محرومیت زدایی از شهرستان نهبندان نیازمند بودجه ویژه و کار جهادی است
نماینده نهبندان و سربیشه در مجلس گفت: متاسفانه طرح محرومیت زدایی نهبندان به مرور از جداول اعتبارات کلان استان حذف شد که با پیگیریهای انجام شده دوباره احیا شد اما محرومیت زدایی از این شهرستان نیازمند بودجه ویژه و کار جهادی است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، نظر افضلی در سفر به شهرستان نهبندان از بیمارستان شهید آتشدست نهبندان و طرحهای بهداشتی در حال ساخت این مرکز بازدید کرد و از نزدیک در جریان مشکلات و مسائل این پروژه قرار گرفت.
نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از این بیمارستان گفت: در راستای ارتقای پوشش بهداشت و درمان در شهرستان نهبندان اقدامات زیادی در سالهای گذشته انجام شده است.
وی بیان کرد: اخذ مجوز ارتقای ظرفیت بیمارستان شهید آتشدست نهبندان از 32 تخت به 95 تخت فعال بیمارستانی، اخذ مجوز پذیرش دانشجو در مجتمع آموزش عالی نهبندان، اخذ مجوز تخصیص دستگاه سی تی اسکن به بیمارستان نهبندان و در اولویت قرارگیری این دستگاه در لیست وزارت بهداشت از جمله اقدامات صورت گرفته است.
افضلی افزود: با ساخت مرکز سی تی اسکن بیمارستان نهبندان و تجهیز آن بالغ بر 40 درصد از اعزام بیماران به خارج از شهرستان نهبندان کاهش خواهد یافت.
اخذ دستور اختصاص 3 دستگاه آمبولانس برای شهرستان نهبندان
نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اخذ اعتبار برای ساخت اورژانس بیمارستان نهبندان، پیگیری از طریق سازمان تامین اجتماعی جهت ساخت بیمارستان تامین اجتماعی در این شهرستان، اخذ دستور و تهیه بسیاری از نیازمندیهای بهداشتی و امکانات بیمارستانی شهرستان و اخذ دستور اختصاص 3 دستگاه آمبولانس برای شهرستان که یک دستگاه در آذرماه 95 تحویل شده و دو دستگاه در لیست تحویلی وزارت بهداشت در نخستین تحویل آمبولانس کشور قرار دارد نیز از دیگر اقدامات انجام شده است.
نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی در ادامه سفر به نهبندان از مجتمع پرورش شتر این شهرستان نیز بازدید کرد.
نهبندان 10 درصد جمعیت شتر کشور را دارد
افضلی بیان کرد: نهبندان با دارا بودن 17 هزار نفر شتر یعنی حدود 10 درصد جمعیت شتر کشور به عنوان قطب پرورش شتر استان و یکی از محلهای پرورش این دام در کشور محسوب میشود.
وی گفت: باید در جهت تکمیل زنجیره تولید در این بخش تلاشهای زیادی انجام شود و در حال حاضر روزانه 5 تن شیر شتر و سالانه 2 هزار و 400 تن گوشت شتر در شهرستان نهبندان تولید میشود که با راهاندازی مراکز فرآوری و بسته بندی این محصولات میتوان زمینه توسعه این بخش و صادرات محصولات را فراهم آورد.
نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سرمایه گذاری در زمینههای ساخت مرکز تولید شیرخشک از شیر شتر، بستهبندی شیر شتر و استفاده از پشم شتر میتواند در تکمیل این زنجیره موثر باشد که در سالهای اخیر شاهد توسعه تحقیقات علمی و سرمایه گذاری خصوصی در این بخش بودهایم.
مشکل آنتن دهی تلفن همراه در روستاهای شهرستان نهبندان
رئیس مجمع نمایندگان استان همچنین با حضور در روستای گوجیکه در جمع مردم این روستا گفت: مشکلات مطرح شده در این جلسه از طرف مردم در جهت رفع آنها چاره اندیشی میشود.
وی با اشاره به مشکلات روستا بیان کرد: در این روستا و 7 روستای مجاور مشکل آنتن دهی تلفن همراه وجود دارد که در این راستا مکاتبات و پیگیریهای زیادی در سطح وزارت ارتباطات و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان انجام شده است.
افضلی اظهار داشت: موضوع تحت پیگیری قرار خواهد گرفت تا این مشکل هرچه زودتر مرتفع شود.
احیای مجدد طرح محرومیت زدایی از سربیشه و نهبندان
نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برنامه زمان بندی داده شده از سوی اداره کل ارتباطات استان اظهار داشت: تا پایان شهریور سال جاری باید موضوع آنتن دهی تلفن همراه و همچنین اینترنت در اکثر مناطق حوزه انتخابیه به حد مطلوب برسد.
رئیس مجمع نمایندگان استان در این جلسه با اشاره به اقدامات انجام شده در مجلس شورای اسلامی، مذاکرات حضوری با وزاری مختلف و مسئولین بالادستی کشور و همچنین مکاتبات با آنها اظهار داشت: در سالهای اخیر شهرستانهای نهبندان و سربیشه مورد توجه مسئولین رده بالای کشور در جهت محرومیت زدایی قرار گرفته است.
افضلی ادامه داد: در سال 78 شاهد سفر مقام معظم رهبری به شهرستان نهبندان بودیم و در نتیجه این سفر پرخیر و برکت در سال 81 کلیات طرح توسعه نهبندان در هیات دولت مصوب شده و مقرر شد در قالب یک برنامه 10 ساله با تزریق 60 میلیارد تومان در راستای محرومیت زدایی از منطقه اقدام شود اما متاسفانه این طرح به مرور از جداول اعتبارات کلان استان حذف شد و اعتبار آن نیز تخصیص داده نشده و بیش از 70 درصد آن اجرایی نشد و انگار بحث محرومیت زدایی از سربیشه و نهبندان در سطح ملی فراموش شده بود.
وی افزود: از سال 95 و در مجلس شورای اسلامی پیگیریهای متعدد انجام شد و خوشبختانه این طرح مجددا احیا شده و در دو سال گذشته در مجموع 30 میلیارد تومان به دو شهرستان در قالب طرح توسعه و مضاف بر بودجههای استانی تزریق شده است.
محرومیت زدایی از منطقه نیازمند بودجه ویژه و کار جهادی است
نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی گفت: این مبالغ ناچیز بوده و برای محرومیت زدایی از منطقه نیازمند بودجه ویژه و کار جهادی هستیم که برای اختصاص بودجه ویژه نیز مکاتباتی شده و پیشرفتهایی حاصل شده و در زمینه کارجهادی نیز بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت و قرارگاه پیشرفت و آیادانی را با مذاکرات در سطح بالا توانستهایم به منطقه آورده و امیدواریم با شروع فاز اجرایی این نهادها و تزریق بودجه شاهد شکوفایی اقتصادی و رفع نسبی محرومیت در منطقه باشیم.
افضلی در ادامه سفر به شهرستان نهبندان ار روستای بیچند بازدید کرد و در جمع مردم گفت: کمبود آب در روستا و عدم پوشش شبکههای دیجیتال در این روستا از مشکلات اصلی مردم منطقه است که در این زمینه با پیگیریهای انجام شده و قولهای که داده شده این مشکل تا پایان تیرماه برطرف میشود.
ضریب پوشش دیجیتال در نهبندان 62 درصد است
وی با اشاره به جلسه چند هفته پیش خود با ریاست سازمان صدا و سیمای استان و هیئت نظارت بر صدا و سیما عنوان کرد: در زمینه پوشش دیجیتال در دو شهرستان به نسبت استان و کشور شاهد عقبماندگی هستیم و در حال حاضر ضریب پوشش در نهبندان 62 درصد است که ریاست سازمان صدا و سیما قول مساعد دادند تا پایان سال 98 این ضریب به 90 درصد برسد.
نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی در زمینه اشتغال و کار جوانان روستا عنوان کرد:به منظور ایجاد اشتغال پایدار و رفع محرومیت و با پیگیریهای زیاد موفق شدیم بنیاد برکت را به منطقه آورده و تسهیلات خوبی ارائه شود.
اخذ مجوز واردات دام داشتی و مولد از کشورهای افغانستان و پاکستان
افضلی بیان کرد: با پیشنهاد به وزیر کشاورزی و پیگیری زیاد موفق شدیم مجوز واردات دام داشتی و مولد از کشورهای افغانستان و پاکستان از مرزهای خود با تخصیص ارز 4200 تومانی بگیریم که با اجرای این طرح میتوان زمینه اشتغال بسیاری از جوانان را فراهم کرد.
نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این موضوع همکاری تمام نهادها و اطلاع رسانی صحیح و به موقع به مردم را میطلبد و امیدواریم با بهرهبرداری از ظرفیت فراهم شده شاهد توسعه اشتغال و پیشرفت منطقه باشیم.
انتهای پیام/ن