نظارت بر مناطق گردشگری چهارمحال و بختیاری وجود ندارد
معاون دادستان عمومی و انقلاب شهرکرد با اشاره به اینکه تخلفاتی از دهکده توریستی زاگرس و باغهای گردشگری به دست رسیده است، گفت: نظارت مناسبی بر مناطق گردشگری و تفریحی استان صورت نمیگیرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، اقبال عباسی پیش از ظهر امروز در شورای گفت وگوی بخش خصوصی و دولتی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در این شورا باید برنامههای دستگاههای دولتی ارائه شود، گفت: پیشنهادات هر طرح در زمان مطالعه باید ارائه شود و در زمان ارائه باید مشاغ خوصی مرتبط با طرح نیز حضور داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه مشوقهای ارائه شده برای همکاری بخش خصوصی در طرحهای دولتی از ارزش زیادی برخوردار هستند، افزود: ارائه 5 تا 10 درصد معافیت مالیاتی و واردات ماشینآلات بدون اخذ هزینه گمرک از جمله مشوقهای طرحهای گردشگردی هستند که باید برای سرمایهگذاران تبیین شوند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه واگذاری بناهای تاریخی و پروژههای در دست اقدام باید برای مردم اطلاعرسانی شوند، اضافه کرد: در حوزه بومگردی، صنایع دستی و گردشگری باید برنامههای سال 98 احصا و با تشریح مراحل اجرا تبیین شود.
عباسی با اشاره به اینکه طرحهای گردشگری که با وجود اخذ مجوز نیمهتمام ماندن و تسهیلات دریافت نگرفتند باید بررسی شوند، ادامه داد: سرمایهگذارانی که با طرح توجیهی چندین میلیاردی مجوز گرفتند و در حال حاضر توانایی پرداخت مبلغ پایین خرید زمین را ندارند باید رها شوند.
وی با بیان اینکه در یک جلسه باید مراحل طی فرآیندهای اداری مورد بررسی قرار گیرد، گفت: سرمایهگذاران باید ابتدا به ارگانهای مربوطه و سپس برای رفع موانع به استانداری مراجعه کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ملاک بررسی اسناد بیمه هر شرکت توسط کارشناسان باید یکسال گذشته باشد، افزود: مراجعه به دفاتر دوسال گذشته در این زمینه خلاف است و دستگاههای نظارتی باید در این مسئله مراحل اجرای کار را نظارت کنند.
عباسی با بیان اینکه هر دستگاهی باید خود را مالک اجرای موافقتنامه اصولی بداند، گفت: دستگاههایی مانند جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، کار، رفاه و تعاون و صنعت، معدن و تجارت استان باید در جلسهای با زیرمجموعههای خود فرآیند اخذ این موافقتنامه تشریح کنند.
وی با اشاره به اینکه دستگاههای مربوطه باید به متقاضیان نیز این آموزشها را ارائه دهند، افزود: در کمیتهای متشکل از مدیران استانی کتابچهای در این خصوص تهیه شود.
احسان حسینی نیز در این شورا با اشاره به اینکه متولی اجاره به شرط تملیک پروژههای تفریحی و گردشگری در حریم شهرها اداره کل راه و شهرسازی است، گفت: در سال گذشته طرحی با مساحت 100 هزار مترمربع به متقاضی داده شده است که در سال جاری عملیات اجرایی این طرح آغاز میشود.
معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در سال جاری نیز طرحهای تفریحی و گردشگری در گردنه باباولی و محله 38 منظریه برای اخذ مجوز ارائه شده است، افزود: طرح گردشگری با مساحت 7 هکتار در گودال چشمه شهرکرد و 5 هکتار در جونقان از طرحهای ارائه شده دیگر است.
علی خسروی معاون دادستان عمومی و انقلاب شهرکرد نیز در این جلسه با اشاره به اینکه تخلفاتی از دهکده توریستی زاگرس و باغهای گردشگری به دست رسیده است، گفت: نظارت مناسبی بر مناطق گردشگری و تفریحی استان صورت نمیگیرد.
غلامرضا محمدی نیز در این شورا با اشاره به اینکه طبق قانون باید دفاتر بیمه یک سال گذشته کارفرمایان مورد بررسی بازرسان قرار گیرد، گفت: در برخی از مواقع براررسی سابقه بیمه افراد نیاز به بررسی دفاتر چند ساله است.
مدیرکل تأمین اجتماعی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی تاکنون 800 میلیارد تومان در استان در حوزه بیمه و درمان هزینه کرده است، افزود: این سازمان حدود 100 میلیارد تومان معوقبات قابل پیگیری در استان دارد که باید برای وصول بررسی شود.
انتهای پیام/ع