/ ع