خیرین یزد ۴ هزار میلیارد ریال در حوزه سلامت استان هزینه کردند
رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان یزد از انجام هزینه ۴ هزار میلیارد ریالی خیرین در حوزه سلامت یزد خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدحسن لطفی ظهر امروز و پس از انجام انتخابات هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت یزد، با اشاره به اینکه فعالیت واحد امور خیرین و موسسات خیریه در4 رکن در حال اجرا است اظهار داشت: این اجزا شامل امور خیرین، موسسههای خیریه بیمارستانی، مراکز خیریه حوزه سلامت و گروه های داوطلب است.
وی با بیان اینکه مرکز خیریه حوزه سلامت، مرکزی است که با مشارکتهای مردمی مطابق آیین نامه ابلاغی وزارت بهداشت اداره میگردد عنوان کرد: جذب خیرین، هدایت خیرین بر اساس نیاز های حوزه سلامت، تسهیل در انجام امور خیرین، پلاک گذاری اموال اهدایی توسط خیرین، تهیه بانک اطلاعات خیرین، برگزاری همایش تجلیل از خیرین سلامت و امور وقف از جمله مهمترین اهداف و رویکردهای فعالیت این مجمع است.
لطفی ترویج و کمک به تشکیل مراکز خیریه حوزه سلامت، برگزاری نشستهای تخصصی با مراکز خیریه حوزه سلامت، نظارت و پایش عملکرد در دو بخش گزارش مددکاری و حسابرسی مالی و همچنین تمدید پروانههای قانونی مراکز، منوط به ارائه گزارش حسابرسی وعملکرد مالی سالیانه به واحد امورخیرین را از جمله برنامه ها و اهداف امور خیرین دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی(ره) یزد دانست.
رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی یزد در ارتباط با میزان کمک خیران در حوزه سلامت یزد گفت: خیران استان یزد در مجموع معادل چهار هزار میلیارد ریال در بخش سلامت استان در طول یک دهه قبل هزینه کرده اند.
وی در ارتباط با ریز این هزینه ها عنوان کرد: در بخش احداث پروژه ها 823 میلیارد و 827 میلیون ریال، در بخش تجهیزات یک هزار و 600 میلیارد ریال و در بخش زمین های اهدایی هم در مجموع یک هزار و 576 میلیارد و 173 میلیون ریال توسط خیران در حوزه سلامت یزد هزینه شده است.
لطفی تعداد کل خیرین حوزه سلامت استان یزد را 879 نفر دانست و عنوان کرد: از این تعداد، 481 نفر در حوزه خیرین شبکه ها و 375 نفر هم در حوزه خیرین بیمارستانها هستند.
مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد در حوزه اجتماعی، شناسایی، جذب وهدایت بیش از پیش خیرین در عرصه سلامت با فرهنگسازی مشارکت آنان در سطوح مختلف پیشگیری و ارتقای سلامت مردم استان، تغییر رویکرد مجمع خیرین سلامت، در عمل به تحقق رویکرد سلامت همه جانبه و انسان سالم را از جمله انتظاراتی دانست که از این بخش وجود دارد.
وی افزود: حمایت بیش از پیش مسئولان استان در ارتقای کمک به حوزه سلامت استان از طریق انجام حمایتهای مادی و معنوی از خیرین این حوزه و حمایت طلبی حداکثری مجمع خیرین سلامت کشور از مجامع متناظر استانی در راستای تحقق اهداف مندرج در اساسنامه را هم جزو دیگر انتظاراتی دانست که از واحد خیرین دانشگاه وجود دارد.
لطفی با بیان اینکه مدت فعالیت مجمع خیرین استانی تابع مدت فعالیت مجمع خیرین سلامت کشور است، خاطرنشان کرد: مجمع خیرین استان موظف است در چار چوب اساسنامه مجمع و این آئین نامه، در جهت به اجرا در آوردن مصوبات و سیاستهای مجمع که به تصویب هیئت مدیره و دبیر کل مجمع کشوری خیرین سلامت رسیده است اقدام کند.
انتهای پیام/ ز